Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Emmen

Parkeren in Emmen doet u snel en eenvoudig met GoedkoopParkeren. Met de vergelijkingstool op onze website kunt u binnen enkele minuten de beste parkeerplek tegen de laagste prijs. Ook kunt u direct uw parkeerplek reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek en hoeft u niet eindeloos te zoeken. Zo maakt u uw trip naar Emmen een stuk aangenamer!

Emmen is een plaats in het zuidoosten van Drenthe. Over het algemeen is Emmen bekend door de Wildlands Adventure Zoo. De historie van Emmen gaat ver terug in het verleden, toen Neanderthalers de plaats bezette. Deze 5000 jaar oude historie is nog steeds terug te zien in de vorm van verschillende hunebedden en andere archeologische vondsten. De omgeving van Emmen wordt gekenmerkt door de omringende veengebieden. Doordat Emmen zelf op de Hondsrug ligt, biedt het een interessante omgeving. De diversiteit zorgt ervoor dat het verkennen van de natuur in en om Emmen erg veel wandelaars en fietsers trekt. In het centrum van Emmen is het enthousiasme voor natuur ook te zien. In het Open Groene Stad initiatief werd er een groene dorpse, uitstraling gehouden met stadse voorzieningen. Hier is bijvoorbeeld het grootste winkelcentrum van Noord-Nederland te vinden.

Door het grote parkeeraanbod van GoedkoopParkeren is er altijd een plek te vinden in de buurt van uw bestemming. Alle aanbieders die u ziet op onze website worden door ons gecontroleerd om kwaliteit te verzekeren. Naast een lijst van faciliteiten voor elke aanbieder vindt u ook reviews van andere klanten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Emmen

Belangrijke informatie voor parkeren in Emmen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Wildlands
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Wildlands

Waar kan ik parkeren in Emmen?

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Emmen. Allereerst zijn er parkeerterreinen beschikbaar voor een bezoek aan Wildlands. Hier is zowel een noordelijk terrein als een zuidelijk terrein voor. Het zuidelijke terrein is hier de kortste afstand tot de ingang. Voor parkeren in het centrum zelf is het mogelijk om te straat parkeren. Dit kan op specifieke locaties. De meeste straat parkeerlocatie kennen een maximale parkeertijd tussen 1 en 4 uur. Ten slotte zijn er ook nog parkeerterreinen en parkeergarages waar u gebruik van kunt maken. Bij de garages hoeft u geen rekening te houden met een maximale tijd. Gratis parkeren in Emmen centrum is helaas niet mogelijk. Toch helpen wij u graag om de prijs zo laag mogelijk te houden. Hier zorgen wij onder andere voor omdat wij geen boekingskosten vragen. Op deze manier kunnen wij de laagste prijs garanderen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Reserveren van een parkeerplek: Hoe werkt dat?

Om uw parkeerplek in Emmen te reserveren maakt u gebruik van onze vergelijkingstool. Deze kunt u vinden aan de bovenzijde van de pagina. Nadat u de gegevens van uw parkeerbezoek heeft ingevuld (datum en tijd), klikt u op de gele knop. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien waarin alle beschikbare aanbieders te zien zijn. U ziet bijvoorbeeld de prijs, de locatie, de klantenbeoordeling en welke faciliteiten beschikbaar zijn. Zo kunt u makkelijk zien welke parkeerplek het beste wij uw wensen aansluit. Heeft u een keuze gemaakt? Door op de reserveren knop te drukken kunt u gelijk uw parkeerplek boeken. U betaalt de boeken met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Vervolgens krijgt u een mail met de bevestiging. Op de reserveringsbevestiging vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo heeft u alles direct geregeld en hoeft u alleen nog naar de parkeerplaats toe te rijden. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk