GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Harlingen

Parkeren Harlingen kan goedkoop en snel door vooraf een parkeerplek te reserveren op deze website. Zo is een dagje uit naar Harlingen vlot geregeld. Harlingen is een prachtig, knusse vissersstad in Friesland en trekt jaarlijks veel toeristen. De oude binnenstad kent mooie panden, leuke restaurants en u kunt er natuurlijk heerlijk aan het water zitten. Er zijn dus genoeg redenen om een bezoekje aan deze stad te wagen. Er is enkel wel een probleem: parkeren in Harlingen.

Het vinden van een parkeerplaats in de stad is vaak lastig en hectisch. Bovendien kunnen de prijzen torenhoog zijn als u op een druk moment komt. Deze parkeerproblemen zijn verleden tijd als u gebruikmaakt van de service van GoedkoopParkeren. Bij ons vergelijkt u alle parkeerlocaties in Harlingen op prijs, locatie, voorzieningen en services. Zo kunt u vanuit uw stoel een weloverwogen keuze maken over uw parkeerplek. Omdat u alle aanbieders in één oogopslag ziet, bespaart dit niet alleen moeite maar ook tijd.

Een ander voordeel dat u bij ons heeft is de prijs. Onze naam zegt het al: bij ons kunt u goedkoop parkeren in Harlingen. Dit komt omdat wij met al onze aanbieders hebben afgesproken de laagste prijs te hanteren. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Bovendien reserveert en betaalt u van tevoren. Hierdoor komt u niet voor onverwacht hoge prijzen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Is dit uw eerste reservering bij ons? Kijk dan even op onze Hoe werkt het pagina voor een handig stappenplan.

Harlingen

Harlingen Haven of Harlingen Centrum

Zowel voor parkeren Harlingen als bij GoedkoopParkeren bieden wij voor ieder wat wils. Niet iedereen komt tenslotte met hetzelfde doel naar dit karakteristieke plaatsje, of dit nou Harlingen Haven of Harlingen Centrum is. Daarom hebben wij gezorgd voor een ruim assortiment met verschillende mogelijkheden. 

U kunt bijvoorbeeld parkeren bij de haven van Harlingen (Harlingen Haven). Een beroemde plek in de stad. Neemt u de veerboot naar Terschelling? Dan kunt u ervoor kiezen om te parkeren bij de boot in Harlingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de auto mee te nemen naar Terschelling. 

De auto parkeren kan ook in Harlingen centrum. Ideaal voor als u slecht ter been bent en niet ver wilt lopen. 

Omdat gratis parkeren Harlingen bijna niet meer mogelijk is raden wij u aan om alvast online een plek te boeken. U kunt tijdens het vergelijken de focus leggen op verschillende aspecten. Als u de parkeerlocatie erg belangrijk vindt, kunt u gebruikmaken van onze kaartfunctie. Zo ziet u in één keer waar alle parkeerplaatsen zich bevinden. U kunt natuurlijk ook de focus leggen op de prijs. Om dit makkelijker te maken, kunt u bovenaan de vergelijkingspagina de volgorde instellen van laag naar hoog. Zo vindt u bij ons altijd het snelst de beste aanbieders.

Belangrijke informatie voor parkeren in Harlingen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes

Veilig lang parkeren bij o.a. Harlingen Haven voor een uitstapje met de boot

Veilig lang parkeren bij o.a. Harlingen Haven voor een uitstapje met de boot kan snel geregeld worden via onze website. Als u van plan bent om op pad te gaan met de boot of veerboot vanaf Harlingen Haven, dan is het fijn om te weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Al helemaal als u voor langere tijd weggaat, en dus gebruik zal maken van lang parkeren, bijvoorbeeld voor een (mid)week Terschelling.

Bij GoedkoopParkeren vinden wij veiligheid, betaalbaarheid en gemak erg belangrijk. De veiligheid van onze klanten en hun auto’s waarborgen wij door al onze parkeerlocaties te controleren. Dit wordt door ons gedaan voordat we een samenwerking aangaan. Bovendien moedigen wij onze klanten aan om reviews achter te laten na een bezoek. Aan de hand van die beoordelingen kunnen wij, en u, zien of de aanbieder aan alle verwachtingen voldoet. De betaalbaarheid van onze parkeerplaatsen wordt gewaarborgd door onze laagste prijsgarantie. Dankzij deze afspraak betaalt u nooit te veel. Bovendien kunt u natuurlijk zelf ook bewust kiezen voor de voordeligste of veiligste aanbieder.

Het gemak van het parkeren ligt in het vooraf reserveren. Zo hoeft u ter plekke niet te zoeken en te stressen. U weet precies waar u moet zijn en u bent op de hoogte van de kosten. U heeft de parkeerplaats immers vooraf al betaalt. Voor handige tips over een prettige parkeerervaring raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze parkeertips. Voor vragen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen of u kunt contact opnemen met onze klantenservice.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken