GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad vol leuke, bijzondere en hippe bezienswaardigheden. Hiervoor is parkeren Antwerpen wel erg makkelijk. Zo kan u makkelijk en snel naar uw afspraak, activeit of hotel. Genoeg redenen dus om in Antwerpen te moeten parkeren. Parkeren Antwerpen hoeft absoluut niet lastig en moeilijk te zijn. Door via GoedkoopParkeren vooraf een parkeerplaats te reserveren, bent u gegarandeerd van een veilige parkeerplek.

Veel mensen willen graag parkeren in het centrum, zoeken een parking bij Antwerpen Zoo of bij de Antwerpen Universiteit. Omdat veel mensen een parkeerplek zoeken, zijn parkeerplekken hier schaars. Zonder voorbereiding, wordt het lastig om centraal te kunnen parkeren in Antwerpen. Kortom, door de drukte in en de populariteit van Antwerpen, kan het lastig zijn om een parkeerplek te vinden die ook nog eens betaalbaar is. Reserveer daarom voor uw vertrek uw parkeerplaats bij GoedkoopParkeren. Wij vergelijken parkeeraanbieders in en rondom Antwerpen om goedkoop parkeren in Antwerpen alsnog mogelijk te maken.

Hoe werkt het? U voert uw parkeerdata in op onze homepagina. Vervolgens zullen alle beschikbare parkeerlocaties die voldoen aan uw criteria verschijnen. Wanneer u een geschikte parkeerlocatie voor parkeren Antwerpen hebt gevonden, kunt u die eenvoudig boeken via onze site. Als u vooraf online reserveert, bent u dus verzekerd van een goedkope parkeerplek in Antwerpen op de locatie die het beste bij uw plannen past.

Antwerpen

Goedkoop parkeren in het centrum van Antwerpen of daarbuiten

Gratis parkeren in Antwerpen is tegenwoordig helaas niet zo vaak meer mogelijk. Heel er jammer natuurlijk, daarom bieden wij goedkoop parkeren in het centrum van Antwerpen of daarbuiten aan.

Wanneer u op zoek bent naar een parkeerplek in Antwerpen centrum, kunt u filteren op verschillende services en diensten. Door het filter te gebruiken, kunt u gerichter op zoek naar wat op dat moment het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld zoeken prijs, locatie, beveiliging maar ook op zaken als elektrische laadpalen en mindervalide parkeerplaatsen. De criteria waarop u kunt filteren zijn gebaseerd op voorwaarden die gewaardeerd worden door al onze klanten die parkeren in België.

Nadat u uw gewenste parkeertijden heeft ingevoerd, zult u alle beschikbare mogelijkheden zien in een handig overzicht. Hieronder vallen parkeergarages in Antwerpen, outdoor parkeerterreinen maar ook P+R locaties in Antwerpen.

Heeft u nog vragen over parkeren, parkeerlocaties, een parkeeraanbieder of het boeken of annuleren van een parkeerplek? U kunt altijd even kijken tussen onze veelgestelde vragen. Hier vindt u alle antwoorden op al uw brandende vragen. Mocht u er alsnog niet uitkomen? Geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Belangrijke informatie voor parkeren in Antwerpen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 26 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Meir

Veilig en betrouwbaar parkeren

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goedkoop mogelijk kan parkeren. Maar, veilig en betrouwbaar parkeren vinden wij ook heel belangrijk. Zo ook voor het parkeren Antwerpen. Daarom werken wij uitsluitend met betrouwbare parkeeraanbieders die door ons gecheckt worden. Dit zijn o.a. Q-Park, Parkbee en Interparking.

Wij maken altijd afspraken met al onze aanbieders. Een van die afspraken houdt in dat wij werken met de laagste prijsgarantie. Zo boekt u bij ons dus altijd goedkoop, veilig en betrouwbaar.
 
Om de veiligheid voor onze klanten te waarborgen, kunt u ons helpen. U kunt namelijk een review achterlaten nadat u geparkeerd heeft. Hierdoor weten wij, maar ook andere klanten, of de parkeeraanbieder voldoet aan de verwachtingen. Veiligheid en betrouwbaarheid worden hierdoor gewaarborgd. Wilt u nog meer weten over veilig en goed parkeren? Lees dan eens onze parkeertips. Zo gaat u altijd goed voorbereid op reis.

Een andere tip die wij u willen meegeven, is om altijd even de openingstijden in Antwerpen te checken. Openingstijden kunnen van tijd tot tijd veranderen, denk bijvoorbeeld aan koopzondagen. Onze parkeeraanbieders zullen op koopzondagen in Antwerpen ook andere openingstijden aannemen. Check daarom altijd de precieze openingstijden op hun detailpagina.

Wilt u nou uw gegevens en uw boeking nog even nakijken? Log dan in op uw account via onze inlogpagina.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken