Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Harlingen

Parkeren Harlingen kan goedkoop en snel door vooraf een parkeerplek te reserveren op deze website. Zo is een dagje uit naar Harlingen vlot geregeld. Harlingen is een prachtig, knusse vissersstad in Friesland en trekt jaarlijks veel toeristen. De oude binnenstad kent mooie panden, leuke restaurants en u kunt er natuurlijk heerlijk aan het water zitten. Er zijn dus genoeg redenen om een bezoekje aan deze stad te wagen. Er is enkel wel een probleem: parkeren in Harlingen.

Het vinden van een parkeerplaats in de stad is vaak lastig en hectisch. Bovendien kunnen de prijzen torenhoog zijn als u op een druk moment komt. Deze parkeerproblemen zijn verleden tijd als u gebruikmaakt van de service van GoedkoopParkeren. Bij ons vergelijkt u alle parkeerlocaties in Harlingen op prijs, locatie, voorzieningen en services. Zo kunt u vanuit uw stoel een weloverwogen keuze maken over uw parkeerplek. Omdat u alle aanbieders in één oogopslag ziet, bespaart dit niet alleen moeite maar ook tijd.

Een ander voordeel dat u bij ons heeft is de prijs. Onze naam zegt het al: bij ons kunt u goedkoop parkeren in Harlingen. Dit komt omdat wij met al onze aanbieders hebben afgesproken de laagste prijs te hanteren. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Bovendien reserveert en betaalt u van tevoren. Hierdoor komt u niet voor onverwacht hoge prijzen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Is dit uw eerste reservering bij ons? Kijk dan even op onze Hoe werkt het pagina voor een handig stappenplan.

Harlingen

Belangrijke informatie voor parkeren in Harlingen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 6 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Tsjerk Hiddes

Harlingen Haven of Harlingen Centrum

Zowel voor parkeren Harlingen als bij GoedkoopParkeren bieden wij voor ieder wat wils. Niet iedereen komt tenslotte met hetzelfde doel naar dit karakteristieke plaatsje, of dit nou Harlingen Haven of Harlingen Centrum is. Daarom hebben wij gezorgd voor een ruim assortiment met verschillende mogelijkheden.

U kunt bijvoorbeeld parkeren bij de haven van Harlingen (Harlingen Haven). Een beroemde plek in de stad. Neemt u de veerboot naar Terschelling? Dan kunt u ervoor kiezen om te parkeren bij de boot in Harlingen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de auto mee te nemen naar Terschelling.

De auto parkeren kan ook in Harlingen centrum. Ideaal voor als u slecht ter been bent en niet ver wilt lopen.

Omdat gratis parkeren Harlingen bijna niet meer mogelijk is raden wij u aan om alvast online een plek te boeken. U kunt tijdens het vergelijken de focus leggen op verschillende aspecten. Als u de parkeerlocatie erg belangrijk vindt, kunt u gebruikmaken van onze kaartfunctie. Zo ziet u in één keer waar alle parkeerplaatsen zich bevinden. U kunt natuurlijk ook de focus leggen op de prijs. Om dit makkelijker te maken, kunt u bovenaan de vergelijkingspagina de volgorde instellen van laag naar hoog. Zo vindt u bij ons altijd het snelst de beste aanbieders.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig lang parkeren bij o.a. Harlingen Haven voor een uitstapje met de boot

Veilig lang parkeren bij o.a. Harlingen Haven voor een uitstapje met de boot kan snel geregeld worden via onze website. Als u van plan bent om op pad te gaan met de boot of veerboot vanaf Harlingen Haven, dan is het fijn om te weten dat uw auto veilig geparkeerd staat. Al helemaal als u voor langere tijd weggaat, en dus gebruik zal maken van lang parkeren, bijvoorbeeld voor een (mid)week Terschelling.

Bij GoedkoopParkeren vinden wij veiligheid, betaalbaarheid en gemak erg belangrijk. De veiligheid van onze klanten en hun auto’s waarborgen wij door al onze parkeerlocaties te controleren. Dit wordt door ons gedaan voordat we een samenwerking aangaan. Bovendien moedigen wij onze klanten aan om reviews achter te laten na een bezoek. Aan de hand van die beoordelingen kunnen wij, en u, zien of de aanbieder aan alle verwachtingen voldoet. De betaalbaarheid van onze parkeerplaatsen wordt gewaarborgd door onze laagste prijsgarantie. Dankzij deze afspraak betaalt u nooit te veel. Bovendien kunt u natuurlijk zelf ook bewust kiezen voor de voordeligste of veiligste aanbieder.

Het gemak van het parkeren ligt in het vooraf reserveren. Zo hoeft u ter plekke niet te zoeken en te stressen. U weet precies waar u moet zijn en u bent op de hoogte van de kosten. U heeft de parkeerplaats immers vooraf al betaalt. Voor handige tips over een prettige parkeerervaring raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze parkeertips. Voor vragen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen of u kunt contact opnemen met onze klantenservice.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk