GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Maastricht

Parkeren in een grote stad als Maastricht kan nogal een kriem zijn. Om parkeren Maastricht zo snel, makkelijk en comfortabel mogelijk te maken hebben wij GoedkoopParkeren opgericht. Zeker gezien het feit dat gratis en vlot parkeren in het centrum bijna onmogelijk is.

Wij vergelijken verschillende parkeerlocaties in Maastricht, bekijken uw wensen en komen zo tot een goede deal. De parkeerlocaties op onze site zijn niet zomaar parkeerlocaties. Wij beoordelen een parkeergarage op verschillende criteria die belangrijk worden gevonden door onze klanten. De criteria zijn onder andere veiligheid, ligging en de prijs.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij bij iedere parkeerlocatie een handig overzicht met de voor- en nadelen van deze parkeeraanbieder gebaseerd op de eerder genoemde criteria. Daarnaast vindt u in dit overzicht ook de verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking & Parkbee. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden in parkeerlocaties, zoals een parkeergarage, P+R / P&R of een andere parking.

Op deze manier proberen wij parkeren in of nabij Maastricht makkelijker en sneller te maken. U bent namelijk vast niet de enige die gebruik wilt maken van een goedkope parkeerlocatie in Maastricht. En, het is u vast ook al wel eens overkomen dat u geen parkeerplek kon vinden door de drukte. Maar dit is nu verleden tijd dankzij onze handige parkeervergelijker. U hoeft nu nooit meer vertraging op te lopen bij het zoeken naar een parkeerplaats in Maastricht want dankzij ons overzicht heeft u binnen no-time een parkeerplek tegen een goed tarief. Kortom, wij maken goedkoop parkeren Maastricht heel eenvoudig.

Maastricht

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht om ons en mede-klanten te helpen. Dit doet u eenvoudig als u gebruik heeft gemaakt van parkeren Maastricht.

Onze klanten zijn natuurlijk het meest belangrijk voor ons. Wij proberen dan ook met uw mening de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders te verhogen. Op deze manier kunnen wij gegarandeerd betrouwbare parkeerlocaties aanbieden die enkel goede kwaliteit service leveren. U kunt ons hierbij helpen door na het parkeren op een locatie een review achter te laten op onze site. Wij verzamelen alle reviews en krijgt een parkeerlocatie veel negatieve reacties, dan zal deze parkeerlocatie verwijderd worden van onze site. Op deze manier proberen wij de kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze parkeeraanbieders te waarborgen via onze klanten.

Het reserveren van een veilige en betaalbare parkeerplek is binnen enkele minuten gebeurd, zo ook voor parkeren Maastricht. U kunt een eenvoudig stappenplan doorlopen waarbij u verschillende keuzes door kan geven. Als u uw reservering wilt betalen, kan dit onder andere met iDeal, Creditcard en Mastercard.
 
Heeft u nog vragen of is er iets waarmee wij u kunnen helpen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina. Wij hebben deze pagina opgesteld zodat u binnen enkele minuten het antwoord op uw vraag kunt vinden. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Belangrijke informatie voor parkeren in Maastricht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Q-Park Vrijthof
🏙️️ Dichtstbij centrum: Q-Park Vrijthof
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken