GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Leeuwarden

Parkeren Leeuwarden wordt een stuk eenvoudiger door een plek te reserveren op GoedkoopParkeren. Wij vergelijken parkeerlocaties in Leeuwarden gebaseerd op uw wensen.

Wat moet u weten over parkeren Leeuwarden? Het liefst parkeert u natuurlijk voor een klein prijsje of zelfs gratis. In Leeuwarden kunt u zowel gratis parkeren als betaald parkeren. Er zijn in Leeuwarden best veel plekken die vallen onder de blauwe zone. Echter kan het nog steeds zo zijn dat op enkele plekken alsnog betaald moet worden. De blauwe zones kunnen beperkend zijn, u kunt namelijk niet overal gratis parkeren, voor beperkte tijd of misschien ligt die ene gratis plek wel ver weg van uw bestemming in Leeuwarden.

Wilt u parkeren in Leeuwarden? Check dan alle mogelijke parkeerlocaties via onze vergelijkingspagina van GoedkoopParkeren. U ziet dankzij ons handige vergelijkingssysteem binnen no-time alle mogelijke locaties die nog beschikbaar zijn en die voldoen aan uw wensen.

Naast een vergelijkingspagina die u de goedkoopste opties laat zien, hebben wij ook een pagina met parkeertips. Deze parkeertips kunnen u helpen om u maximaal voor te bereiden voor uw vertrek of voor het parkeren Leeuwarden. Een van deze tips is om ervaringen van anderen te lezen in onze reviews. Een parkeeraanbieder kan in theorie perfect lijken, maar sluit in de praktijk misschien wat minder goed aan bij uw wensen. Of de parkeerlocatie voldoet niet aan verwachtingen of overstijgt de verwachtingen van klanten. U kunt dus voor u uw boeking doet, eerst naar de reviews kijken. Heeft u geparkeerd en bent u heel tevreden of heeft u aanmerkingen? Laat dan ook een review achter! Wij vinden het ontzettend fijn om te kunnen zien wat onze klanten denken van de parkeeraanbieders en u helpt andere klanten er ook mee. Samen maken wij goedkoop en betrouwbaar parkeren mogelijk.

Leeuwarden

Verschillende parkeermogelijkheden: van parkeergarage in het centrum tot P+R

Zodra u weet wanneer, hoe laat en hoe u wilt parkeren, kunt u dit allemaal invoeren op onze homepagina. Er zijn namelijk verschillende parkeermogelijkheden: van parkeergarage in het centrum tot P+R.

Aan de hand van uw parkeerdata zullen wij op zoek gaan naar alle beschikbare parkeerlocaties in Leeuwarden. U kiest zelf een van deze parkeeraanbieders, betaalt de boeking online en u kunt met een gerust hart naar Leeuwarden. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over parkeren want alles is van tevoren geregeld. Kortom met GoedkoopParkeren bespaart u zowel tijd als geld.

Nog eens nalezen hoe u de diverse parkeermogelheden boekt via onze site? Bekijk dan eens onze Hoe werkt het-pagina.

Tegenwoordig zijn er vele soorten parkeermogelijkheden. U kunt alleen al kiezen tussen indoor parkeren in bijvoorbeeld een parkeergarage in Leeuwarden maar u kunt ook kiezen voor een outdoor parkeerplaats. Outdoor parkeerterreinen zijn vaak wat goedkoper en ook geschikt voor elk soort auto, aangezien er geen hoogte restrictie is. Maar tegenwoordig is de optie P+R ook heel populair. Dus bent u op zoek naar een P+R in Leeuwarden? Dan kunt u dat ook aangeven bij het zoeken naar een parkeerplek.

Indoor parkeerterreinen zijn ook nog steeds erg populair. Veel mensen vinden het fijn dat hun auto binnen staat om veel verschillende redenen, het geeft mensen voornamelijk een veilig gevoel. Dit kan zeker erg prettig zijn als u dichtbij een drukke plaats wilt parkeren, zoals Zaailand/Wilhelminaplein of de Oosterstraat.

GoedkoopParkeren biedt dus vele parkeermogelijkheden in Leeuwarden die parkeren in Leeuwarden eenvoudig maakt en ook nog eens volledig naar uw wens. Wilt u nog eens nalezen waar u precies geboekt heeft of moet u uw persoonlijke gegevens bijwerken? Dan kunt u het beste inloggen op uw account.

Belangrijke informatie voor parkeren in Leeuwarden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Oldehove

Vragen over gratis of betaald parkeren Leeuwarden

We kunnen ons voorstellen dat u vragen over gratis of betaald parkeren Leewarden heeft.

Er zijn vele redenen waarom u zou parkeren in Leeuwarden. Het eerder genoemde Zaailand, oftewel Wilhelminaplein, is erg populair maar dat is niet het enige. Mensen komen ook naar Leeuwarden voor de leuke grachtjes, street-art of de heerlijke parken die er te vinden zijn.

Vele redenen om naar Leeuwarden te gaan, brengt ook vele vragen met zich mee. Heeft u een vraag over parkeren, een parkeeraanbieder (o.a. Q-Park en Parkbee), reserveren en/of annuleren? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Hier staan alle vragen die wij vaak krijgen omtrent parkeren. Grote kans dat uw vraag hier ook bij staat.

Vraag niet gevonden? Als u nog geen antwoord heeft kunnen vinden op uw vraag, dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij helpen u graag met al uw vragen. 

Als laatste tip willen wij u meegeven om vroegtijdig te boeken. Wanneer u vroegtijdig boekt, regelt u eigenlijk zelf uw vroegboekkorting. Het werkt als volgt. Hoe eerder u boekt, hoe meer parkeerplekken er beschikbaar zijn. Als er veel parkeerplekken beschikbaar zijn, zitten er ook nog veel goedkope plekken tussen. Goedkope plekken zijn altijd als eerste weg, dus zorg ervoor dat u een van de eerste plekken boekt zodat ze nog lekker goedkoop zijn. Niet op tijd kunnen boeken of gaat u last minute weg? Geen zorgen. Een van de afspraken die wij hebben gemaakt met onze parkeeraanbieders is de laagste prijsgarantie. U zult dus nooit te veel betalen. Hierdoor wordt parkeren Leeuwarden eenvoudiger, simpeler en goedkoper.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken