Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Eindhoven

Wanneer u van plan bent een dagje in het bruisende Eindhoven door te brengen, is de kans groot dat u hier met de auto naartoe gaat. Met u zijn er zo nog duizenden mensen die dit ook doen. De kans dat u dan in de autodrukte geen parkeerplek meer kunt vinden, is dus sterk aanwezig. U heeft het waarschijnlijk zelf ook wel eens meegemaakt: Eerst ontzettend veel tijd verliezen aan het zoeken van een parkeerplek en vervolgens torenhoge parkeertarieven betalen voor een krap plekje in het centrum. Wij vinden dit zonde. Aangezien de kosten van uitjes op zich al kunnen oplopen, met de vele bezienswaardigheden in Eindhoven, vinden wij dat goedkoop parkeren voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom hebben wij voor u vele diverse parkeerlocaties in en nabij Eindhoven centrum op een rijtje gezet. Zo kunt u bij ParkerenEindhovenCentrum op alle punten vergelijken en de voor u meest geschikte parkeerlocatie uitkiezen. Op deze manier bespaart u zowel kosten als tijd! Wij beoordelen de parkeerlocaties op criteria zoals veiligheid, ligging en de prijs. Om hier een duidelijk overzicht van te geven, zijn de belangrijkste criteria onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet zo in één oogopslag of het een overdekte parkeergarage is of bijvoorbeeld een Park and Ride terrein. Daarnaast hebben wij erg goede afspraken gemaakt met de parkeerlocaties. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Eén van de afspraken is dat wij de laagste prijsgarantie aanbieden. Goedkoop parkeren in Eindhoven is hierdoor mogelijk. Ook bieden wij een pagina met handige parkeertips. Leest u deze nauwkeurig door en ga goed voorbereid op pad. Zo bent u ervan verzekerd dat alle moeilijkheden worden voorkomen en dat u gerust uw dagje uit kunt starten.

Eindhoven

Parkeer goedkoop en nabij bezienswaardigheden

De door ons samengestelde lijst met parkeerlocaties bevinden zich alle erg dicht bij verschillende culturele en commerciële attracties. Vanaf iedere parkeerplek is het mogelijk te voet verder te gaan. Uiteraard zit er een verschil in de loopafstanden. Zo zijn de parkeergarages die zich zo goed als in het centrum bevinden, zoals Parkeergarage Mathildelaan of Parkeergarage de Bijenkorf, vaak slechts 5 minuutjes lopen van de winkels en activiteiten in het centrum verwijderd. U kunt er ook voor kiezen verder van het centrum vandaan te zijn en een aanzienlijk lager parkeertarief te betalen. Dan is Parkeerterrein Meerhoven een goede optie. In vergelijking met een plek in het centrum in een straatje, parkeert u hier bijna gratis. Ook Parkeergarage De Witte Dame is een stukje verwijderd van het centrum. Echter, het Philips stadion en het PSV Museum bevinden zich hier wel dicht in de buurt. Zo kunt u zelf afwegen wat voor u belangrijk is.  Wat ook goed is om te weten, is dat alle parkeerlocaties die wij u aanbieden uiterst betrouwbaar zijn. Dit is namelijk één van onze belangrijkste streven. Uw mening kan helpen om de betrouwbaarheid te verhogen. Na uw parkeerverblijf kunt u een review schrijven over de parkeergarage. Als een parkeergarage te veel negatieve reacties krijgt, dan verwijderen wij de betreffende parkeergarage direct van onze website. Op deze manier doen wij ons best de kwaliteit van de parkeerlocaties in Eindhoven te waarborgen. Bij ons reserveert u dus altijd snel, gemakkelijk én betrouwbaar een parkeerplek die aan uw wensen voldoet. Ook betaalt u bij ons nooit boekingskosten. Mocht u nog met vragen zitten, dan raden wij u aan een kijkje te nemen tussen de veelgestelde vragen en de hoe werkt het pagina. Heeft u nog steeds geen antwoord? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag. Op deze manier maken wij betaald parkeren in Eindhoven goedkoop en eenvoudig.

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken