Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Enschede

Parkeren Enschede kan goedkoop en eenvoudig via GoedkoopParkeren. Er zijn genoeg redenen om een dagje naar Enschede te gaan. De stad is namelijk een echt winkelparadijs, heeft leuke restaurants en terrassen en een gezellig centrum. Als u met de auto naar Enschede gaat, zult u echter wel een parkeerplaats nodig hebben en dat is in een stad als Enschede nog niet zo makkelijk.

Het zoeken naar een parkeergelegenheid kan lang duren, hectisch zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Gratis parkeren Enschede is bijna niet meer mogelijk en regulier betaald parkeren is vrij duur. Bij GoedkoopParkeren bieden wij de oplossing voor al uw parkeerproblemen. Bij ons vergelijkt u alle betrouwbare parkeerlocaties in Enschede. Vervolgens boekt u de parkeerplaats direct online. U heeft dus gegarandeerd plek bij een parkeergarage in Enschede die voldoet aan uw wensen.

Hoe werkt het? Heel simpel. U vult uw parkeerdata in, vergelijkt de aanbieders (o.a. Q-Park en Parkbee) op prijs, locatie en services en boekt vervolgens een parkeerplaats. Betalen gaat snel en eenvoudig via een van onze veilige betaalmethoden. Dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit meer dan nodig is. Onze prijzen zijn altijd conform het minimale dagtarief.

Enschede

Belangrijke informatie voor parkeren in Enschede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: P+R Parkweg
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Hengelosestraat

Parkeerlocaties Enschede centrum e.o.: parkeergarage en P+R

Bij GoedkoopParkeren vinden wij het belangrijk dat u genoeg keuze heeft. Daarom hebben we divere parkeerlocaties Enschede centrum e.o.: parkeergarage en P+R. Alleen met een ruim aanbod kunt u een weloverwogen keuze maken en een aanbieder vinden die bij uw wensen past. Daarom hebben wij verschillende parkeerlocaties in Enschede centrum en omstreken op een rij gezet. Afhankelijk van uw wens en voorkeur.

Daarom kunt u bij ons talloze verschillende parkeerlocaties vinden. Onze belangrijkste parkeerpartner is Q-Park. Dit bedrijf biedt veilige en voordelige parkeerplaatsen in de stad Enschede en vele andere steden. Bij Q-park kunt u niet alleen in het centrum parkeren maar ook kiezen voor een P+R in Enschede. Vanaf hier reist u verder met het openbaar vervoer. Op deze manier bespaart u geld en benzine en bovendien is het goed voor het milieu. 

Er zijn dus talloze verschillende opties wat parkeren betreft. Bent u op zoek naar een parkeergarage op een specifieke locatie? Dan raden wij u aan om te zoeken aan de hand van onze kaartfunctie. Met deze functie ziet u de locatie van de verschillende aanbieders in één oogopslag. Wel zo makkelijk.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Laagste prijs voor betaald parkeren in Enschede

In vele centra is het niet meer mogelijk om gratis te parkeren. Daarom zorgt GoedkoopParkeren voor de laagste prijs voor betaald parkeren in Enschede.
 
Enschede kent verschillende parkeerzones en daarmee ook verschillende parkeertarieven. Deze tarieven kunnen per dag verschillen en hoger worden als u de parkeerlimiet overschrijdt. Bij GoedkoopParkeren boekt u van tevoren een plekje en daarmee reserveert u een tijdslot. Bovendien betaalt u van tevoren. U zult dus ter plekke niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Kortom: bij ons betaalt u nooit te veel en boekt u altijd de laagste prijs. Wij hanteren altijd de laagste prijs maar er zijn ook dingen die u zelf kunt doen om goedkoop te parkeren. Kies bijvoorbeeld voor een P+R vlak buiten de stad, of vergelijk de aanbieders specifiek op prijs i.p.v. andere elementen. Voor andere tips rondom een prettige parkeerervaring kunt u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag. 

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk