Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Leiden

Parkeren Leiden kan simpel en goedkoop voor iedereen die een bezoek brengt aan Leiden. En ook nog eens envoudig geregeld via deze website.

Leiden is een gezellige, knusse en historische stad. Ideaal voor een dagje winkelen, voor een museum bezoek of een leuke boottocht. Er zijn genoeg redenen om Leiden te bezoeken, maar als u met de auto gaat, zult u wel een parkeerplaats nodig hebben. Parkeren in de stad kan lastig en duur zijn. Zeker gezien het feit dat betaald parkeren in grote steden de norm wordt, en het daarom nog lastiger wordt om een gratis of goedkope parkeerplek te vinden. Het is echter eenvoudig, makkelijk en snel als u van tevoren een parkeerplaats reserveert via GoedkoopParkeren. Zo gaat uw dagje Leiden rustig en zonder gedoe van start.

Bij ons vergelijkt u alle parkeerlocaties in Leiden en boekt u via onze website altijd de laagste prijs. Hoe werkt het? U begint door uw parkeerdata in te vullen op onze homepagina. Vervolgens krijgt u een handig overzicht van alle parkeerlocaties in Leiden. Deze kunt u vergelijken op prijs, locatie (in het centrum of daarbuiten), voorzieningen en services. U kunt daarnaast een afweging maken in wat voor parkeerplek uw voorkeur heeft. Bijvoorbeeld in een parkeergarage, P+R of juist in een van de verschillende parkeerzones. Als u een geschikte aanbieder heeft gevonden, boekt u deze meteen via onze site. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethodes en u krijgt een reserveringsbevestiging per mail. Als u online reserveert heeft u gegarandeerd een plekje en weet u precies waar u aan toe bent.

Leiden

Belangrijke informatie voor parkeren in Leiden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Garenmarkt
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Verbeekstraat

Veilig parkeren in Leiden centrum en omstreken

Bij GoedkoopParkeren vinden wij naast goedkoop parkeren, veiligheid erg belangrijk. Daarom kan u veilig parkeren met de extra service van GoedkoopParkeren. Zo werken wij enkel samen met betrouwbare aanbieders, zo ook voor parkeren Leiden. Wij controleren deze aanbieders zelf en nemen de reviews van onze klanten erg serieus. Deze reviews zijn niet alleen voor ons handig, maar kunnen u ook helpen met het maken van een beslissing. Aan de hand van andermans ervaring kunt u inschatten of de parkeerlocatie zal voldoen aan uw verwachtingen.

De meeste parkeerplaatsen die u bij ons vindt, zullen gebruikmaken van basis beveiliging, zoals een slagboom en omheining. Sommige aanbieders hebben ook CCTV beveiliging of personeel. Deze extra’s kunt u allemaal eenvoudig zien in het overzicht van beschikbare parkeerlocaties in Leiden. Naast veiligheid vinden wij goede service belangrijk. Wij helpen u graag veilig te parkeren en staan voor u klaar als u vragen heeft. Voor tips over veilig parkeren kunt u kijken bij onze parkeertips. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen of klantenservice. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Laagste prijsgarantie voor parkeergarage, parkeerzone of parkeerplek

Bij GoedkoopParkeren en Parkeren Leiden vindt u een ruim aanbod aan parkeerlocaties, en bieden we de laagste prijsgarantie voor het parkeren in Leiden. Of u nu op zoek bent naar een parkeergarage midden in het centrum, of een Park & Ride buiten de stad, wij hebben het allemaal.

Wij bieden niet alleen een ruim aanbod, maar ook een laagste prijsgarantie. Door de afspraken die wij hebben gemaakt met onze aanbieders betaalt u altijd de minimale prijs. Bovendien kunt u zelf de prijs-kwaliteitsverhouding tussen de aanbieders vergelijken. Zo boekt u altijd een goedkope parkeerplaats in leiden, die bij uw wensen past.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk