Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Groningen

Er zijn genoeg redenen om Groningen te bezoeken. In het hoge noorden zitten immers veel bezienswaardigheden, waardoor het wel eens druk kan zijn. Parkeren Groningen hoeft echter niet ingewikkeld of duur te zijn. Door vooraf een parkeerplek te reserveren op GoedkoopParkeren ben je gegarandeerd van een voordelige en veilige parkeerplek. Zo kan je uitstapje naar Groningen zonder stress van start gaan.
Duik bijvoorbeeld in de geschiedenis van de binnenstad of bezoek de mooie parken rondom de stad. Groningen zit niet stil. Bekijk daarom de actuele activiteiten in de stad en beslis waar u graag heen wilt. Wanneer u echter richting de stad rijdt, heeft u een parkeerplek nodig. En u bent niet de enige. Parkeren in Groningen kan lastig zijn. Wij willen u hierbij helpen. Beleef aan de hand van de activiteiten de slogan van Groningen “Er gaat niets boven Groningen” zonder stress over het parkeren. Het parkeren zal namelijk geen obstakel moeten zijn voor een dagje Groningen. Daarom maken wij dit gedeelte zo eenvoudig mogelijk voor u. Vaak lopen de kosten hoog op bij de activiteiten. Zeker sinds gratis parkeren in de stad steeds lastiger wordt. Op GoedkoopParkeren proberen we daarom niet alleen het parkeren eenvoudig te maken, maar ook goedkoop. Wat is namelijk mooier dan goedkoop parkeren? U bespaart op het parkeren en houdt geld over om te besteden in Groningen. Kunt u de kinderen toch trakteren op dat ijsje waar ze al de hele dag om vragen. Natuurlijk kunt u uzelf ook gaan trakteren op dat kopje koffie met appelgebak dat er zo aantrekkelijk uitziet. Maar hoe komt u hieraan? Door op GoedkoopParkeren de verschillende parkeerlocaties in Groningen te bekijken. Wij hebben een breed aanbod waarbij wij letten op criteria zoals prijs, ligging en de veiligheid. Deze punten kunt u in een duidelijk overzicht zien waarbij ze zijn onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet dus in één oogopslag of de parkeerlocatie is wat u zoekt of niet. Ook is er een ruim aanbod aan aanbieders. Hierbij kan je denken aan Interparking, Parkbee en Q-Park. Daarnaast maken onze goede afspraken het goedkoop parkeren in Groningen mogelijk. Wij bieden immers altijd de laagste prijs aan. Als u iets meer wilt weten of de mogelijkheden rondom het parkeren en handige tips wilt bekijken, dan kunt u onze parkeertips lezen. Hiermee gaat u goed voorbereid uw dagje uit starten.

Groningen

Parkeergarage of parkeerplek in het centrum van Groningen

Parkeren Groningen kan op veel verschillende plekken en locaties. Zo kan u kiezen voor een parkeerplek of parkeergarage in het centrum van Groningen. Ook zijn er een aantal parkeerplekken net iets buiten het centrum van Groningen.
Elke parking die u vindt op onze website heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo heeft de één wel een elektrisch oplaadpunt en de ander niet. In één opslag zult u al deze kenmerken zien. U kunt ervan op aan dat elke parkeerlocatie bij een attractie in de buurt zit. Hier kunt u ook prima uw parkeergarage op selecteren. In de binnenstad zitten veel goede parkeerlocaties zoals Parkeergarage Centrum, Parkeergarage Bios en Parkeergarage Oosterpoort. Toch kunnen de parkeertarieven hoog oplopen in de binnenstad. Daarom kunt u er ook voor kiezen om net buiten het centrum te parkeren waar het parkeertarief een stuk lager tot gratis is. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren bij Parkeergarage Boterdiep of Parkeergarage Damsterdiep. Ook dit zijn bekende buurten waar genoeg te beleven valt. Wanneer u een drukbezocht evenement wilt bezoeken is Park & Ride (P+R) een goede optie. Hierbij parkeert u uw auto en reist u vervolgens verder met een pendelbus of het openbaar vervoer. Alle parkeerlocaties die wij aanbieden zijn uiterst betrouwbaar. Dit geldt ook voor parkeren Groningen. Wij hebben daarnaast strenge afspraken met de parkeerlocaties gemaakt waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Na uw dagje Groningen en het parkeerverblijf, krijgt u de optie om uw mening te geven over de desbetreffende parkeergarage. Wij waarderen uw mening zeer, aangezien dit ons kan helpen om alleen de beste parkeerlocaties aan te bieden. Als een parkeergarage teveel negatieve reacties krijgt, zal deze worden verwijderd van de website. Een parkeerplek reserveren is bij ons snel, simpel en veilig. U betaalt geen boekingskosten en kunt binnen een paar stappen al een reservering plaatsen. Als u met vragen blijft zitten, kunt u gerust een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen of hoe werkt het pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken