Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Eindhoven

Parkeren Eindhoven hoeft absoluut niet moeilijk of duur te zijn. Via GoedkoopParkeren kan u eenvoudig en snel een veilige parkeerplek vooraf reserveren.

Wanneer u van plan bent een dagje in het bruisende Eindhoven door te brengen, is de kans groot dat u hier met de auto naartoe gaat. Met u zijn er zo nog duizenden mensen die dit ook doen. De kans dat u dan in de autodrukte geen parkeerplek meer kunt vinden, is dus sterk aanwezig. U heeft het waarschijnlijk zelf ook wel eens meegemaakt: eerst ontzettend veel tijd verliezen aan het zoeken van een parkeerplek en vervolgens torenhoge parkeertarieven betalen voor een krap plekje in het centrum. Wij vinden dit zonde. Aangezien de kosten van uitjes op zich al kunnen oplopen, met de vele bezienswaardigheden in Eindhoven, vinden wij dat goedkoop parkeren Eindhoven voor iedereen mogelijk moet zijn.

Daarom hebben wij voor u vele diverse parkeerlocaties in en nabij Eindhoven centrum op een rijtje gezet. Zo kunt u bij ParkerenEindhovenCentrum op alle punten vergelijken en de voor u meest geschikte parkeerlocatie uitkiezen. Op deze manier bespaart u zowel kosten als tijd! Wij beoordelen de parkeerlocaties op criteria zoals veiligheid, ligging en de prijs. Om hier een duidelijk overzicht van te geven, zijn de belangrijkste criteria onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet zo in één oogopslag of het een overdekte parkeergarage is of bijvoorbeeld een Park and Ride (P+R) terrein.

Ook hebben we een ruim aanbod parkeeraanbieders, bijvoorbeeld Interparking, Q-Park en Parkbee. Daarnaast hebben wij erg goede afspraken gemaakt met de parkeerlocaties. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Eén van de afspraken is dat wij de laagste prijsgarantie aanbieden. Goedkoop parkeren in Eindhoven is hierdoor mogelijk. Ook bieden wij een pagina met handige parkeertips. Leest u deze nauwkeurig door en ga goed voorbereid op pad. Zo bent u ervan verzekerd dat alle moeilijkheden worden voorkomen en dat u gerust uw dagje uit kunt starten.

Eindhoven

Belangrijke informatie voor parkeren in Eindhoven

🚗 Aantal parkeerterreinen: 24 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Olmenlaan
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Augustijnendreef

Parkeergarage of P+R in Eindhoven nabij bezienswaardigheden

De door ons samengestelde lijst met parkeerlocaties bevinden zich alle erg dicht bij verschillende culturele en commerciële attracties. Zo vindt u een parkeergarage of P+R in Eindhoven nabij bezienswaardigheden eenvoudig en snel.

Er zijn verschillende parkeerplekken in Eindhoven, van bijvoorbeeld een parkeergarage tot aan een P+R. Vanaf veel parkeerplekken is het mogelijk te voet verder te gaan. Uiteraard zit er een verschil in de loopafstanden. Zo zijn de parkeergarages die zich zo goed als in het centrum bevinden, zoals Parkeergarage Mathildelaan of Parkeergarage de Bijenkorf, vaak slechts 5 minuutjes lopen van de winkels en activiteiten in het centrum verwijderd.

U kunt er ook voor kiezen verder van het centrum vandaan te zijn en een aanzienlijk lager parkeertarief te betalen. Dan is Parkeerterrein Meerhoven een goede optie. In vergelijking met een plek in het centrum in een straatje, parkeert u hier bijna gratis. Ook Parkeergarage De Witte Dame is een stukje verwijderd van het centrum. Echter, het Philips stadion en het PSV Museum bevinden zich hier wel dicht in de buurt. Zo kunt u zelf afwegen wat voor u belangrijk is.

Wat ook goed is om te weten, is dat alle parkeerlocaties die wij u aanbieden uiterst betrouwbaar zijn. Dit is namelijk één van onze belangrijkste strevens. Uw mening kan helpen om de betrouwbaarheid te verhogen. Na uw parkeerverblijf kunt u een review schrijven over de parkeergarage. Als een parkeergarage te veel negatieve reacties krijgt, dan verwijderen wij de betreffende parkeergarage direct van onze website. Op deze manier doen wij ons best de kwaliteit van de parkeerlocaties in Eindhoven te waarborgen.

Bij ons reserveert u dus altijd snel, gemakkelijk én betrouwbaar een parkeerplek die aan uw wensen voldoet. Ook betaalt u bij ons nooit boekingskosten. Zo hopen we dat parkeren Eindhoven plezieriger en eenvoudiger wordt.

Mocht u nog met vragen zitten, dan raden wij u aan een kijkje te nemen tussen de veelgestelde vragen en de hoe werkt het pagina. Heeft u nog steeds geen antwoord? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag. Op deze manier maken wij betaald parkeren Eindhoven goedkoop en eenvoudig.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk