Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Maastricht

Parkeren in een grote stad als Maastricht kan nogal een kriem zijn. Om parkeren Maastricht zo snel, makkelijk en comfortabel mogelijk te maken hebben wij GoedkoopParkeren opgericht. Zeker gezien het feit dat gratis en vlot parkeren in het centrum bijna onmogelijk is.

Wij vergelijken verschillende parkeerlocaties in Maastricht, bekijken uw wensen en komen zo tot een goede deal. De parkeerlocaties op onze site zijn niet zomaar parkeerlocaties. Wij beoordelen een parkeergarage op verschillende criteria die belangrijk worden gevonden door onze klanten. De criteria zijn onder andere veiligheid, ligging en de prijs.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij bij iedere parkeerlocatie een handig overzicht met de voor- en nadelen van deze parkeeraanbieder gebaseerd op de eerder genoemde criteria. Daarnaast vindt u in dit overzicht ook de verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking & Parkbee. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in parkeerlocaties, zoals een parkeergarage, P+R / P&R of een andere parking.

Op deze manier proberen wij parkeren in of nabij Maastricht makkelijker en sneller te maken. U bent namelijk vast niet de enige die gebruik wilt maken van een goedkope parkeerlocatie in Maastricht. En, het is u vast ook al wel eens overkomen dat u geen parkeerplek kon vinden door de drukte. Maar dit is nu verleden tijd dankzij onze handige parkeervergelijker. U hoeft nu nooit meer vertraging op te lopen bij het zoeken naar een parkeerplaats in Maastricht want dankzij ons overzicht heeft u binnen no-time een parkeerplek tegen een goed tarief. Kortom, wij maken goedkoop parkeren Maastricht heel eenvoudig.

Maastricht

Belangrijke informatie voor parkeren in Maastricht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Q-Park Vrijthof
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Maasboulevard

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht om ons en mede-klanten te helpen. Dit doet u eenvoudig als u gebruik heeft gemaakt van parkeren Maastricht.

Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk voor ons. Wij proberen dan ook met uw mening de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders te verhogen. Op deze manier kunnen wij gegarandeerd betrouwbare parkeerlocaties aanbieden die enkel goede kwaliteit service leveren. U kunt ons hierbij helpen door na het parkeren op een locatie een review achter te laten op onze site. Wij verzamelen alle reviews en krijgt een parkeerlocatie veel negatieve reacties, dan zal deze parkeerlocatie verwijderd worden van onze site. Op deze manier proberen wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders te waarborgen via onze klanten.

Het reserveren van een veilige en betaalbare parkeerplek is binnen enkele minuten gebeurd, zo ook voor parkeren Maastricht. U kunt een eenvoudig stappenplan doorlopen waarbij u verschillende keuzes door kan geven. Als u uw reservering wilt betalen, kan dit onder andere met iDeal, Creditcard en Mastercard.
 
Heeft u nog vragen of is er iets waarmee wij u kunnen helpen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina. Wij hebben deze pagina opgesteld zodat u binnen enkele minuten het antwoord op uw vraag kunt vinden. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk