Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Den Helder

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in Den Helder? GoedkoopParkeren helpt u graag! Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u in één overzicht het parkeeraanbod voor Den Helder vergelijken. Wanneer u de beste plek heeft gevonden kunt u direct reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek binnen enkele minuten!

Den Helder is een plaats te vinden in de kop van Noord-Holland, doordat de stad omringt wordt door water heeft het een rijk verleden met zeehandel en vaart. Den Helder is daarom ook de thuishaven van de Koninklijke Marine. Vanuit de havenstad is ook de boot te vinden naar het eiland Texel en zijn er veel wateractiviteiten te vinden in de omgeving. Een van de toeristische trekpleisters is het Marinemuseum, waar meer te leren is over de geschiedenis van de stad. Dit is ook terug te vinden in de verschillende forten die te vinden zijn in de omgeving. Verder kent Den Helder diverse restaurants en cafés die het centrum erg gezellig maken. Ook de winkelaars kunnen zich hier vermaken in een van de vele winkelcentra en straatjes. Zo kunt u bijvoorbeeld een miniatuur vinden van de Lange Jaap, de kenmerkende vuurtoren van de stad.

Waar in Den Helder u ook heen gaat, met het aanbod van GoedkoopParkeren weet u zeker dat u ergens in de buurt kunt parkeren. Ons gehele aanbod wordt door ons gecontroleerd om de betrouwbaarheid te verzekeren. Om nog een beter beeld te geven kunt u ook recensies lezen van klanten die u zijn voor gegaan. Ook vindt u bij elke parkeeraanbieder een lijst met faciliteiten, zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen.

Den Helder

Belangrijke informatie voor parkeren in Den Helder

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Sluisdijk
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Koninckshoek

Parkeren in Den Helder: naar de haven en met de boot of een dagje centrum

U heeft verschillende mogelijkheden als u gaat parkeren in Den Helder. Zo is het mogelijk om parkeren aan de straat of in bepaalde zones die door de stad heen te vinden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Ook is het mogelijk om te parkeren bij een P+R bij treinstation Den Helder Zuid. Bij P+R legt u het laatste gedeelte van uw reis af met het openbaar vervoer. 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek?

Om uw parkeerplek te reserveren begint u met het invullen van de datum en tijd in de vergelijkingstool. De tool is te vinden bovenaan de pagina. Nadat u de gegevens heeft ingevuld, klikt u op de gele knop. U krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders voor het gekozen moment. U kunt bijvoorbeeld de prijs, de locatie, de faciliteiten en de klantenbeoordeling vergelijken. U kunt ook gebruik maken van de filter functie om u hierbij te helpen. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op reserveren. U vult uw gegevens in en betaalt vervolgens direct via een van de vertrouwde betaalmethodes (zoals iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is verwerkt, krijgt u in uw inbox een reserveringsbevesting met daarin alle nodige informatie. Zo bent u klaar voor vertrek!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk