GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Groningen

Er zijn genoeg redenen om Groningen te bezoeken en gebruik te maken van parkeren Groningen. In het hoge noorden zitten immers veel bezienswaardigheden, waardoor het wel eens druk kan zijn. Parkeren Groningen hoeft echter niet ingewikkeld of duur te zijn. Door vooraf een parkeerplek te reserveren op GoedkoopParkeren bent u gegarandeerd van een voordelige en veilige parkeerplek. Zo kan uw uitstapje naar Groningen zonder stress van start gaan.
 
Duik bijvoorbeeld in de geschiedenis van de binnenstad of bezoek de mooie parken rondom de stad. Groningen zit niet stil. Bekijk daarom de actuele activiteiten in de stad en beslis waar u graag heen wilt. Wanneer u echter richting de stad rijdt, heeft u een parkeerplek nodig. En u bent niet de enige. Parkeren in Groningen kan lastig zijn. Wij willen u hierbij helpen.

Beleef aan de hand van de activiteiten de slogan van Groningen “Er gaat niets boven Groningen” zonder stress over het parkeren. Het parkeren zal namelijk geen obstakel moeten zijn voor een dagje Groningen. Daarom maken wij dit gedeelte zo eenvoudig mogelijk voor u. Vaak lopen de kosten hoog op bij de activiteiten. Zeker sinds gratis parkeren in de stad steeds lastiger wordt. Op GoedkoopParkeren proberen we daarom niet alleen het parkeren eenvoudig te maken, maar ook goedkoop. Wat is namelijk mooier dan goedkoop parkeren? U bespaart op het parkeren en houdt geld over om te besteden in Groningen. Kunt u de kinderen trakteren op dat ijsje waar ze al de hele dag om vragen. Natuurlijk kunt u uzelf ook gaan trakteren op dat kopje koffie met appelgebak dat er zo aantrekkelijk uitziet. Maar hoe komt u hieraan? Door op GoedkoopParkeren de verschillende parkeerlocaties in Groningen te kijken.

Wij hebben een breed aanbod waarbij wij letten op criteria zoals prijs, ligging en de veiligheid. Deze punten kunt u in een duidelijk overzicht zien waarbij ze zijn onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet dus in één oogopslag of de parkeerlocatie is wat u zoekt of niet. Ook is er een ruim aanbod aan aanbieders. Hierbij kan u denken aan Interparking, Parkbee en Q-Park. Daarnaast maken onze goede afspraken het goedkoop parkeren in Groningen mogelijk. Wij bieden immers altijd de laagste prijs aan. Als u iets meer wilt weten of de mogelijkheden rondom het parkeren en handige tips wilt bekijken, dan kunt u onze parkeertips lezen. Hiermee gaat u goed voorbereid uw dagje uit starten.

Groningen

Parkeergarage of parkeerplek in het centrum van Groningen

Parkeren Groningen kan op veel verschillende plekken en locaties. Zo kan u kiezen voor een parkeergarage of parkeerplek in het centrum van Groningen. Ook zijn er een aantal parkeerplekken net iets buiten het centrum van Groningen.
 
Elke parking die u vindt op onze website heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo heeft de één wel een elektrisch oplaadpunt en de ander niet. In één opslag zult u al deze kenmerken zien. U kunt ervan op aan dat elke parkeerlocatie bij een attractie in de buurt zit. Hier kunt u ook prima uw parkeergarage op selecteren. In de binnenstad zitten veel goede parkeerlocaties zoals Parkeergarage Centrum, Parkeergarage Bios en Parkeergarage Oosterpoort.

Toch kunnen de parkeertarieven hoog oplopen in de binnenstad. Daarom kunt u er ook voor kiezen om net buiten het centrum te parkeren waar het parkeertarief een stuk lager tot gratis is. Zo kunt u bijvoorbeeld parkeren bij Parkeergarage Boterdiep of Parkeergarage Damsterdiep. Ook dit zijn bekende buurten waar genoeg te beleven valt.

Wanneer u een drukbezocht evenement wilt bezoeken is Park & Ride (P+R) een goede optie. Hierbij parkeert u uw auto en reist u vervolgens verder met een pendelbus of het openbaar vervoer. Alle parkeerlocaties die wij aanbieden zijn uiterst betrouwbaar. Dit geldt ook voor parkeren Groningen.

Wij hebben daarnaast strenge afspraken met de parkeerlocaties gemaakt waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Na uw dagje Groningen en het parkeerverblijf, krijgt u de optie om uw mening te geven over de desbetreffende parkeergarage. Wij waarderen uw mening zeer, aangezien dit ons kan helpen om alleen de beste parkeerlocaties aan te bieden. Als een parkeergarage teveel negatieve reacties krijgt, zal deze worden verwijderd van de website.

Een parkeerplek reserveren is bij ons snel, simpel en veilig. U betaalt geen boekingskosten en kunt binnen een paar stappen al een reservering plaatsen. Als u met vragen blijft zitten, kunt u gerust een kijkje nemen bij onze veelgestelde vragen of hoe werkt het pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Belangrijke informatie voor parkeren in Groningen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 17 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Boterdiep
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Forum
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken