Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Eindhoven

Wilt u goedkoop parkeren in Eindhoven voor een dagje weg? Bij GoedkoopParkeren bent u bij het juiste adres! Op onze website vind u een vergelijkingstool, waarmee u gemakkelijk in één overzicht alle parkeeropties voor het parkeren in centrum Eindhoven met elkaar vergelijkt. U reserveert vervolgens uw parkeerplek online om ervoor te zorgen dat, op de dag van uw trip, u niet meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. 

Eindhoven is een moderne stad dat zich als de 5de grootste gemeente telt in Nederland. Een groot aandeel in deze groei was het Phillips bedrijf, wat in de stad uitgroeide tot internationaal succes. Hierdoor kent de stad veel innovatie en is er overal moderne architectuur en techniek te vinden. Er zijn verschillende bezienswaardigheden in de stad die een bezoekje de moeite waard maken. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Strijp-S, de oude Phillips fabriekgebouwen die zijn omgebouwd tot restaurants, hotels, en lofts. Daarnaast kunt u nog naar musea, zoals het DAF museum, het Phillips museum en het openluchtmuseum PreHistorisch dorp. Ook voor cultuur en natuurlijk shopping kunt u ook in het centrum van Eindhoven terecht. De winkels en boetiekjes zijn elke dag geopend en er is een rijke urban cultuur, waardoor u overal mooie streetart tegen kunt komen.

Door het ruime aanbod van parkeeraanbieder kunt u bij GoedkoopParkeren altijd wel een plek vinden in de buurt van uw bestemming, waar in Eindhoven u ook moet zijn! U vindt verschillend aanbieders zoals ParkBee en Q-Park. Wij controleren alle aanbieders die u vindt op onze site om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek zo hoog mogelijk is. Om u te helpen bij het maken van een goede keuze kunt u op onze website ook recensies lezen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Eindhoven

Belangrijke informatie voor parkeren in Eindhoven

🚗 Aantal parkeerterreinen: 24 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Olmenlaan
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Augustijnendreef

Goedkoop parkeren Eindhoven centrum

Er zijn verschillende parkeerplekken in Eindhoven, van bijvoorbeeld een parkeergarage tot aan een P+R. Vanaf veel parkeerplekken is het mogelijk te voet verder te gaan. Uiteraard zit er een verschil in de loopafstanden. Zo zijn de parkeergarages die zich zo goed als in het centrum bevinden, zoals Parkeergarage Mathildelaan of Parkeergarage de Bijenkorf, vaak slechts 5 minuutjes lopen van de winkels en activiteiten in het centrum verwijderd.

Eindhoven kent verschillende parkeerzones met wisselende tarieven waardoor het soms erg onoverzichtelijk kan zijn waar u het voordeligst kunt parkeren. Gratis parkeren in Eindhoven is niet echt meer mogelijk, maar toch wil GoedkoopParkeren u graag helpen met het vinden van een voordelige plek. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u eenvoudig de goedkoopste parkeerplek vinden. Daarnaast betaalt u bij ons geen extra boekingskosten. Zo zorgen we ervoor dat uw kosten zo laag mogelijk blijven!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek in Eindhoven?

Om het reserveringsproces te beginnen vult u de datum en tijd van uw parkeerbezoek in op de vergelijkingstool. Deze kunt u vinden bovenaan de pagina. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijgt u een overzicht voor u van alle beschikbare parkeerplekken in Eindhoven. Hier kunt u alle parkeerplekken met elkaar vergelijken aan de hand van prijs, locatie, klantenbeoordeling etc. U kunt ook gebruik maken van de filter functie om het nog eenvoudiger te maken. Wanneer u een locatie heeft uitgekozen klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaald vervolgens eenvoudig online. Dit doet u via een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard. Vervolgens krijgt u een reserveringsbevestiging binnen op uw e-mail met alle nodige info. Zo hoeft u alleen nog naar de parkeerplek toe te rijden en te genieten van uw dag in Eindhoven. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk