Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Harlingen

Gaat u binnenkort met de auto naar Harlingen? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een voordelige parkeerplek. Op onze website kunt u gebruikmaken van een vergelijkingstool. Hierdoor vindt u eenvoudig en snel de parkeeraanbieder die bij u past. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u filters selecteren. Vervolgens kunt u direct uw parkeerplek reserveren. Het is namelijk een stuk voordeliger om uw parkeerplek vooraf te reserveren, dan ter plekke een parkeerplek te zoeken. U bespaart dus niet alleen tijd, maar zeker ook geld!

Harlingen is een gemeente en een stad in het noorden van Nederland. Het is één van de elf Friese steden. Het ligt aan de kust van de Waddenzee. Harlingen is een stad met een lange geschiedenis van scheepvaart en visserij. Tegenwoordig staat het bekend als monumentenstad. De stad heeft gezellige straatjes en grachten. Daarnaast heeft Harlingen een mooie haven waar het heerlijk vertoeven is. Ook vertrekken vanaf hier de veerboten naar Terschelling en Vlieland. Verder kunt u enkele musea bezoeken, zoals Willem Barentz expeditieschip en Het Hannemahuis.

Reserveert u een parkeerplek via GoedkoopParkeren? Dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen parkeeraanbieders die gecontroleerd zijn. Daarnaast is elke aanbieder voorzien van extra informatie over de betreffende parkeerlocatie. De veiligheidsmaatregelen verschillen namelijk per locatie.

Harlingen

Belangrijke informatie voor parkeren in Harlingen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes

De verschillende parkeeropties in Harlingen

In Harlingen zijn er verschillende parkeermogelijkheden. In het gebied rond de binnenstad geldt onbeperkt parkeren tegen een laag tarief. Het gaat om de volgende locaties: Nieuwe Vissershaven, Willemshaven, Spoorstraat en Station Stationsweg. Ook zijn er enkele locaties waar u gratis kunt parkeren, zoals Leerlooierstraat/Oliemolenstraat en Moleneind NZ, langs de oude Nering en het Moleneind NZ (bij Dunlop) en Nachtegaalstraat. Bij Westerzeedijk kunt u ook gratis parkeren. Echter geldt daar van 0:00 tot 8:00 een parkeerverbod. Voor het wegbrengen van bootpassagiers kunt u dagelijks van 8:00 tot 20:00 maximaal 30 minuten parkeren op de Waddenpromenade tegen een laag tarief. Als u uw auto lang wilt parkeren, dan kunt u terecht in de parkeergarage of op één van de parkeerterreinen. Tot slot zijn er in Harlingen nog blauwe zones, waar u met een parkeerschijf maximaal 4 uur kunt parkeren.

GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de parkeermogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren in Harlingen nog makkelijker. Via onze website vindt u eenvoudig de voordeligste parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. De combinatie, van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren, zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren in Harlingen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Goedkoop parkeren in Harlingen: Hoe werkt dat?

Allereerst vult u uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Harlingen’. U controleert uw ingevulde gegevens, en klikt dan op ‘Zoek parkeerplek’. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisgegevens. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van de parkeerlocatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze gemaakt heeft, dan klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier kunt u uw persoons- en contactgegevens invullen. Als u het formulier ingevuld heeft, dan kunt u uw reservering afronden met de betaling. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Daarom is het verstandig om ook uw ongewenste mail te controleren. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. 

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk