Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Groningen

Er zijn genoeg redenen om Groningen te bezoeken en gebruik te maken van parkeren Groningen. In het hoge noorden zitten immers veel bezienswaardigheden, waardoor het wel eens druk kan zijn. Parkeren Groningen hoeft echter niet ingewikkeld of duur te zijn. Door vooraf een parkeerplek te reserveren op GoedkoopParkeren bent u gegarandeerd van een voordelige en veilige parkeerplek. Zo kan uw uitstapje naar Groningen zonder stress van start gaan.
 
Duik bijvoorbeeld in de geschiedenis van de binnenstad of bezoek de mooie parken rondom de stad. Groningen zit niet stil. Bekijk daarom de actuele activiteiten in de stad en beslis waar u graag heen wilt. Wanneer u echter richting de stad rijdt, heeft u een parkeerplek nodig. En u bent niet de enige. Parkeren in Groningen kan lastig zijn. Wij willen u hierbij helpen.

Beleef aan de hand van de activiteiten de slogan van Groningen “Er gaat niets boven Groningen” zonder stress over het parkeren. Het parkeren zal namelijk geen obstakel moeten zijn voor een dagje Groningen. Daarom maken wij dit gedeelte zo eenvoudig mogelijk voor u. Vaak lopen de kosten hoog op bij de activiteiten. Zeker sinds gratis parkeren in de stad steeds lastiger wordt. Op GoedkoopParkeren proberen we daarom niet alleen het parkeren eenvoudig te maken, maar ook goedkoop. Wat is namelijk mooier dan goedkoop parkeren? U bespaart op het parkeren en houdt geld over om te besteden in Groningen. Kunt u de kinderen trakteren op dat ijsje waar ze al de hele dag om vragen. Natuurlijk kunt u uzelf ook gaan trakteren op dat kopje koffie met appelgebak dat er zo aantrekkelijk uitziet. Maar hoe komt u hieraan? Door op GoedkoopParkeren de verschillende parkeerlocaties in Groningen te kijken.

Wij hebben een breed aanbod waarbij wij letten op criteria zoals prijs, ligging en de veiligheid. Deze punten kunt u in een duidelijk overzicht zien waarbij ze zijn onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet dus in één oogopslag of de parkeerlocatie is wat u zoekt of niet. Ook is er een ruim aanbod aan aanbieders. Hierbij kan u denken aan Interparking, Parkbee en Q-Park. Daarnaast maken onze goede afspraken het goedkoop parkeren in Groningen mogelijk. Wij bieden immers altijd de laagste prijs aan. Als u iets meer wilt weten of de mogelijkheden rondom het parkeren en handige tips wilt bekijken, dan kunt u onze parkeertips lezen. Hiermee gaat u goed voorbereid uw dagje uit starten.

Groningen

Belangrijke informatie voor parkeren in Groningen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 23 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Boterdiep
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Groningen Station

Parkeergarage of parkeerplek in het centrum van Groningen

Parkeren Groningen kan op veel verschillende plekken en locaties. Zo kan u kiezen voor een parkeergarage of parkeerplek in het centrum van Groningen. Ook zijn er een aantal parkeerplekken net iets buiten het centrum van Groningen.
 
Elke parking die u vindt op onze website heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo heeft de één wel een elektrisch oplaadpunt en de ander niet. In één opslag zult u al deze kenmerken zien. U kunt ervan op aan dat elke parkeerlocatie bij een attractie in de buurt zit. Hier kunt u ook prima uw parkeergarage op selecteren. In de binnenstad zitten veel goede parkeerlocaties zoals Parkeergarage Centrum, Parkeergarage Bios en Parkeergarage Oosterpoort.

Toch kunnen de parkeertarieven hoog oplopen in de binnenstad. Daarom kunt u er ook voor kiezen om net buiten het centrum te parkeren waar het parkeertarief een stuk lager tot gratis is. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren bij Parkeergarage Boterdiep of Parkeergarage Damsterdiep. Ook dit zijn bekende buurten waar genoeg te beleven valt.

Wanneer u een drukbezocht evenement wilt bezoeken is Park & Ride (P+R) een goede optie. Hierbij parkeert u uw auto en reist u vervolgens verder met een pendelbus of het openbaar vervoer. Alle parkeerlocaties die wij aanbieden zijn uiterst betrouwbaar. Dit geldt ook voor parkeren Groningen.

Wij hebben daarnaast strenge afspraken met de parkeerlocaties gemaakt waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Na uw dagje Groningen en het parkeerverblijf, krijgt u de optie om uw mening te geven over de desbetreffende parkeergarage. Wij waarderen uw mening zeer, aangezien dit ons kan helpen om alleen de beste parkeerlocaties aan te bieden. Als een parkeergarage teveel negatieve reacties krijgt, zal deze worden verwijderd van de website.

Een parkeerplek reserveren is bij ons snel, simpel en veilig. U betaalt geen boekingskosten en kunt binnen een paar stappen al een reservering plaatsen. Als u met vragen blijft zitten, kunt u gerust een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen of hoe werkt het pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk