Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Leeuwarden

Wilt u parkeren in Leeuwarden? Laat GoedkoopParkeren u een handje helpen. Wij vergelijken parkeerlocaties in Leeuwarden gebaseerd op uw wensen. Wat moet u weten over parkeren in Leeuwarden? Het liefst parkeert u natuurlijk voor een klein prijsje of zelfs gratis. In Leeuwarden kunt u zowel gratis parkeren als betaald parkeren. Er zijn in Leeuwarden best veel plekken die vallen onder de blauwe zone. De blauwe zone houdt in dat u hier maximaal 2 uur mag parkeren mits u de parkeerschijf gebruikt. Parkeren in de blauwe zone geldt van maandag tot en met zaterdag van 08.00 - 18.00 uur en op koopavonden tot 22.00 uur. Donderdagavond is de koopzondag in Leeuwarden. Echter kan het nog steeds zo zijn dat op enkele plekken alsnog betaald moet worden. De blauwe zones kunnen beperkend zijn, u kunt namelijk niet overal gratis parkeren of misschien ligt die ene gratis plek wel ver weg van uw bestemming in Leeuwarden. Wilt u parkeren in Leeuwarden Centrum? Check dan alle mogelijke parkeerlocaties via onze vergelijkingspagina van GoedkoopParkeren. U ziet dankzij ons handige vergelijkingssysteem binnen no-time alle mogelijke locaties die nog beschikbaar zijn en die voldoen aan uw wensen. Naast een vergelijkingspagina die u de goedkoopste opties laat zien, hebben wij ook een pagina met parkeertips. Deze parkeertips kunnen u helpen om u maximaal voor te bereiden voor uw vertrek. Een van deze tips is om ervaringen van anderen te lezen in onze reviews. Een parkeeraanbieder kan in theorie perfect lijken maar sluit in de praktijk misschien wat minder goed aan bij uw wensen of de parkeerlocatie voldoet niet aan verwachten of overstijgt de verwachtingen van klanten. U kunt dus voor u uw boeking doet, eerst naar de reviews kijken. Heeft u geparkeerd en bent u heel tevreden of heeft u aanmerkingen? Laat dan ook een review achter! Wij vinden het ontzettend fijn om te kunnen zien wat onze klanten denken van de parkeeraanbieders en u helpt andere klanten er ook mee. Samen maken wij goedkoop en betrouwbaar parkeren mogelijk.

Leeuwarden

Wat zijn de parkeermogelijkheden in Leeuwarden?

Zodra u weet wanneer, hoe laat en hoe u wilt parkeren, kunt u dit allemaal invoeren op onze homepagina. Aan de hand van uw parkeerdata zullen wij op zoek gaan naar alle beschikbare parkeerlocaties in Leeuwarden. U kiest zelf een van deze parkeeraanbieders, betaalt de boeking online en u kunt met een gerust hart naar Leeuwarden. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over parkeren want alles is van tevoren geregeld. Kortom met GoedkoopParkeren bespaart u zowel tijd als geld. Nog eens nalezen hoe u boekt via onze site? Bekijk dan eens onze Hoe werkt het-pagina. Tegenwoordig zijn er vele soorten parkeermogelijkheden. U kunt alleen al kiezen tussen indoor parkeren in bijvoorbeeld een parkeergarage in Leeuwarden maar u kunt ook kiezen voor een outdoor parkeerplaats. Outdoor parkeerterreinen zijn vaak wat goedkoper en ook geschikt voor elk soort auto, aangezien er geen hoogte restrictie is. Maar tegenwoordig is de optie P+R ook heel populair. Dus bent u op zoek naar een P+R in Leeuwarden? Dan kunt u dat ook aangeven bij het zoeken naar een parkeerplek. Indoor parkeerterreinen zijn ook nog steeds erg populair. Veel mensen vinden het fijn dat hun auto binnen staat om veel verschillende redenen, het geeft mensen voornamelijk een veilig gevoel. Een populaire parkeergarage in Leeuwarden is de parkeergarage Zaailand. Zaailand Leeuwarden is een niet-officiële naam voor het populaire Wilhelminaplein. GoedkoopParkeren biedt dus vele parkeermogelijkheden in Leeuwarden die parkeren in Leeuwarden eenvoudig maakt en ook nog eens volledig naar uw wens. Wilt u nog eens nalezen waar u precies geboekt heeft of moet u uw persoonlijke gegevens bijwerken? Dan kunt u het beste inloggen op uw account.

Goedkoop parkeren Leeuwarden

Er zijn vele redenen waarom u zou parkeren in Leeuwarden. Het eerder genoemde Zaailand, oftewel Wilhelminaplein, is erg populair maar dat is niet het enige. Mensen komen ook naar Leeuwarden voor de leuke grachtjes, street-art of de heerlijke parken die er te vinden zijn. Gaat u op zondag een dagje naar Leeuwarden? Houd er dan rekening mee dat u op zondag betaald moet parkeren in Leeuwarden. Vele redenen om naar Leeuwarden te gaan, brengt ook vele vragen met zich mee. Heeft u een vraag over parkeren, een parkeeraanbieder, reserveren en/of annuleren? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Hier staan alle vragen die wij vaak krijgen omtrent parkeren. Grote kans dat uw vraag hier ook bij staat. Vraag niet gevonden? Als u nog geen antwoord heeft kunnen vinden op uw vraag, dan kunt u altijd contact met ons op nemen. Wij helpen u graag met al uw vragen. Als laatste tip willen wij u meegeven om vroegtijdig te boeken. Wanneer u vroegtijdig boekt, regelt u eigenlijk zelf uw vroegboekkorting. Het werkt als volgt. Hoe eerder u boekt, hoe meer parkeerplekken er beschikbaar zijn. Als er veel parkeerplekken beschikbaar zijn, zitten er ook nog veel goedkope plekken tussen. Goedkope plekken zijn altijd als eerste weg, dus zorg ervoor dat u een van de eerste plekken boekt zodat ze nog lekker goedkoop zijn. Niet op tijd kunnen boeken of gaat u last minute weg? Geen zorgen. Een van de afspraken die wij hebben gemaakt met onze parkeeraanbieders is de laagste prijsgarantie. U zult dus nooit te veel betalen.

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken