GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Eindhoven

Parkeren Eindhoven hoeft absoluut niet moeilijk of duur te zijn. Via GoedkoopParkeren kan u eenvoudig en snel een veilige parkeerplek vooraf reserveren.

Wanneer u van plan bent een dagje in het bruisende Eindhoven door te brengen, is de kans groot dat u hier met de auto naartoe gaat. Met u zijn er zo nog duizenden mensen die dit ook doen. De kans dat u dan in de autodrukte geen parkeerplek meer kunt vinden, is dus sterk aanwezig. U heeft het waarschijnlijk zelf ook wel eens meegemaakt: eerst ontzettend veel tijd verliezen aan het zoeken van een parkeerplek en vervolgens torenhoge parkeertarieven betalen voor een krap plekje in het centrum. Wij vinden dit zonde. Aangezien de kosten van uitjes op zich al kunnen oplopen, met de vele bezienswaardigheden in Eindhoven, vinden wij dat goedkoop parkeren Eindhoven voor iedereen mogelijk moet zijn.

Daarom hebben wij voor u vele diverse parkeerlocaties in en nabij Eindhoven centrum op een rijtje gezet. Zo kunt u bij ParkerenEindhovenCentrum op alle punten vergelijken en de voor u meest geschikte parkeerlocatie uitkiezen. Op deze manier bespaart u zowel kosten als tijd! Wij beoordelen de parkeerlocaties op criteria zoals veiligheid, ligging en de prijs. Om hier een duidelijk overzicht van te geven, zijn de belangrijkste criteria onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet zo in één oogopslag of het een overdekte parkeergarage is of bijvoorbeeld een Park and Ride (P+R) terrein.

Ook hebben we een ruim aanbod parkeeraanbieders, bijvoorbeeld Interparking, Q-Park en Parkbee. Daarnaast hebben wij erg goede afspraken gemaakt met de parkeerlocaties. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen komen te staan.

Eén van de afspraken is dat wij de laagste prijsgarantie aanbieden. Goedkoop parkeren in Eindhoven is hierdoor mogelijk. Ook bieden wij een pagina met handige parkeertips. Leest u deze nauwkeurig door en ga goed voorbereid op pad. Zo bent u ervan verzekerd dat alle moeilijkheden worden voorkomen en dat u gerust uw dagje uit kunt starten.

Eindhoven

Parkeergarage of P+R in Eindhoven nabij bezienswaardigheden

De door ons samengestelde lijst met parkeerlocaties bevinden zich alle erg dicht bij verschillende culturele en commerciële attracties. Zo vindt u een parkeergarage of P+R in Eindhoven nabij bezienswaardigheden eenvoudig en snel.

Er zijn verschillende parkeerplekken in Eindhoven, van bijvoorbeeld een parkeergarage tot aan een P+R. Vanaf veel parkeerplekken is het mogelijk te voet verder te gaan. Uiteraard zit er een verschil in de loopafstanden. Zo zijn de parkeergarages die zich zo goed als in het centrum bevinden, zoals Parkeergarage Mathildelaan of Parkeergarage de Bijenkorf, vaak slechts 5 minuutjes lopen van de winkels en activiteiten in het centrum verwijderd.

U kunt er ook voor kiezen verder van het centrum vandaan te zijn en een aanzienlijk lager parkeertarief te betalen. Dan is Parkeerterrein Meerhoven een goede optie. In vergelijking met een plek in het centrum in een straatje, parkeert u hier bijna gratis. Ook Parkeergarage De Witte Dame is een stukje verwijderd van het centrum. Echter, het Philips stadion en het PSV Museum bevinden zich hier wel dicht in de buurt. Zo kunt u zelf afwegen wat voor u belangrijk is.

Wat ook goed is om te weten, is dat alle parkeerlocaties die wij u aanbieden uiterst betrouwbaar zijn. Dit is namelijk één van onze belangrijkste strevens. Uw mening kan helpen om de betrouwbaarheid te verhogen. Na uw parkeerverblijf kunt u een review schrijven over de parkeergarage. Als een parkeergarage te veel negatieve reacties krijgt, dan verwijderen wij de betreffende parkeergarage direct van onze website. Op deze manier doen wij ons best de kwaliteit van de parkeerlocaties in Eindhoven te waarborgen.

Bij ons reserveert u dus altijd snel, gemakkelijk én betrouwbaar een parkeerplek die aan uw wensen voldoet. Ook betaalt u bij ons nooit boekingskosten. Zo hopen we dat parkeren Eindhoven plezieriger en eenvoudiger wordt.

Mocht u nog met vragen zitten, dan raden wij u aan een kijkje te nemen tussen de veelgestelde vragen en de hoe werkt het pagina. Heeft u nog steeds geen antwoord? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag. Op deze manier maken wij betaald parkeren Eindhoven goedkoop en eenvoudig.

Belangrijke informatie voor parkeren in Eindhoven

🚗 Aantal parkeerterreinen: 18 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Olmenlaan
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Philips Stadion
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken