GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Leiden

Parkeren Leiden kan simpel en goedkoop voor iedereen die een bezoek brengt aan Leiden. En ook nog eens envoudig geregeld via deze website.

Leiden is een gezellige, knusse en historische stad. Ideaal voor een dagje winkelen, voor een museum bezoek of een leuke boottocht. Er zijn genoeg redenen om Leiden te bezoeken, maar als u met de auto gaat, zult u wel een parkeerplaats nodig hebben. Parkeren in de stad kan lastig en duur zijn. Zeker gezien het feit dat betaald parkeren in grote steden de norm wordt, en het daarom nog lastiger wordt om een gratis of goedkope parkeerplek te vinden. Het is echter eenvoudig, makkelijk en snel als u van tevoren een parkeerplaats reserveert via GoedkoopParkeren. Zo gaat uw dagje Leiden rustig en zonder gedoe van start.

Bij ons vergelijkt u alle parkeerlocaties in Leiden en boekt u via onze website altijd de laagste prijs. Hoe werkt het? U begint door uw parkeerdata in te vullen op onze homepagina. Vervolgens krijgt u een handig overzicht van alle parkeerlocaties in Leiden. Deze kunt u vergelijken op prijs, locatie (in het centrum of daarbuiten), voorzieningen en services. U kunt daarnaast een afweging maken in wat voor parkeerplek uw voorkeur heeft. Bijvoorbeeld in een parkeergarage, P+R of juist in een van de verschillende parkeerzones. Als u een geschikte aanbieder heeft gevonden, boekt u deze meteen via onze site. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethodes en u krijgt een reserveringsbevestiging per mail. Als u online reserveert heeft u gegarandeerd een plekje en weet u precies waar u aan toe bent.

Leiden

Veilig parkeren in Leiden centrum en omstreken

Bij GoedkoopParkeren vinden wij naast goedkoop parkeren, veiligheid erg belangrijk. Daarom kan u veilig parkeren met de extra service van GoedkoopParkeren. Zo werken wij enkel samen met betrouwbare aanbieders, zo ook voor parkeren Leiden. Wij controleren deze aanbieders zelf en nemen de reviews van onze klanten erg serieus. Deze reviews zijn niet alleen voor ons handig, maar kunnen u ook helpen met het maken van een beslissing. Aan de hand van andermans ervaring kunt u inschatten of de parkeerlocatie zal voldoen aan uw verwachtingen.

De meeste parkeerplaatsen die u bij ons vindt, zullen gebruikmaken van basis beveiliging, zoals een slagboom en omheining. Sommige aanbieders hebben ook CCTV beveiliging of personeel. Deze extra’s kunt u allemaal eenvoudig zien in het overzicht van beschikbare parkeerlocaties in Leiden. Naast veiligheid vinden wij goede service belangrijk. Wij helpen u graag veilig te parkeren en staan voor u klaar als u vragen heeft. Voor tips over veilig parkeren kunt u kijken bij onze parkeertips. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen of klantenservice. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Belangrijke informatie voor parkeren in Leiden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 13 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Haarlemmerstraat

Laagste prijsgarantie voor parkeergarage, parkeerzone of parkeerplek

Bij GoedkoopParkeren en Parkeren Leiden vindt u een ruim aanbod aan parkeerlocaties, en bieden we de laagste prijsgarantie voor het parkeren in Leiden. Of u nu op zoek bent naar een parkeergarage midden in het centrum, of een Park & Ride buiten de stad, wij hebben het allemaal.

Wij bieden niet alleen een ruim aanbod, maar ook een laagste prijsgarantie. Door de afspraken die wij hebben gemaakt met onze aanbieders betaalt u altijd de minimale prijs. Bovendien kunt u zelf de prijs-kwaliteitsverhouding tussen de aanbieders vergelijken. Zo boekt u altijd een goedkope parkeerplaats in leiden, die bij uw wensen past.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken