Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Maastricht

Als u op zoek bent naar een parkeerplek in Maastricht, helpt GoedkoopParkeren u graag! Met de vergelijkings- en boekingstool op onze website kunt u eenvoudig het gehele parkeeraanbod voor Maastricht vergelijken in één handig overzicht. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, reserveert u direct uw parkeerplek. Zo bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste prijs!

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en wordt geteld als een van de oudste steden van Nederland. Zo is de stad al meer dan 2000 jaar continue bewoond geweest. Dit feit is terug te zien in de oude architectuur en cultuur die door de hele stad heen te vinden is. De stad kent verschillende beschermde stadgezichten en musea, zoals het Natuurhistorisch Museum en de schatkamers van de Sint-Servaasbasiliek en de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek. Voor de mensen die op zoek zijn naar gezelligheid is het ook een bruisende stad. U vindt u pleinen, boetiekjes, ketens en verschillende markten door de stad heen. Maastricht is een echt toeristenstad, waardoor er een groot aanbod is aan restaurants, cafés en hotels. Ten slotte kent de stad ook veel natuur, in de vorm van verschillende parken om de stad heen. Voor ieder wat wils dus.

Waar in Maastricht u ook naar toe gaat met de ruime keuze van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u een parkeerplek in de buurt kunt vinden. Alle aanbieders op onze website worden door ons persoonlijk gecontroleerd om ervoor te zorgen dat u altijd veilig en betrouwbaar kunt parkeren. Verder vindt u bij elke parkeerlocatie een lijst met faciliteiten en kunt u recensies van klanten voor u lezen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Maastricht

Belangrijke informatie voor parkeren in Maastricht

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Q-Park Vrijthof
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Maasboulevard

Recenseer en reserveer een parkeerplek in het centrum e.o. van Maastricht

Parkeren in Maastricht kan op diverse manieren. Zo is het mogelijk om rond het hart van de binnenstad te straat parkeren. Afhankelijk van de parkeerzone kan dit maximaal 4 uur. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te parkeren in een van de 20 verschillende parkeergarages door de stad heen zoals parkeergarage Vrijthof en parkeergarage O.L. Vrouweparking. In de buurt van het treinstation Maastricht zijn ook nog meerdere P+R locaties te vinden. Met P+R reist u het laatste gedeelte met het openbaar vervoer. Hoewel gratis parkeren in Maastricht niet mogelijk is, helpt GoedkoopParkeren graag met het laag houden van de parkeerkosten. Om dit te doen bieden wij bijvoorbeeld de vergelijkingstool aan, zodat u de goedkoopste parkeerplekken kunt vinden. Daarnaast betaalt u bij ons geen reserveringskosten. Zo blijft het parkeren in Maastricht betaalbaar!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk