Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Breda

Als u van plan bent naar Breda te gaan is het fijne om een goede parkeerplek te hebben. GoedkoopParkeren helpt u hier graag bij! Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u snel en eenvoudig alle parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u direct uw plek reserveren en hoeft u niet meer te zoeken op de dag zelf. Zo bespaart u tijd, en kunt u zorgeloos genieten van uw trip naar de stad.

Breda is de derde grootste gemeente van de provincie Noord-Brabant. De stad is ook wel bekend als Nassaustad, door de lang lopende relatie met de koninklijke familie. Het huwelijke van de Vrouwe van Breda met een Duitse graaf uit de Nassau familie vestigde de familie in ons land. De sporen van het verleden zijn terug te vinden in de vorm van het kasteel van Breda en de kenmerkende Grote Kerk, wat de rustplaats is van verschillende Nassau familieleden. De karaktervolle stad kent vele sfeervolle terrassen en verschillende designerwinkels. Daarnaast is de stad ook te ontdekken vanaf het water op de singels die het centrum omringen. Ook voor kunstliefhebbers is Breda een leuke plek om te bezoeken. Zo zijn er bijna 100 muurschilderingen te vinden door de hele stad die in connectie staan met Breda zelf. Zo is er genoeg te beleven!

Waar in Breda u ook naar toe gaat, door het grote aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een plek vinden die past bij uw parkeerbezoek. Alle parkeerlocaties die u ziet op onze website worden door ons gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u altijd betrouwbaar en veilig kunt parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om ervaringen van klanten voor u te lezen. Per locatie vindt u ook altijd een lijst met faciliteiten zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen. Zo bent u goed voorbereid op uw reis.

Breda

Belangrijke informatie voor parkeren in Breda

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: P+R Stationsweg Breda
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Markendaalseweg

Parkeren in een parkeergarage in Breda centrum of P+R

Parkeren in centrum Breda kunt u op verschillende manieren doen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op straat te parkeren door de stad heen of gebruik te maken van een van de parkeerterreinen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de parkeergarages, zoals parkeergarage Het Turfschip en parkeergarage De Prins. Ten slotte is er nog een P+R terrein in de buurt van het treinstation. Met P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. De parkeertarieven zijn vaak afhankelijk van de verschillende parkeerzones. Om het makkelijk voor u te maken kunt u met onze vergelijkingstool eenvoudig alle opties vergelijken. Hoewel gratis parkeren in Breda niet echt mogelijk is helpen wij graag mee met het laaghouden van de uw parkeerkosten. Hiervoor hebben we niet alleen de vergelijkingstool, maar betaalt u bij GoedkoopParkeren geen extra kosten. Zo kunt u altijd voordelige parkeren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Reserveren van mijn parkeerplek in Breda

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek vult u de vergelijkingstool in, die u bovenaan deze pagina kunt vinden. U vult de datum en tijd van uw parkeerbezoek in en klikt op de gele knop. Vanaf hier krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare parkeerplekken voor uw zoekopdracht. Hier kunt u gaan vergelijken aan de hand van prijs, klantenbeoordeling, locatie en faciliteiten. Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt u direct de plek boeken door op reserveren te klikken. Vanaf hier betaalt u met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling bij ons binnen is krijgt u een reserveringsbevestiging. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van vertrek kunt u direct naar de parkeerplaats toe rijden zonder te hoeven zoeken. Ideaal dus! Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk