Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeren Zwolle

Parkeren in de stad
Parkeren in de stad
Parkeren bij het vliegveld
Parkeren bij het vliegveld

Belangrijke informatie voor parkeren in Zwolle

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Diezerpoort
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hanzelaan - Carré
Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Parkeren in Zwolle

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek in of om centrum Zwolle? Bij GoedkoopParkeren wordt het zoeken naar de perfecte parkeerplek eenvoudig gemaakt! Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ziet u in een overzicht alle beschikbare parkeeraanbieders zodat u ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Vervolgens reserveert u eenvoudig uw gekozen parkeerplek online, en bent u verzekerd van een plekje. Zo kunt u volop genieten van uw uitje zonder de stress van een parkeerplek zoeken.

Zwolle is de Overijsselse hoofdstad gelegen aan de Overijsselse Vecht. De stad is ontstaan in de middeleeuwen en heeft nog architectuur uit die tijd zoals de Grote of Sint-Michaëlskerk en de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Tenhemelopening. Ook kent de stad naast een historische achtergrond een gezellig centrum vol met knusse cafés, terrassen en restaurants. Daarnaast is in de stad het poppodium Hedon, het theater Odeon en de IJsselhallen te vinden. Door het gezellige karakter van de stad is het een uitstekende bestemming voor een dagje uit met een ruime keuze aan activiteiten.

De parkeeraanbieders die u op onze website vind voor de stad zijn altijd betrouwbaar. Wij controleren elke parkeeraanbieder om er voor te zorgen dat u een goede parkeerervaring heeft. Om hier bij te helpen kunnen klanten een recentie achterlaten over hun parkeerervaring op de locatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook hebben wij in ons parkeeroverzicht een lijst met alle faciliteiten en informatie voor nog meer helderheid. Heeft u nog vragen of het parkeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

De parkeermogelijkheden in Zwolle

Zwolle heeft verschillende parkeermogelijkheden binnen de 3 parkeerzones. Zo zijn er straat parkeerplaatsen in het centrum waar maximaal 60 minuten gebruik van gemaakt kan worden. De parkeergarages in het centrum van bijvoorbeeld Q-Park kunt u onbeperkt gebruiken. Daarnaast zijn net buiten het centrum beide vormen van parkeren. De parkeertarieven variëren per zone. In Zwolle heeft u het voordeel dat u tijdens christelijke feestdag en Nieuwjaarsdag kunt gratis parkeren. Om het voor de rest van het jaar zo voordelig mogelijk te houden, helpt GoedkoopParkeren u met het vinden van de meest voordelige parkeerplekken. Zo kunt u in onze vergelijkingstool makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken. Door de parkeerplek vooraf te reserveren zet u het parkeertarief vast en komt u niet voor nare verassingen te staan. Ten slotte betaalt u bij GoedkoopParkeren geen extra boekingskosten. Zo blijft het parkeren toch goed betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

Prijsbeker

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Medewerkers aan het werk van GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Mijn boeking beheren 24/7 beschikbaar Snelste en makkelijkste manier
Beste en meest inhoudelijk antwoord

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email

Begint uw boekingsnummer met PC?
E-mail naar [email protected]
* Vermeld uw boekingsnummer in de titel van de email
Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Op werkdagen geopend van 08:30 - 17:30 Eenvoudige methode

Begint uw boekingsnummer met MO of PA?
Whats-app naar +31 6 1640 7420
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Begint uw boekingsnummer met PC?
Whats-app naar +44 161 730 0160
* Vermeld uw boekingsnummer in het 1e Whats-app bericht

Boekingsbevestiging niet ontvangen? Controleer eerst uw spam folder.

Het reserveren van uw parkeerplek in Zwolle

Om te beginnen met het reserveerproces vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Vervolgens drukt u op de gele knop en verschijnt er een overzicht met alle beschikbare parkeeropties op het door u opgegeven moment. Daar kunt u de prijs, locatie, beoordeling en faciliteiten van elke parkeerlocatie met elkaar vergelijken. Om u hierbij te helpen kunt u ook gebruik maken van de filter functie. Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u op reserveren klikken. U vult uw gegevens in en betaalt met een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt wordt er een reserveringsbevestiging met alle informatie naar uw e-mail gestuurd. U bent klaar voor vertrek! Heeft u nog vragen? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

Veelgestelde vragen over parkeren in Zwolle

Helaas is het niet mogelijk om gratis te parkeren in Zwolle centrum. In de gehele stad betaalt u elke dag een uurtarief.

Als u naar de binnenstad gaat van Zwolle en op zoek bent naar de meest centrale parkeerlocatie, dan kunt u terecht bij parkeergarage Centrum. Als u aan de westzijde van de stad moet zijn, dan kunt u ook gebruik maken van de parkeergarage Maagjes bolwerk.

Voor parkeren in de binnenstad kunt u gemiddeld een uurtarief verwachten van ongeveer €3,-. Dit verschilt per tijdstip en locatie. Om te zien wat uw parkeerbezoek gaat kosten, kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. Daar ziet u in een overzicht alle prijzen.

De mensen die met het openbaar vervoer reizen kunnen gebruik maken van P+R Zwolle. Dit terrein vindt u aan de zuidzijde van het station Zwolle. Het terrein maakt 7 dagen per week gebruik van een uurtarief.

Ook zondags geldt er in Zwolle een uurtarief in de middag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Buiten deze uren kunt u wel gratis parkeren.

GPK-houders kunnen in Zwolle gratis parkeren voor maximaal 3 uur overdag. Na 18:00 uur mag u maximaal 5 uur gratis parkeren. Hiervoor maakt u gebruik van uw parkeerschijf. Dit geldt voor gehandicaptenparkeerplaatsen, betaalde parkeerplaatsen en de openbare wegen. Achter slagbomen en in parkeergarages betlaat u wel het normale uurtarief.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk