GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Brussel

Parkeren Brussel wordt u een stuk eenvoudiger gemaakt door GoedkoopParkeren. Door snel en eenvoudig vooraf een parkeerplek te reserveren, kan uw dagje of weekendje weg zonder stress beginnen.
 
Brussel is een echte wereldstad en een toeristische trekpleister. De stad is rijk aan cultuur, politieke instanties en gezelligheid. Veel mensen bezoeken Brussel voor een zakelijke afspraak, een dagje cultuur snuiven of simpelweg voor een gezellig dagje uit. Er zijn dus genoeg redenen om deze mooie stad te bezoeken. Als u van plan bent met de auto te gaan, moet u wel rekenen op een hectische verkeersituatie, hoge parkeertarieven en beperkte parkeermogelijkheden. Gratis parkeren is in Brussel niet mogelijk.

Bij GoedkoopParkeren willen wij graag de stress rondom het parkeren Brussel verminderen. Daarom bieden wij de oplossing voor al uw parkeerproblemen: online reserveren. Het werkt heel simpel. U vergelijkt alle beschikbare parkeerlocaties in Brussel en boekt direct online een parkeerplaats. Zo weet u op de dag van vertrek precies waar u heen moet rijden. Bovendien komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Als dit de eerste keer is dat u online reserveert raden wij u aan om op onze hoe werkt het pagina te kijken. Hier vindt u een handig stappenplan.

Brussel

Van parkeergarage in Brussel centrum tot P+R en parking

Brussel is erg groot en heeft een boel te bieden. Ook op het gebied van parkeerplekken: van parkeergarage in Brussel centrum tot P+R en parking. 

Het is belangrijk dat u bedenkt op welke locatie u wilt gaan parkeren. Zo beperkt u de mogelijkheden en hoeft u straks geen grote afstanden te lopen. Wilt u bijvoorbeeld midden in Brussel centrum parkeren? Of boekt u liever een Park+Ride en rijdt u met het OV naar het centrum? Een andere belangrijke overweging is of u in de openlucht wilt parkeren of dat u liever een parkeergarage in Brussel boekt. Bij GoedkoopParkeren vinden wij een ruim aanbod belangrijk. Daarom bieden wij een hoop verschillende parkings in Brussel. Zo is er voor ieder wat wils. We proberen om deze opties zo goedkoop mogelijk voor u open te houden.

Brussel is meer dan alleen een mooie stad, het is ook een belangrijk knooppunt voor vliegmaatschappijen. Brussel heeft twee vliegvelden: Brussel Airport en Zaventem Airport. Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Brussel Airport? Boek deze dan ook online. U kunt bij ons ook parkeren in Zaventem. Bij GoedkoopParkeren begrijpen wij dat de locatie van een parkeeraanbieder (zoals Parkbee, Interparking of Q-Park) erg belangrijk is. Zeker als u een zakelijke afspraak heeft en op tijd op een bepaalde plek moet zijn. Daarom hebben een ingebouwde kaartfunctie op onze website. Op deze kaart kunt u in één oogopslag zien waar alle parkeerplaatsen zich bevinden voor parkeren Brussel.

Belangrijke informatie voor parkeren in Brussel

🚗 Aantal parkeerterreinen: 30 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hallepoort

Betaald parkeren in Brussel voor de laagste prijs

Bij GoedkoopParkeren kunt u de parkeerlocaties in Brussel vergelijken op verschillende aspecten. Een ding is zeker, betaald parkeren in Brussel voor de laagste prijs regelt u via onze website.

Het ligt er maar net aan wat u het belangrijkst vindt. Afgezien van locatie kunt u ook filteren op de prijs, de beoordeling of de voorzieningen. Door de volgorde van de aanbieders in te stellen op prijs ‘laag-hoog’ krijgt u de goedkoopste aanbieders bovenaan. U kunt de filter ook op ‘hoog-laag’ instellen als u het niet erg vindt om wat meer te betalen voor een betere plek. Als u speciale wensen heeft kunt u hier ook extra op letten. In het overzicht staat duidelijk aangegeven welke voorzieningen de aanbieders hebben. Sommige parkeerlocaties bieden bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten, een toilet, meerdere gehandicaptenplaatsen of een lift. Het is aan u om te kiezen wat u belangrijk vindt en welke aanbieder uw voorkeur heeft.

Ongeacht welke parkeerlocatie u boekt, u betaalt nooit te veel. Bij GoedkoopParkeren hanteren wij namelijk een laagste prijsgarantie. Deze geldt uiteraard ook voor parkeren Brussel. Bovendien werken wij enkel met betrouwbare aanbieders die door ons zelf gecontroleerd zijn. Voor wat extra informatie over het parkeren en online reserveren kunt u een kijken op bij onze parkeertips en veelgestelde vragen. Mocht u een dringende vraag of opmerking hebben dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken