Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Brussel

Parkeren Brussel wordt u een stuk eenvoudiger gemaakt door GoedkoopParkeren. Door snel en eenvoudig vooraf een parkeerplek te reserveren, kan uw dagje of weekendje weg zonder stress beginnen.
 
Brussel is een echte wereldstad en een toeristische trekpleister. De stad is rijk aan cultuur, politieke instanties en gezelligheid. Veel mensen bezoeken Brussel voor een zakelijke afspraak, een dagje cultuur snuiven of simpelweg voor een gezellig dagje uit. Er zijn dus genoeg redenen om deze mooie stad te bezoeken. Als u van plan bent met de auto te gaan, moet u wel rekenen op een hectische verkeersituatie, hoge parkeertarieven en beperkte parkeermogelijkheden. Gratis parkeren is in Brussel niet mogelijk.

Bij GoedkoopParkeren willen wij graag de stress rondom het parkeren Brussel verminderen. Daarom bieden wij de oplossing voor al uw parkeerproblemen: online reserveren. Het werkt heel simpel. U vergelijkt alle beschikbare parkeerlocaties in Brussel en boekt direct online een parkeerplaats. Zo weet u op de dag van vertrek precies waar u heen moet rijden. Bovendien komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Als dit de eerste keer is dat u online reserveert raden wij u aan om op onze hoe werkt het pagina te kijken. Hier vindt u een handig stappenplan.

Brussel

Belangrijke informatie voor parkeren in Brussel

🚗 Aantal parkeerterreinen: 30 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hallepoort

Van parkeergarage in Brussel centrum tot P+R en parking

Brussel is erg groot en heeft een boel te bieden. Ook op het gebied van parkeerplekken: van parkeergarage in Brussel centrum tot P+R en parking. 

Het is belangrijk dat u bedenkt op welke locatie u wilt gaan parkeren. Zo beperkt u de mogelijkheden en hoeft u straks geen grote afstanden te lopen. Wilt u bijvoorbeeld midden in Brussel centrum parkeren? Of boekt u liever een Park+Ride en rijdt u met het OV naar het centrum? Een andere belangrijke overweging is of u in de openlucht wilt parkeren of dat u liever een parkeergarage in Brussel boekt. Bij GoedkoopParkeren vinden wij een ruim aanbod belangrijk. Daarom bieden wij een hoop verschillende parkings in Brussel. Zo is er voor ieder wat wils. We proberen om deze opties zo goedkoop mogelijk voor u open te houden.

Brussel is meer dan alleen een mooie stad, het is ook een belangrijk knooppunt voor vliegmaatschappijen. Brussel heeft twee vliegvelden: Brussel Airport en Zaventem Airport. Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Brussel Airport? Boek deze dan ook online. U kunt bij ons ook parkeren in Zaventem. Bij GoedkoopParkeren begrijpen wij dat de locatie van een parkeeraanbieder (zoals Parkbee, Interparking of Q-Park) erg belangrijk is. Zeker als u een zakelijke afspraak heeft en op tijd op een bepaalde plek moet zijn. Daarom hebben een ingebouwde kaartfunctie op onze website. Op deze kaart kunt u in één oogopslag zien waar alle parkeerplaatsen zich bevinden voor parkeren Brussel.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Betaald parkeren in Brussel voor de laagste prijs

Bij GoedkoopParkeren kunt u de parkeerlocaties in Brussel vergelijken op verschillende aspecten. Een ding is zeker, betaald parkeren in Brussel voor de laagste prijs regelt u via onze website.

Het ligt er maar net aan wat u het belangrijkst vindt. Afgezien van locatie kunt u ook filteren op de prijs, de beoordeling of de voorzieningen. Door de volgorde van de aanbieders in te stellen op prijs ‘laag-hoog’ krijgt u de goedkoopste aanbieders bovenaan. U kunt de filter ook op ‘hoog-laag’ instellen als u het niet erg vindt om wat meer te betalen voor een betere plek. Als u speciale wensen heeft kunt u hier ook extra op letten. In het overzicht staat duidelijk aangegeven welke voorzieningen de aanbieders hebben. Sommige parkeerlocaties bieden bijvoorbeeld elektrische oplaadpunten, een toilet, meerdere gehandicaptenplaatsen of een lift. Het is aan u om te kiezen wat u belangrijk vindt en welke aanbieder uw voorkeur heeft.

Ongeacht welke parkeerlocatie u boekt, u betaalt nooit te veel. Bij GoedkoopParkeren hanteren wij namelijk een laagste prijsgarantie. Deze geldt uiteraard ook voor parkeren Brussel. Bovendien werken wij enkel met betrouwbare aanbieders die door ons zelf gecontroleerd zijn. Voor wat extra informatie over het parkeren en online reserveren kunt u een kijken op bij onze parkeertips en veelgestelde vragen. Mocht u een dringende vraag of opmerking hebben dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk