Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Arnhem

Parkeren Arnhem hoeft helemaal niet lastig en duur te zijn. Op onze website hebben we goedkope parkeerplekken en diverse parkeerlocaties voor u op een rij gezet. Zo hopen we dat u gemakkelijk en eenvoudig een geschikte, goedkope parkeerplek kan vinden.

Arnhem is een bruisende historische stad die vol staat met leuke kroegen en terrasjes. Ook voor een dagje winkelen of cultuur snuiven kunt u hier goed terecht. Uiteraard is het mogelijk dat u een zakelijke afspraak heeft of bij familie op bezoek gaat. Kortom: er zijn genoeg redenen om Arnhem te bezoeken. Als u met de auto gaat, zult u een parkeerplaats in Arnhem nodig hebben, en die zijn in de stad vaak lastig te vinden. Gelukkig kunt u bij GoedkoopParkeren online een parkeerplaats boeken, en dat voor de laagste prijs. Het werkt heel simpel: u vult de data in waarop u wilt parkeren en wij geven u een overzicht van alle beschikbare parkeergarages in Arnhem. Er zijn verschillende parkeeraanbieders zoals bijvoorbeeld Q-Park, Parkbee en Interparking. U kunt de aanbieders vergelijken op prijs, locatie, voorzieningen en services. 

Mocht het zo zijn dat u de locatie het belangrijkst vindt, dan kunt u zoeken aan de hand van onze kaart-functie. Zo kunt u diverse parkeerlocaties vinden, zoals bij het Gelredome of bij het centraal station. Als u een aanbieder heeft gevonden die bij u past, kunt u deze direct bij ons boeken. Dit gaat veilig en snel. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethoden en sturen binnen 24 uur een reserveringsbevestiging per mail. Het voordeel van online reserveren is dat u gegarandeerd een parkeerplaats heeft. Bovendien kunt u van te voren ook zien welke voorzieningen een aanbieder heeft. U komt dus nooit voor vervelende verassingen te staan en u hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar een parkeerplaats.

Arnhem

Belangrijke informatie voor parkeren in Arnhem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Rijnstate
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Remisestraat

Parkeren in Arnhem: parkeergarage in het centrum of P+R

GoedkoopParkeren biedt diverse mogelijkheden voor parkeren in Arnhem: parkeergarage in het centrum of P+R. 

Gratis parkeren Arnhem is bijna niet meer mogelijk, daarom raden wij u aan van tevoren een parkeerplaats te boeken. U kunt ervoor kiezen om uw auto midden in het centrum te parkeren. Zo is alles wat u wilt bezoeken op loopafstand en goed te bereiken. Een andere optie is om een Park & Ride in Arnhem te kiezen, aan de rand van de stad. Nadat u de auto hier geparkeerd heeft rijdt u met het ov naar het centrum. 

Wij bieden parkeerplaatsen voor al uw bestemmingen. Of u nu naar Arnhem gaat om te winkelen, om te relaxen in het Sonsbeekpark of omdat u een Carpool in Arnhem Noord zoekt. Wij hebben voor ieder wat wils. Zelfs voor het Rijnstate ziekenhuis kunt u bij ons een parkeerplaats reserveren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig en goedkoop online reserveren bij GoedkoopParkeren

Bij GoedkoopParkeren vinden we veiligheid erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons veilig en goedkoop online reserveren.

Wij werken enkel en alleen met betrouwbare parkeeraanbieders en alleen met veilige betaalmethodes, zo ook voor Parkeren Arnhem.

Wij controleren elke parkeerlocaties eigenhandig op betrouwbaarheid maar laten ook de reviews van onze klanten zwaar meewegen. Wij waarderen het daarom heel erg als u ons laat weten wat u van de parkeerlocatie vond. Naast veiligheid is een positieve parkeerervaring natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons precies zien welke services en voorzieningen elke aanbieder heeft. Zo reserveert u bij ons altijd de beste parkeerplek en kunt u goedkoop parkeren in Arnhem Centrum.

Voor tips over een veilige en prettige parkeerervaring kunt u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Voor vragen en opmerkingen kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij helpen u graag.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk