Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Den Haag

Staat er een dagje Den Haag op de planning? Dan is de kans groot dat u hier met de auto naartoe gaat. Aangezien Den Haag een bruisende stad is, is het soms lastig een parkeerplek te vinden. De mensen om u heen die hetzelfde idee hebben, toeristen én forenzen zorgen ervoor dat er soms nogal wat autodrukte is. Het komt u zelf vast ook wel bekend voor. U plant een tripje naar een grote stad en verwacht dat het een leuke dag gaat worden. Totdat u op het punt komt een parkeerplek te zoeken. Na veel rondjes rijden in de smalle straten van het centrum heeft u dan eindelijk een plekje gevonden. Eenmaal geparkeerd blijkt vervolgens dat de parkeertarieven torenhoog zijn. Dit is bovendien ook te verwachten wanneer u parkeert in een straatje midden in het centrum. Uw hele stemming is omgeslagen en de dag pakt minder leuk uit dan verwacht. Doodzonde vinden wij dit! Aangezien er in Den Haag vele bezienswaardigheden aanwezig zijn, zult u hier waarschijnlijk ook al kosten aan kwijt zijn. Daarom vinden wij dat goedkoop parkeren voor iedereen mogelijk moet zijn. Om deze reden hebben wij voor u vele diverse parkeerlocaties in en nabij het centrum van Den Haag op een rijtje gezet. Op deze manier bespaart u zowel kosten als tijd! Wij hebben de parkeerlocaties beoordeeld op criteria zoals de prijs, de veiligheid en de ligging. Om hier een duidelijk overzicht van te geven, zijn de belangrijkste criteria onderverdeeld in voor- en nadelen. U ziet zo in één oogopslag of de parkeerlocatie voldoet aan uw belangrijkste behoeften. Met behulp hiervan kunt u bij GoedkoopParkeren een weloverwogen beslissing maken. Ook is het zo dat wij erg goede afspraken hebben gemaakt met de parkeerlocaties. Hierdoor zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Goedkoop parkeren in Den Haag is hierdoor mogelijk. Ook bieden wij een pagina met handige parkeertips. Wij raden u aan deze nauwkeurig door te lezen en goed voorbereid op pad te gaan. Zo weet u in ieder geval zeker dat alle veelvoorkomende problemen worden voorkomen.

Den Haag

Voordelig en nabij bezienswaardigheden parkeren Den Haag

De door ons samengestelde lijst met parkeerplekken bevinden zich allemaal dicht bij het centrum en diverse commerciële en culturele attracties die hier te vinden zijn. Denk aan musea, monumenten, standbeelden, winkels, restaurants en nog veel meer. Het is vanaf iedere parkeerplek die in de lijst staat mogelijk in een korte tijd te bereiken. Natuurlijk zal het verschil in de afstanden af en toe wel wat groter zijn, maar het verschil in parkeertarief is dan eveneens aanwezig. De parkeergarages die zich bijna letterlijk in het hartje van Den Haag bevinden, zijn parkeergarage Paviljoensgracht, Grote Markt en Hollands Spoor. Deze eerste ligt op enkel 6 minuten lopen van het centrum vandaan. Vanaf de andere twee garages wandelt u in zo’n 11 minuten al naar het centrum. Hier in de buurt vindt u allerlei verschillende winkelketens en restaurants. Wanneer u een dag vol culturele en historische bezichtigingen heeft gepland, kunt u het beste parkeren bij parkeergarage Museumkwartier. Hier nabijgelegen vindt u Escher in het Paleis, het Mauritshuis, het Haags Historisch Museum, de Koninklijke Schouwburg, het Binnenhof en Museum Bredius. Deze liggen alle op zo’n 3 minuten loopafstand verwijderd vanaf Parkeergarage Museumkwartier. U kunt er ook voor kiezen verder van het centrum vandaan te zijn en een aanzienlijk lager parkeertarief te betalen. Dan zijn parkeergarages Leyweg 1 en Lelyweg 2 goede opties. In vergelijking met een plek in het centrum in een straatje, parkeert u hier bijna gratis. U bent wanneer u hier parkeert erg dicht bij het winkelcentrum Leyweg en diverse parken. Ook dit is leuk om te bezoeken wanneer u in Den Haag bent. Wilt u toch graag naar het centrum, dan bent u vanaf hier met het openbaar vervoer al binnen een kleine 20 minuten op locatie. Wat goed is om te weten, is dat u bij ons altijd kunt rekenen op een snelle, gemakkelijke én betrouwbare reservatie van uw parkeerplek. Ook betaalt u bij ons nooit boekingskosten. Mocht u na deze informatie nog met vragen zitten, dan raden wij u aan een kijkje te nemen tussen de veelgestelde vragen. Heeft u nog steeds geen antwoord op uw vraag? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Wij helpen u graag. Op deze manier maken wij betaald parkeren in Eindhoven goedkoop en eenvoudig.

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken