GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Hilversum

Parkeren Hilversum hoeft geen lastige klus te zijn. Door online, vooraf uw parkeerplek te reserveren via GoedkoopParkeren bespaart u veel geld, tijd en moeite.

Hilversum staat bekend als de 'mediastad' van Nederland. Hier zijn namelijk veel mediabedrijven gevestigd, bijvoorbeeld op het Media Park van Hilversum. Daarnaast bevindt Hilversum zich in een groene en bosrijke omgeving, waardoor men ook wel eens naar de plaats verwijst als de 'Tuinstad'.

Doordat de stad veel te bieden heeft, kan het parkeren een echte crime zijn. Zeker als het erg druk is, zijn de mogelijkheden tot parkeren Hilversum vaak minimaal. Hierdoor lopen de prijzen voor het parkeren vaak snel op, zijn de plekken schaars en kan het veel tijd kosten om een geschikte parkeerplek te vinden. Ook gratis parkeren is niet tot minimaal mogelijk in Hilversum. Parkeren Hilversum hoeft echter niet zo moeilijk te zijn. Via onze website vult u eenvoudig uw parkeerdatum en tijd in. Hierna zullen de beschikbare parkeerlocaties in Hilversum tevoorschijn komen. U kunt deze snel en eenvoudig boeken. U betaalt de parkeerplek vooraf met een van onze veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u een boekingsbevestiging van ons op de mail. Op onze hoe werkt het pagina kan u deze informatie nog rustig eens teruglezen.

Hilversum

Parkeren Hilversum centrum e.o.

Doordat gratis parkeren in Hilversum niet mogelijk is, zult u gebruik moeten maken van betaald parkeren. Dit is het geval voor parkeren Hilversum centrum en daar buiten.

Als u bijvoorbeeld van plan bent om het centrum van Hilversum te bezoeken, dan is Museum Hilversum een aanrader. Hier vindt u diverse kunstwerken over mediakunst- cultuur en fotografie. 

Buiten het centrum vindt u het Beeld en Geluid museum/Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Hier kan jong en oud van alles leren over media, op een interactieve manier. Naast het Beeld en Geluid museum ligt het Media Park. Hier zijn diverse radiostations en mediabedrijven gevestigd.

Net buiten Hilversum is er ook de mogelijkheid tot het wandelen over de heide. Daar kan u genieten van de rust en kalmte, en de prachtige uitzichten.

Belangrijke informatie voor parkeren in Hilversum

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken