Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Arnhem

Parkeren in Arnhem wordt u gemakkelijk gemaakt door GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool op de website kunt u eenvoudig en snel alle beschikbare parkeerplekken zien en vergelijken. Vervolgens kunt u uw parkeerplek online reserveren, zodat u niet hoeft te stressen of u wel een parkeerplek kan vinden op de dag vertrek. Ideaal dus!

Arnhem heeft een oud stadscentrum en een rijke historie. Zo heeft de stad een grote rol gespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog wat terug te zien is in de grote hoeveelheid aan monumenten door de stad heen. Naast monument zijn er nog veel meer bezienswaardigheden om aan te raden. Zo is er Park Sonsbeek, het Nederlands Openluchtmuseum en de Koninklijke Burgers' Zoo. Naast bezienswaardigheden heeft Arnhem ook een leuk winkelgebied in het centrum, en zijn er verschillende restaurants en cafés te vinden in de straten en pleintjes van het centrum.

Waar u ook naartoe gaat, door het ruime aanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd in de buurt van uw bestemming een parkeerplek vinden. Alle aanbieders die u op onze website vindt worden daarnaast ook nog persoonlijk door ons gecontroleerd om de betrouwbaarheid te verzekeren. Daarnaast vindt u op onze website ook nog de ervaringen van bezoekers van Arnhem centrum die u voor zijn gegaan.

Arnhem

Belangrijke informatie voor parkeren in Arnhem

🚗 Aantal parkeerterreinen: 5 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Rijnstate
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Remisestraat

Goedkoop parkeren in Arnhem: De parkeermogelijkheden

In en om het centrum van Arnhem zijn er voornamelijk parkeergarages te vinden. Toch zijn er hier en daar ook nog straat parkeerplekken te vinden buiten de autoluwe zone. Iets verder uit het stadscentrum zijn er ook nog 3 P&R locaties te vinden. Hiermee reist u het laatste stuk met de trein. De parkeertarieven van Arnhem zijn verschillend per parkeerzone. GoedkoopParkeren helpt u met het overzicht door de prijzen van alle parkeermogelijkheden op een rij te zetten. Naast duidelijkheid helpen wij u ook graag met de kosten van het parkeren zo laag mogelijk te houden. Dit doen we op verschillende manieren. Zo betaald u bijvoorbeeld vooraf uw parking zodat u niet afhankelijk bent van een wisselend parkeertarief. Daarnaast betaalt u bij GoedkoopParkeren géén extra boekingskosten. Zo kunt u altijd voordelig parkeren!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Reserveren van uw parkeerplek in Arnhem

Om een parkeerplek in Arnhem te reserveren begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Hier vult u de datum en de tijd van uw parkeerbezoek in. Vervolgens drukt u op de gele knop en wordt u naar een parkeeroverzicht gebracht. Hier ziet u alle verschillende opties voor uw specifieke zoekopdracht. In de vergelijkingstool kunt u bijvoorbeeld zien wat de kosten zijn, welk cijfer klanten voor u de parkeerplek geven en welke faciliteiten beschikbaar zijn op de locatie. Als u een keuze heeft gemaakt drukt u op reserveren. Hier vult u uw gegevens in en betaald u de parking vooraf. Dit doet u door gebruik te maken van een van de betrouwbare betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en creditcard.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk