Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Parkeren Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad vol leuke, bijzondere en hippe bezienswaardigheden. Genoeg reden dus om in Antwerpen te moeten parkeren. Parkeren Antwerpen hoeft absoluut niet lastig en moeilijk te zijn. Door via GoedkoopParkeren vooraf een parkeerplaats te reserveren, bent u gegarandeerd van een veilige parkeerplek.
Veel mensen willen graag parkeren in het centrum, zoeken een parking bij Antwerpen Zoo of bij de Antwerpen Universiteit. Omdat veel mensen een parkeerplek zoeken, zijn parkeerplekken hier schaars. Zonder voorbereiding, wordt het lastig om centraal te kunnen parkeren in Antwerpen. Kortom, door de drukte in en de populariteit van Antwerpen, kan het lastig zijn om een parkeerplek te vinden die ook nog eens betaalbaar is. Reserveer daarom voor uw vertrek uw parkeerplaats bij GoedkoopParkeren. Wij vergelijken parkeeraanbieders in en rondom Antwerpen om goedkoop parkeren in Antwerpen alsnog mogelijk te maken. Hoe werkt het? U voert uw parkeerdata in op onze homepagina. Vervolgens zullen alle beschikbare parkeerlocaties die voldoen aan uw criteria verschijnen. Wanneer u een geschikte parkeerlocatie hebt gevonden, kunt u die eenvoudig boeken via onze site. Als u vooraf online reserveert, bent u dus verzekert van een goedkope parkeerplek in Antwerpen op de locatie die het beste bij uw plannen past.

Antwerpen

Goedkoop parkeren in het centrum van Antwerpen of daarbuiten

Gratis parkeren in Antwerpen is tegenwoordig helaas niet zo vaak meer mogelijk. Heel er jammer natuurlijk, daarom proberen wij bij GoedkoopParkeren altijd de goedkoopste parkeeraanbieders voor u te zoeken. Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplek in Antwerpen centrum, kunt u filteren op verschillende services en diensten. Door het filter te gebruiken, kunt u gerichter op zoek naar wat op dat moment het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld zoeken prijs, locatie, beveiliging maar ook op zaken als elektrische laadpalen en mindervalide parkeerplaatsen. De criteria waarop u kunt filteren zijn gebaseerd op voorwaarden die gewaardeerd worden door al onze klanten die parkeren in België. Nadat u uw gewenste parkeertijden heeft ingevoerd, zult u alle beschikbare mogelijkheden zien in een handig overzicht. Hieronder vallen parkeergarages in Antwerpen, outdoor parkeerterreinen maar ook P+R locaties in Antwerpen. Heeft u nog vragen over parkeren, parkeerlocaties, een parkeeraanbieder of het boeken of annuleren van een parkeerplek? U kunt altijd even kijken tussen onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alle antwoorden op al uw brandende vragen. Mocht u er alsnog niet uitkomen? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Veilig en betrouwbaar parkeren

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goedkoop mogelijk kan parkeren. Zo ook voor het parkeren Antwerpen. Maar, naast goedkoop parkeren in Antwerpen, is het ook heel belangrijk dat u veilig parkeert op een betrouwbare parkeerlocatie, garage of P+R. Daarom werken wij uitsluitend met betrouwbare parkeeraanbieders die door ons gecheckt worden. Dit zijn o.a. Q-Park, Parkbee en Interparking.
Wij maken altijd afspraken met al onze aanbieders. Een van die afspraken houdt in dat wij werken met de laagste prijsgarantie. Zo boekt u bij ons dus altijd goedkoop, veilig en betrouwbaar.
Om de veiligheid voor onze klanten te waarborgen, kunt u ons helpen. U kunt namelijk een review achterlaten nadat u geparkeerd heeft. Hierdoor weten wij, maar ook andere klanten, of de parkeeraanbieder voldoet aan de verwachtingen. Veiligheid en betrouwbaarheid worden hierdoor gewaarborgd. Wilt u nog meer weten over veilig en goed parkeren? Lees dan eens onze parkeertips. Zo gaat u altijd goed voorbereid op reis. Een andere tip die wij u willen meegeven, is om altijd even de openingstijden in Antwerpen te checken. Openingstijden kunnen van tijd tot tijd veranderen, denk bijvoorbeeld aan koopzondagen. Onze parkeeraanbieders zullen op koopzondagen in Antwerpen ook andere openingstijden aannemen. Check daarom altijd de precieze openingstijden op hun detailpagina. Wilt u nou uw gegevens en uw boeking nog even nakijken? Log dan in op uw account via onze inlogpagina.

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken