GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Arnhem

Parkeren Arnhem hoeft helemaal niet lastig en duur te zijn. Op onze website hebben we goedkope parkeerplekken en diverse parkeerlocaties voor u op een rij gezet. Zo hopen we dat u gemakkelijk en eenvoudig een geschikte, goedkope parkeerplek kan vinden.

Arnhem is een bruisende historische stad die vol staat met leuke kroegen en terrasjes. Ook voor een dagje winkelen of cultuur snuiven kunt u hier goed terecht. Uiteraard is het mogelijk dat u een zakelijke afspraak heeft of bij familie op bezoek gaat. Kortom: er zijn genoeg redenen om Arnhem te bezoeken. Als u met de auto gaat, zult u een parkeerplaats in Arnhem nodig hebben, en die zijn in de stad vaak lastig te vinden. Gelukkig kunt u bij GoedkoopParkeren online een parkeerplaats boeken, en dat voor de laagste prijs. Het werkt heel simpel: u vult de data in waarop u wilt parkeren en wij geven u een overzicht van alle beschikbare parkeergarages in Arnhem. Er zijn verschillende parkeeraanbieders zoals bijvoorbeeld Q-Park, Parkbee en Interparking. U kunt de aanbieders vergelijken op prijs, locatie, voorzieningen en services. 

Mocht het zo zijn dat u de locatie het belangrijkst vindt, dan kunt u zoeken aan de hand van onze kaart-functie. Zo kunt u diverse parkeerlocaties vinden, zoals bij het Gelredome of bij het centraal station. Als u een aanbieder heeft gevonden die bij u past, kunt u deze direct bij ons boeken. Dit gaat veilig en snel. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethoden en sturen binnen 24 uur een reserveringsbevestiging per mail. Het voordeel van online reserveren is dat u gegarandeerd een parkeerplaats heeft. Bovendien kunt u van te voren ook zien welke voorzieningen een aanbieder heeft. U komt dus nooit voor vervelende verassingen te staan en u hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar een parkeerplaats.

Arnhem

Parkeren in Arnhem: parkeergarage in het centrum of P+R

GoedkoopParkeren biedt diverse mogelijkheden voor parkeren in Arnhem: parkeergarage in het centrum of P+R. 

Gratis parkeren Arnhem is bijna niet meer mogelijk, daarom raden wij u aan van tevoren een parkeerplaats te boeken. U kunt ervoor kiezen om uw auto midden in het centrum te parkeren. Zo is alles wat u wilt bezoeken op loopafstand en goed te bereiken. Een andere optie is om een Park & Ride in Arnhem te kiezen, aan de rand van de stad. Nadat u de auto hier geparkeerd heeft rijdt u met het ov naar het centrum. 

Wij bieden parkeerplaatsen voor al uw bestemmingen. Of u nu naar Arnhem gaat om te winkelen, om te relaxen in het Sonsbeekpark of omdat u een Carpool in Arnhem Noord zoekt. Wij hebben voor ieder wat wils. Zelfs voor het Rijnstate ziekenhuis kunt u bij ons een parkeerplaats reserveren.

Belangrijke informatie voor parkeren in Arnhem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Rijnstate
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Broerenstraat

Veilig en goedkoop online reserveren bij GoedkoopParkeren

Bij GoedkoopParkeren vinden we veiligheid erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons veilig en goedkoop online reserveren.

Wij werken enkel en alleen met betrouwbare parkeeraanbieders en alleen met veilige betaalmethodes, zo ook voor Parkeren Arnhem.

Wij controleren elke parkeerlocaties eigenhandig op betrouwbaarheid maar laten ook de reviews van onze klanten zwaar meewegen. Wij waarderen het daarom heel erg als u ons laat weten wat u van de parkeerlocatie vond. Naast veiligheid is een positieve parkeerervaring natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons precies zien welke services en voorzieningen elke aanbieder heeft. Zo reserveert u bij ons altijd de beste parkeerplek en kunt u goedkoop parkeren in Arnhem Centrum.

Voor tips over een veilige en prettige parkeerervaring kunt u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken