Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Brussel

Brussel is een echte wereldstad en een toeristische trekpleister. De stad is rijk aan cultuur, politieke instanties en gezelligheid. Veel mensen bezoeken Brussel voor een zakelijke afspraak, een dagje cultuur snuiven of simpelweg voor een gezellig dagje uit. Er zijn dus genoeg redenen om deze mooie stad te bezoeken. Als u van plan bent met de auto te gaan moet u wel rekenen op een hectische verkeersituatie, hoge parkeertarieven en beperkte parkeermogelijkheden. Gratis parkeren is in Brussel niet mogelijk. Bij GoedkoopParkeren willen wij graag de stress rondom het parkeren in Brussel verminderen. Daarom bieden wij de oplossing voor al uw parkeerproblemen: online reserveren. Het werkt heel simpel. U vergelijkt alle beschikbare parkeerlocaties in Brussel en boekt direct online een parkeerplaats. Zo weet u op de dag van vertrek precies waar u heen moet rijden. Bovendien komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Als dit de eerste keer is dat u online reserveert raden wij u aan om op onze hoe werkt het pagina te kijken. Hier vindt u een handig stappenplan.

Brussel

Parkeren op de beste locaties in Brussel

Brussel heeft is erg groot en heeft een boel te bieden. Het is belangrijk dat u bedenkt op welke locatie u wilt gaan parkeren. Zo beperkt u de mogelijkheden en hoeft u straks niet grote afstanden te lopen. Wilt u bijvoorbeeld midden in Brussel centrum parkeren? Of boekt u liever een Park+Ride en rijdt u met het OV naar het centrum? Een andere belangrijke overweging is of u in de openlucht wilt parkeren of dat u liever een parkeergarage in Brussel boekt. Bij GoedkoopParkeren vinden wij een ruim aanbod belangrijk. Daarom bieden wij een hoop verschillende parkings in Brussel. Zo is er voor ieder wat wils. Brussel is meer dan alleen een mooie stad, het is ook een belangrijk knooppunt voor vliegmaatschappijen. Brussel heeft twee vliegvelden: Brussel Airport en Zaventem airport. Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Brussel Airport? Boek deze dan ook online. U kunt bij ons ook parkeren in Zaventem. Bij GoedkoopParkeren begrijpen wij dat de locatie van een parkeeraanbieder erg belangrijk is. Zeker als u een zakelijke afspraak heeft en op tijd op een bepaalde plek moet zijn. Daarom hebben een ingebouwde kaartfunctie op onze website. Op deze kaart kunt u in één oogopslag zien waar alle parkeerplaatsen zich bevinden.

Parkeren in Brussel voor de Laagste Prijs

Bij GoedkoopParkeren kunt u de parkeerlocaties in Brussel vergelijken op verschillende aspecten. Het ligt er maar net aan wat u het belangrijkst vindt. Afgezien van locatie kunt u ook filteren op de prijs, de beoordeling of de voorzieningen. Door de volgorde van de aanbieders in te stellen op prijs ‘laag-hoog’ krijgt u de goedkoopste aanbieders bovenaan. U kunt de filter ook op ‘hoog-laag’ instellen als u het niet erg vindt om wat meer te betalen voor een betere plek. Als u speciale wensen heeft kunt u hier ook extra op letten. In het overzicht staat duidelijk aangegeven welke voorzieningen de aanbieders hebben. Sommige parkeerlocaties bieden bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten, een toilet, meerdere gehandicaptenplaatsen of een lift. Het is aan u om te kiezen wat u belangrijk vindt en welke aanbieder uw voorkeur heeft. Ongeacht welke parkeerlocatie u boekt, u betaalt nooit te veel. Bij GoedkoopParkeren hanteren wij namelijk een laagste prijsgarantie. Bovendien werken wij enkel met betrouwbare aanbieders die door ons zelf gecontroleerd zijn. Voor wat extra informatie over het parkeren en online reserveren kunt u een kijken op bij onze parkeertips en veelgestelde vragen. Mocht u een dringende vraag of opmerking hebben dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken