Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hilversum

Parkeren Hilversum hoeft geen lastige klus te zijn. Door online, vooraf uw parkeerplek te reserveren via GoedkoopParkeren bespaart u veel geld, tijd en moeite.

Hilversum staat bekend als de 'mediastad' van Nederland. Hier zijn namelijk veel mediabedrijven gevestigd, bijvoorbeeld op het Media Park van Hilversum. Daarnaast bevindt Hilversum zich in een groene en bosrijke omgeving, waardoor men ook wel eens naar de plaats verwijst als de 'Tuinstad'.

Doordat de stad veel te bieden heeft, kan het parkeren een echte crime zijn. Zeker als het erg druk is, zijn de mogelijkheden tot parkeren Hilversum vaak minimaal. Hierdoor lopen de prijzen voor het parkeren vaak snel op, zijn de plekken schaars en kan het veel tijd kosten om een geschikte parkeerplek te vinden. Ook gratis parkeren is niet tot minimaal mogelijk in Hilversum. Parkeren Hilversum hoeft echter niet zo moeilijk te zijn. Via onze website vult u eenvoudig uw parkeerdatum en tijd in. Hierna zullen de beschikbare parkeerlocaties in Hilversum tevoorschijn komen. U kunt deze snel en eenvoudig boeken. U betaalt de parkeerplek vooraf met een van onze veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u een boekingsbevestiging van ons op de mail. Op onze hoe werkt het pagina kan u deze informatie nog rustig eens teruglezen.

Hilversum

Belangrijke informatie voor parkeren in Hilversum

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Herenstraat

Parkeren Hilversum centrum e.o.

Doordat gratis parkeren in Hilversum niet mogelijk is, zult u gebruik moeten maken van betaald parkeren. Dit is het geval voor parkeren Hilversum centrum en daar buiten.

Als u bijvoorbeeld van plan bent om het centrum van Hilversum te bezoeken, dan is Museum Hilversum een aanrader. Hier vindt u diverse kunstwerken over mediakunst- cultuur en fotografie. 

Buiten het centrum vindt u het Beeld en Geluid museum/Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Hier kan jong en oud van alles leren over media, op een interactieve manier. Naast het Beeld en Geluid museum ligt het Media Park. Hier zijn diverse radiostations en mediabedrijven gevestigd.

Net buiten Hilversum is er ook de mogelijkheid tot het wandelen over de heide. Daar kan u genieten van de rust en kalmte, en de prachtige uitzichten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk