Beoordelingen voor Parking Spaces DUS Valet

bij Düsseldorf Airport -
8.8 Erg goed, beoordeeld door 275 klanten
Parking Spaces DUS Valet foto 1
Gemiddelde beoordeling 8.8 Bekijk alle beoordelingen

Score per categorie

Afstand tot vliegveld 9.2
Prijs/kwaliteit 8.7
8.6 Klantenservice
« Terug naar Parking Spaces DUS Valet

Mijn parkeerplaats

- (Wijzig datum)

Willem l nl 8.3 Geparkeerd van 01/06/2024 tot 08/06/2024

netjes geregeld allemaal,waren na een half uur terplekke bij terugreis,maar dat lag meer aan ons,heb alweer voor volgende vakantie gereserveerd.

Uwe H de 10 Geparkeerd van 27/05/2024 tot 05/06/2024

Wir werden den Dienst jederzeit wieder in Anspruch nehmen.

Ingo W de 10 Geparkeerd van 21/05/2024 tot 26/05/2024

Top. Fahrt und Fahrer super 👍

Marco B de 2.5 Geparkeerd van 18/05/2024 tot 25/05/2024

Habe für eine Woche einen Parkplatz gebucht. 4 (Vier) Tage vor Abflug wurde mir die Buchung storniert. Auf Rückerstattung des Betrags sollte ich dann noch Stornogebühren bezahlen. Jetzt laufe ich 4 Wochen hinter meinem Geld her. Insgesamt stecken da 3 verschiedene "Firmen" hinter. Alles in Allem kann ich hier nichts für gut heißen. Hier auf der Plattform nie wieder.

medical-fit GmbH T de 6.7 Geparkeerd van 11/05/2024 tot 18/05/2024

Leider konnten wir nachdem wir gelandet sind eine halbe Stunde niemand erreichen , dass unser Auto wiedergebracht wurde .

Hans Thomas B de 10 Geparkeerd van 11/05/2024 tot 18/05/2024

Alles Bestens!!!

M M nl 8.3 Geparkeerd van 03/05/2024 tot 11/05/2024

Ideaal om zo vanuit je auto het vliegveld op te stappen. Ook prima prijs. We moesten echter €10,- extra betalen ter plaatse omdat we 20 min voor aanvang op vliegveld hadden gebeld dat we eraan kwamen ipv 30 min van tevoren toen we op vakantie gingen. Normaal geen probleem want afspraak is afspraak maar wel heel vreemd dat het blijkbaar wel zomaar kan dat je bij terugkomst na je vakantie 40 (!!) minuten op je auto moet wachten.

Annelien C nl 5.8 Geparkeerd van 02/05/2024 tot 09/05/2024

Geen aanrader! Bij aankomst erg lang wachten op het op laten halen van de auto, vervolgens een man aangesproken en hij geeft aan dat hij van een ander bedrijf is. Uiteindelijk komt hij terug en blijkt het toch wel te kloppen. Moest ik 20 euro betalen, omdat hij ons liet wachten. Ik gaf aan dit niet te willen betalen, dan werd mijn auto niet meegenomen kreeg ik te horen. Slechte service. Vervolgens werd het nog erger bij terugkomst: met een kleine meid van 2 jaar hebben ze ons ruim anderhalf uur laten wachten, echt schandalig!

Mike B nl 10 Geparkeerd van 01/05/2024 tot 08/05/2024

Helemaal top geregeld auto voor de deur van het vliegveld, en bij terugkomst binnen 5 min stond onze auto er weer. Echt een aanrader

Bertha M nl 5.8 Geparkeerd van 01/05/2024 tot 08/05/2024

Heen vlucht: Er werd soms wel en soms niet opgenomen waardoor het lastig was om aan te geven waar we stonden te wachten met de auto en voor ons lastig om te weten wie de persoon is die onze auto mee moet nemen. Terug vlucht: Het nummer wat wij hadden gekregen bij afleveren auto bleek een verkeerd nummer te zijn. De persoon aan de lijn gaf aan dat hij al tijden gebeld wordt met de vraag of de auto gebracht kan worden. Paniek bij ons dus. Zijn we opgelicht? Waar is de auto? Het originele nummer van de boeking gebeld. Ik 8 keer en mijn vriendin 10 keer. De ene keer ging de telefoon lang over de andere keer direct voicemail. Uiteindelijk de organisatie te pakken kunnen krijgen en toen was de auto er ook binnen tien minuten. Maarja we stonden al een tijdje buiten te wachten met de koffer. Dit was mijn eerste ervaring met valet parking. Volgende keer gewoon weer op een parkeerplaats zodat ik weet waar de auto staat en er direct heen kan lopen/shuttle bus. De vakantie zelf was top.

  • ...

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk