Beoordelingen voor Fast Shuttle Parking Valet

bij Schiphol -
8.3 Erg goed, beoordeeld door 16 klanten
Fast Shuttle Parking Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.3 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 8.4
Prijs/kwaliteit 8.0
8.4 Klantenservice
« Terug naar Fast Shuttle Parking Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Sanne Van Fliet nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

De service van Fast Shuttle Parking Valet was geweldig. Zeer efficiënt en vriendelijk personeel. Ik geef ze een dikke 9!

Max van der Linden nl 7.7 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik kan Fast Shuttle Parking Valet ten zeerste aanbevelen. Betaalbaar en betrouwbaar

Lucas Pathuis nl 8.7 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet heeft mijn verwachtingen overtroffen. Betaalbaar en efficiënt. Ik zal hier zeker weer parkeren.

Mark Maatsen nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet bood uitstekende diensten. De prijzen waren redelijk en de shuttle service was snel.

Fleur de Wit nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Een geweldige ervaring met Fast Shuttle Parking Valet. De prijzen waren redelijk en de service was top. Ik kom zeker terug!

Nina Koning nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Mijn ervaring met Fast Shuttle Parking Valet was fantastisch. Zeer professionele service en vriendelijk personeel. Ik geef ze een dikke 9!

Thijs van den Berg nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Fast Shuttle Parking Valet bood uitstekende service. De shuttle was op tijd en het personeel was zeer behulpzaam. Een 9 waard!

Daan van der Berg nl 8.3 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik was zeer tevreden met Fast Shuttle Parking Valet. De service was snel en betrouwbaar. Ik zal hier zeker weer parkeren bij mijn volgende reis.

Thijs Lintstra nl 8 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

en fantastische ervaring met Fast Shuttle Parking Valet. De shuttle was op tijd en het personeel was erg behulpzaam.

Mila de Jong nl 8 Geparkeerd van 23/06/2024 tot 23/06/2024

Ik was zeer tevreden met Fast Shuttle Parking Valet. Vriendelijk personeel en een snelle service. Een aanrader voor iedereen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk