Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Assen

Gaat u een dagje naar het Drents Museum of bezoekt u het TT Circuit Assen? Of met de trein en wilt u parkeren bij het station van Assen? Dan wilt u natuurlijk graag weten waar u kunt parkeren. Parkeren Assen kan snel geregeld worden via onze website. U vindt hier namelijk de verschillende mogelijkheden tot parkeerlocaties en parkeerplekken in Assen.

Op drukke dagen en bij populaire plekken is het vaak lastig om een goede parkeerplek te vinden die ook nog eens goedkoop of betaalbaar is. Dit geldt ook voor parkeren Assen. Daarom kunt u bij GoedkoopParkeren alle parkeerlocaties in Assen vergelijken zodat u altijd voordelig boekt. U voert uw parkeergegevens in en daarbij geeft u aan welke criteria belangrijk voor u zijn. Denk hierbij aan ligging, prijs of services. Vervolgens zult u een overzicht te zien krijgen met alle beschikbare parkeerlocaties die voldoen aan al uw wensen. U kiest de parkeerlocatie uit die het beste bij u past en u betaalt deze parkeeraanbieder (o.a. Q-Park) vervolgens eenvoudig via een van onze veilige betaalmethodes.

Is het voor u nog niet helemaal duidelijk hoe u kunt boeken via onze site? Bekijk dan eens onze Hoe werkt het pagina. Wij adviseren in ieder geval om altijd vooraf een parkeerplek te boeken. Dit bespaart u een hoop stress, moeite, tijd en geld. U hoeft namelijk op het moment zelf niet meer te zoeken naar een parkeerplek. Ook het betalen is vooraf al geregeld. Het bespaart u veel geld, omdat wij werken met de laagste prijsgarantie. U zult dus nooit het hoogste tarief betalen. Kortom, wij maken het mogelijk om goedkoop te parkeren in Assen.

Assen

Belangrijke informatie voor parkeren in Assen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 7 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage de Nieuwe Kolk
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Mercurius

Parkeermogelijkheden in Assen centrum, bij het station of P+R

Tegenwoordig zijn er vele soorten parkeermogelijkheden in Assen centrum, bij het station of P+R. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit outdoor parkeerterreinen, indoor parkeergarages in Assen maar ook voor een P+R. Of, kies voor een parkeerplek dichtbij het station van Assen.

Als u gaat zoeken op een parkeerlocatie in Assen, kunt u filteren op een van deze parkeermogelijkheden als u specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld een P+R locatie in Assen. Maar u kunt uw zoektocht ook baseren op prijs, ligging, veiligheid of services als mindervalide plekken en elektrische laadpalen. U kunt bijvoorbeeld filteren op parkeren in het centrum en op de beschikbaarheid van een elektrische laadpaal. Zo ziet u enkel de parkeeraanbieders waarbij u kunt parkeren in het centrum van Assen die de mogelijkheid bieden om uw elektrische auto op te laden. Goedkoop parken in Assen Centrum was nog nooit zo eenvoudig.

Heeft u een parkeeraanbieder geboekt voor parkeren Assen en u weet niet meer precies welke services hij/zij aanbiedt? Dan kunt u het beste inloggen op uw account. Daar vindt u al uw gegevens maar ook meer details over uw boeking. Benieuwd waar wij parkeeraanbieders op controleren? Wij kijken naar voorwaarden en services die in Nederland gewaardeerd worden bij het parkeren. Zo kunnen wij gerichter op zoek naar parkeeraanbieders die passen bij onze klanten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Goedkoop en veilig betaald parkeren in Assen

Helaas zijn er tegenwoordig weinig plekken waar gratis parkeren Assen een mogelijkheid is. Daarom doen wij er alles aan om goedkoop en veilig betaald parkeren in Assen mogelijk te maken. Maar veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij GoedkoopParkeren ook heel belangrijk. Daarom vinden wij het erg fijn als onze klanten een review achterlaten nadat zij ergens geparkeerd hebben. Op deze manier weten wij, maar ook de andere klanten, of een parkeeraanbieder voldoet aan de verwachtingen.

Samen maken wij goedkoop en veilig parkeren mogelijk en vergroten we de betrouwbaarheid. Voor tips over veilig en eenvoudig parkeren kunt u kijken bij onze parkeertips. Deze tips zijn opgesteld door onze ervaringsdeskundigen en kunnen bijdragen aan een prettige reis. Als algemene tip willen wij u meegeven om altijd even te checken of u op een speciale dag parkeert.

Heeft u vragen over het parkeren Assen, een parkeeraanbieder, over boeken en/of annuleren of over het parkeren zelf? Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag. 

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk