GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Assen

Gaat u een dagje naar het Drents Museum of bezoekt u het TT Circuit Assen? Of met de trein en wilt u parkeren bij het station van Assen? Dan wilt u natuurlijk graag weten waar u kunt parkeren. Parkeren Assen kan snel geregeld worden via onze website. U vindt hier namelijk de verschillende mogelijkheden tot parkeerlocaties en parkeerplekken in Assen.

Op drukke dagen en bij populaire plekken is het vaak lastig om een goede parkeerplek te vinden die ook nog eens goedkoop of betaalbaar is. Dit geldt ook voor parkeren Assen. Daarom kunt u bij GoedkoopParkeren alle parkeerlocaties in Assen vergelijken zodat u altijd voordelig boekt. U voert uw parkeergegevens in en daarbij geeft u aan welke criteria belangrijk voor u zijn. Denk hierbij aan ligging, prijs of services. Vervolgens zult u een overzicht te zien krijgen met alle beschikbare parkeerlocaties die voldoen aan al uw wensen. U kiest de parkeerlocatie uit die het beste bij u past en u betaalt deze parkeeraanbieder (o.a. Q-Park) vervolgens eenvoudig via een van onze veilige betaalmethodes.

Is het voor u nog niet helemaal duidelijk hoe u kunt boeken via onze site? Bekijk dan eens onze Hoe werkt het pagina. Wij adviseren in ieder geval om altijd vooraf een parkeerplek te boeken. Dit bespaart u een hoop stress, moeite, tijd en geld. U hoeft namelijk op het moment zelf niet meer te zoeken naar een parkeerplek. Ook het betalen is vooraf al geregeld. Het bespaart u veel geld, omdat wij werken met de laagste prijsgarantie. U zult dus nooit het hoogste tarief betalen. Kortom, wij maken het mogelijk om goedkoop te parkeren in Assen.

Assen

Parkeermogelijkheden in Assen centrum, bij het station of P+R

Tegenwoordig zijn er vele soorten parkeermogelijkheden in Assen centrum, bij het station of P+R. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit outdoor parkeerterreinen, indoor parkeergarages in Assen maar ook voor een P+R. Of, kies voor een parkeerplek dichtbij het station van Assen.

Als u gaat zoeken op een parkeerlocatie in Assen, kunt u filteren op een van deze parkeermogelijkheden als u specifiek op zoek bent naar bijvoorbeeld een P+R locatie in Assen. Maar u kunt uw zoektocht ook baseren op prijs, ligging, veiligheid of services als mindervalide plekken en elektrische laadpalen. U kunt bijvoorbeeld filteren op parkeren in het centrum en op de beschikbaarheid van een elektrische laadpaal. Zo ziet u enkel de parkeeraanbieders waarbij u kunt parkeren in het centrum van Assen die de mogelijkheid bieden om uw elektrische auto op te laden. Goedkoop parken in Assen Centrum was nog nooit zo eenvoudig.

Heeft u een parkeeraanbieder geboekt voor parkeren Assen en u weet niet meer precies welke services hij/zij aanbiedt? Dan kunt u het beste inloggen op uw account. Daar vindt u al uw gegevens maar ook meer details over uw boeking. Benieuwd waar wij parkeeraanbieders op controleren? Wij kijken naar voorwaarden en services die in Nederland gewaardeerd worden bij het parkeren. Zo kunnen wij gerichter op zoek naar parkeeraanbieders die passen bij onze klanten.

Belangrijke informatie voor parkeren in Assen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage de Nieuwe Kolk
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Mercurius

Goedkoop en veilig betaald parkeren in Assen

Helaas zijn er tegenwoordig weinig plekken waar gratis parkeren Assen een mogelijkheid is. Daarom doen wij er alles aan om goedkoop en veilig betaald parkeren in Assen mogelijk te maken. Maar veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij GoedkoopParkeren ook heel belangrijk. Daarom vinden wij het erg fijn als onze klanten een review achterlaten nadat zij ergens geparkeerd hebben. Op deze manier weten wij, maar ook de andere klanten, of een parkeeraanbieder voldoet aan de verwachtingen.

Samen maken wij goedkoop en veilig parkeren mogelijk en vergroten we de betrouwbaarheid. Voor tips over veilig en eenvoudig parkeren kunt u kijken bij onze parkeertips. Deze tips zijn opgesteld door onze ervaringsdeskundigen en kunnen bijdragen aan een prettige reis. Als algemene tip willen wij u meegeven om altijd even te checken of u op een speciale dag parkeert.

Heeft u vragen over het parkeren Assen, een parkeeraanbieder, over boeken en/of annuleren of over het parkeren zelf? Kijk dan eens tussen onze veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag. 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken