GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Enschede

Parkeren Enschede kan goedkoop en eenvoudig via GoedkoopParkeren. Er zijn genoeg redenen om een dagje naar Enschede te gaan. De stad is namelijk een echt winkelparadijs, heeft leuke restaurants en terrassen en een gezellig centrum. Als u met de auto naar Enschede gaat, zult u echter wel een parkeerplaats nodig hebben en dat is in een stad als Enschede nog niet zo makkelijk.

Het zoeken naar een parkeergelegenheid kan lang duren, hectisch zijn en hoge kosten met zich meebrengen. Gratis parkeren Enschede is bijna niet meer mogelijk en regulier betaald parkeren is vrij duur. Bij GoedkoopParkeren bieden wij de oplossing voor al uw parkeerproblemen. Bij ons vergelijkt u alle betrouwbare parkeerlocaties in Enschede. Vervolgens boekt u de parkeerplaats direct online. U heeft dus gegarandeerd plek bij een parkeergarage in Enschede die voldoet aan uw wensen.

Hoe werkt het? Heel simpel. U vult uw parkeerdata in, vergelijkt de aanbieders (o.a. Q-Park en Parkbee) op prijs, locatie en services en boekt vervolgens een parkeerplaats. Betalen gaat snel en eenvoudig via een van onze veilige betaalmethoden. Dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit meer dan nodig is. Onze prijzen zijn altijd conform het minimale dagtarief.

Enschede

Parkeerlocaties Enschede centrum e.o.: parkeergarage en P+R

Bij GoedkoopParkeren vinden wij het belangrijk dat u genoeg keuze heeft. Daarom hebben we divere parkeerlocaties Enschede centrum e.o.: parkeergarage en P+R. Alleen met een ruim aanbod kunt u een weloverwogen keuze maken en een aanbieder vinden die bij uw wensen past. Daarom hebben wij verschillende parkeerlocaties in Enschede centrum en omstreken op een rij gezet. Afhankelijk van uw wens en voorkeur.

Daarom kunt u bij ons talloze verschillende parkeerlocaties vinden. Onze belangrijkste parkeerpartner is Q-Park. Dit bedrijf biedt veilige en voordelige parkeerplaatsen in de stad Enschede en vele andere steden. Bij Q-park kunt u niet alleen in het centrum parkeren maar ook kiezen voor een P+R in Enschede. Vanaf hier reist u verder met het openbaar vervoer. Op deze manier bespaart u geld en benzine en bovendien is het goed voor het milieu. 

Er zijn dus talloze verschillende opties wat parkeren betreft. Bent u op zoek naar een parkeergarage op een specifieke locatie? Dan raden wij u aan om te zoeken aan de hand van onze kaartfunctie. Met deze functie ziet u de locatie van de verschillende aanbieders in één oogopslag. Wel zo makkelijk.

Belangrijke informatie voor parkeren in Enschede

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage MST

Laagste prijs voor betaald parkeren in Enschede

In vele centra is het niet meer mogelijk om gratis te parkeren. Daarom zorgt GoedkoopParkeren voor de laagste prijs voor betaald parkeren in Enschede.
 
Enschede kent verschillende parkeerzones en daarmee ook verschillende parkeertarieven. Deze tarieven kunnen per dag verschillen en hoger worden als u de parkeerlimiet overschrijdt. Bij GoedkoopParkeren boekt u van tevoren een plekje en daarmee reserveert u een tijdslot. Bovendien betaalt u van tevoren. U zult dus ter plekke niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Kortom: bij ons betaalt u nooit te veel en boekt u altijd de laagste prijs. Wij hanteren altijd de laagste prijs maar er zijn ook dingen die u zelf kunt doen om goedkoop te parkeren. Kies bijvoorbeeld voor een P+R vlak buiten de stad, of vergelijk de aanbieders specifiek op prijs i.p.v. andere elementen. Voor andere tips rondom een prettige parkeerervaring kunt u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag. 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken