Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Leeuwarden

Parkeren Leeuwarden wordt een stuk eenvoudiger door een plek te reserveren op GoedkoopParkeren. Wij vergelijken parkeerlocaties in Leeuwarden gebaseerd op uw wensen.

Wat moet u weten over parkeren Leeuwarden? Het liefst parkeert u natuurlijk voor een klein prijsje of zelfs gratis. In Leeuwarden kunt u zowel gratis parkeren als betaald parkeren. Er zijn in Leeuwarden best veel plekken die vallen onder de blauwe zone. Echter kan het nog steeds zo zijn dat op enkele plekken alsnog betaald moet worden. De blauwe zones kunnen beperkend zijn, u kunt namelijk niet overal gratis parkeren, voor beperkte tijd of misschien ligt die ene gratis plek wel ver weg van uw bestemming in Leeuwarden.

Wilt u parkeren in Leeuwarden? Check dan alle mogelijke parkeerlocaties via onze vergelijkingspagina van GoedkoopParkeren. U ziet dankzij ons handige vergelijkingssysteem binnen no-time alle mogelijke locaties die nog beschikbaar zijn en die voldoen aan uw wensen.

Naast een vergelijkingspagina die u de goedkoopste opties laat zien, hebben wij ook een pagina met parkeertips. Deze parkeertips kunnen u helpen om u maximaal voor te bereiden voor uw vertrek of voor het parkeren Leeuwarden. Een van deze tips is om ervaringen van anderen te lezen in onze reviews. Een parkeeraanbieder kan in theorie perfect lijken, maar sluit in de praktijk misschien wat minder goed aan bij uw wensen. Of de parkeerlocatie voldoet niet aan verwachtingen of overstijgt de verwachtingen van klanten. U kunt dus voor u uw boeking doet, eerst naar de reviews kijken. Heeft u geparkeerd en bent u heel tevreden of heeft u aanmerkingen? Laat dan ook een review achter! Wij vinden het ontzettend fijn om te kunnen zien wat onze klanten denken van de parkeeraanbieders en u helpt andere klanten er ook mee. Samen maken wij goedkoop en betrouwbaar parkeren mogelijk.

Leeuwarden

Belangrijke informatie voor parkeren in Leeuwarden

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Oldehove

Verschillende parkeermogelijkheden: van parkeergarage in het centrum tot P+R

Zodra u weet wanneer, hoe laat en hoe u wilt parkeren, kunt u dit allemaal invoeren op onze homepagina. Er zijn namelijk verschillende parkeermogelijkheden: van parkeergarage in het centrum tot P+R.

Aan de hand van uw parkeerdata zullen wij op zoek gaan naar alle beschikbare parkeerlocaties in Leeuwarden. U kiest zelf een van deze parkeeraanbieders, betaalt de boeking online en u kunt met een gerust hart naar Leeuwarden. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over parkeren want alles is van tevoren geregeld. Kortom met GoedkoopParkeren bespaart u zowel tijd als geld.

Nog eens nalezen hoe u de diverse parkeermogelheden boekt via onze site? Bekijk dan eens onze Hoe werkt het-pagina.

Tegenwoordig zijn er vele soorten parkeermogelijkheden. U kunt alleen al kiezen tussen indoor parkeren in bijvoorbeeld een parkeergarage in Leeuwarden maar u kunt ook kiezen voor een outdoor parkeerplaats. Outdoor parkeerterreinen zijn vaak wat goedkoper en ook geschikt voor elk soort auto, aangezien er geen hoogte restrictie is. Maar tegenwoordig is de optie P+R ook heel populair. Dus bent u op zoek naar een P+R in Leeuwarden? Dan kunt u dat ook aangeven bij het zoeken naar een parkeerplek.

Indoor parkeerterreinen zijn ook nog steeds erg populair. Veel mensen vinden het fijn dat hun auto binnen staat om veel verschillende redenen, het geeft mensen voornamelijk een veilig gevoel. Dit kan zeker erg prettig zijn als u dichtbij een drukke plaats wilt parkeren, zoals Zaailand/Wilhelminaplein of de Oosterstraat.

GoedkoopParkeren biedt dus vele parkeermogelijkheden in Leeuwarden die parkeren in Leeuwarden eenvoudig maakt en ook nog eens volledig naar uw wens. Wilt u nog eens nalezen waar u precies geboekt heeft of moet u uw persoonlijke gegevens bijwerken? Dan kunt u het beste inloggen op uw account.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Vragen over gratis of betaald parkeren Leeuwarden

We kunnen ons voorstellen dat u vragen over gratis of betaald parkeren Leewarden heeft.

Er zijn vele redenen waarom u zou parkeren in Leeuwarden. Het eerder genoemde Zaailand, oftewel Wilhelminaplein, is erg populair maar dat is niet het enige. Mensen komen ook naar Leeuwarden voor de leuke grachtjes, street-art of de heerlijke parken die er te vinden zijn.

Vele redenen om naar Leeuwarden te gaan, brengt ook vele vragen met zich mee. Heeft u een vraag over parkeren, een parkeeraanbieder (o.a. Q-Park en Parkbee), reserveren en/of annuleren? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Hier staan alle vragen die wij vaak krijgen omtrent parkeren. Grote kans dat uw vraag hier ook bij staat.

Vraag niet gevonden? Als u nog geen antwoord heeft kunnen vinden op uw vraag, dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Als laatste tip willen wij u meegeven om vroegtijdig te boeken. Wanneer u vroegtijdig boekt, regelt u eigenlijk zelf uw vroegboekkorting. Het werkt als volgt. Hoe eerder u boekt, hoe meer parkeerplekken er beschikbaar zijn. Als er veel parkeerplekken beschikbaar zijn, zitten er ook nog veel goedkope plekken tussen. Goedkope plekken zijn altijd als eerste weg, dus zorg ervoor dat u een van de eerste plekken boekt zodat ze nog lekker goedkoop zijn. Niet op tijd kunnen boeken of gaat u last minute weg? Geen zorgen. Een van de afspraken die wij hebben gemaakt met onze parkeeraanbieders is de laagste prijsgarantie. U zult dus nooit te veel betalen. Hierdoor wordt parkeren Leeuwarden eenvoudiger, simpeler en goedkoper.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk