Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Leiden

Heeft u een dagje Leiden gepland? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een voordelige parkeerplek. Met de vergelijkingstool die u op onze website vindt, kunt gemakkelijk verschillende parkeerplaatsen bekijken en vergelijking zoals bijvoorbeeld parkeergarage Morspoort Leiden. Vervolgens kunt u gemakkelijk online uw parkeerplek reserveren en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vinden van een plek. Zo wordt het parkeren in de stad voordelig en snel.

Leiden, ook wel de Sleutelstad genoemd, is een van de oudste steden in Nederland. Het oude stadscentrum van Leiden is door de hoge bevolkingsdichtheid ontzettend actief. Er valt van alles te zien en te doen in de "stad van ontdekking". Deze slogan refereert naar de wetenschappelijke ontdekkingen die zijn gedaan in de stad. Deze kant van de stad is ook terug te zien in de 13 musea die Leiden telt, zoals Naturalis. Naast musea is er ook ontzettend veel gezelligheid te vinden in het centrum van Leiden. Zo zijn er vele boetiekjes, cafe's en restaurants, leuke straatjes en mooie panden om te ontdekken. 

Wanneer u uw parking in Leiden reserveert bij GoedkoopParkeren, weet u zeker dat u bij een betrouwbare aanbieder parkeert. Wij controleren al onze aanbieders om er voor te zorgen dat ons aanbod altijd aansluit op de eisen van de klant. Naast onze eigen controles kunt u ook ervaringen lezen van klanten, om zo een goed beeld te krijgen van wat u kunt verwachten. Ook ziet u in de vergelijkingstool een lijst met alle faciliteiten.

Leiden

Belangrijke informatie voor parkeren in Leiden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Hoogvliet centrum
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Verbeekstraat

Goedkoop parkeren in Leiden

Parkeren in Leiden kan op verschillende manieren. Hoewel het straatparkeren in Leiden vrijwel uitsluitend gedaan kan worden door parkeervergunninghouders, zijn er nog verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een van de vele parkeergarages in en om het centrum, zoals het eerder genoemde parkeergarage Morspoort Leiden, maar ook kunt u gebruik maken van P&R. Met P&R parkeert u de auto net iets verder van het centrum en gaat u het laatste stukje met het openbaar vervoer. Een van de grootste voorbeelden hiervan is Parkeerterrein Haagweg.

Parkeertarieven kunnen veel verschillen afhankelijk van de parkeerzone waar u zich in bevind en gratis parkeren is bijna niet meer mogelijk. GoedkoopParkeren helpt u desondanks graag om de kosten van parkeren zo laag mogelijk te houden. Dit doen we op verschillende manieren. Ten eerste maken wij de parkeertarieven voor u inzichtelijk, zodat u in één overzicht kunt zien wat de voordeligste aanbieders zijn. Vervolgens reserveert u de parkeerplek vooraf, waardoor u niet afhankelijk bent van wisselende tarieven. Ten slotte betaald u geen reserveringskosten. Zo weet u zeker dat u bij ons tegen de laagste prijs uw parkeerplek kunt regelen!


De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Leiden centrum?

Om het reserveren zo snel en eenvoudig mogelijk te maken leggen we hieronder van begin tot eind uit hoe u uw parkeerplek in Leiden kunt reserveren.

U begint met het invullen van de datum en tijd van uw parkeerbezoek. Vervolgens druk u op de gele knop en krijgt u een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders op uw gekozen moment. Vervolgens kunt u de aanbieder vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld prijs, locatie, faciliteiten en klantenbeoordeling. Voor extra duidelijkheid kunt u ook gebruik maken van de filters. Nadat u de parkeerplek naar keuze heeft gevonden klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in zoals uw naam en e-mailadres en gaat vervolgens door naar betalen. Dit kan via een van de betrouwbare methodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat de betaling is verwerkt krijgt u een reserveringsbevestiging in uw e-mail. Daar staat alle informatie op die u nodig heeft om te parkeren. Zo bent u helemaal voorbereid op uw trip naar Leiden! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk