Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad met veel mogelijkheden, zowel aan activiteiten als aan parkeergelegenheden. Hierdoor kan parkeren Amsterdam een hele uitdaging worden. Echter, hoeft parkeren in Amsterdam niet moeilijk en duur te zijn. Via GoedkoopParkeren reserveert u eenvoudig en snel een parkeerplek vooraf. Amsterdam-Zuid voor een zakelijke afspraak? Of een concert bezoeken in het Concertgebouw? Of wilt u naar de Amsterdam Arena. Voor dit soort activiteiten heeft u geen vaste autokaart in Amsterdam nodig, maar zult u wel een betaalbare parkeerplaats willen die u voor een (halve) dag kunt gebruiken. Geen zorgen, wij zetten alle parkeerlocaties in Amsterdam op een rijtje. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u de parkeertarieven vergelijken en naast de faciliteiten neerleggen.

Zonder vooraf een parkeerplaats te boeken, bent u duur uit voor een parkeerplek in Amsterdam. Het gemak van online boeken wordt mede bepaald door de hoeveelheid informatie die u online kunt opzoeken. U kunt de prijzen vergelijken, de services bekijken en vaak zelfs ook nog de parkeerplaats bekijken aan de hand van foto’s. Dit biedt zekerheid en bovendien de mogelijkheid tot geld besparen. Dat is toch fijn, zeker als u een dagje of weekendje op pad bent.

Amsterdam

Belangrijke informatie voor parkeren in Amsterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 127 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage IJDock
🏙 Dichtstbij centrum: P+R Sloterdijk

Goedkoop parkeren in Amsterdam met lage parkeertarieven

Hoe dichter u bij de binnenstad wilt parkeren, hoe duurder de parkeertarieven worden. Via onze website willen we goedkoop parkeren in Amsterdam met lage parkeertarieven mogelijk maken. Bijvoorbeeld door een divers aanbod aan parkeergarages. Ook een Park and Ride behoort tot de mogelijkheden voor het parkeren Amsterdam. Vanaf de parkeerplaats kan u dan vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar de eindbestemming. Gratis parkeren in Amsterdam zit er tegenwoordig helaas niet meer in. Wie de hoofdstad wilt bezoeken, zal toch voor een parkeergarage, parkeerterrein of een Park and Ride optie moeten gaan. 

Op GoedkoopParkeren vindt u alle parkeerlocaties van Amsterdam, zowel overdekte parkeerplekken als onoverdekte plaatsen. Deze parkings zijn voorzien van diverse beveiligingsmethoden. Check de informatie van de desbetreffende parkeeraanbieders om te zien welke veiligheidsmaatregelen zij hebben getroffen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of P+R

Er zijn diverse parkeermogelijkheden voor parkeren in Amsterdam, zo kan u parkeren in een parkeergarage in het centrum of P+R.

Wilt u dichterbij het centrum van Amsterdam parkeren? Dan zijn er verschillende opties in en om het centrum van Amsterdam. Zo kan u bijvoorbeeld parkeren in een parkeergarage of in een speciale parkeerzone. Ook is er diverse keuze uit verschillende parkeeraanbieders. Hierbij kan u denken aan Q-Park, Interparking en Parkbee. Door het aanbod van verschillende mogelijkheden en parkeerplekken wordt Amsterdam Parkeren een stuk eenvoudiger en wordt het aantrekkelijk om naar te Amsterdam te gaan.

Grote evenementen die worden gehouden in de RAI of Carré worden drukbezocht. Wees de rest van de bezoekers te slim af door vroeg van tevoren via GoedkoopParkeren een goedkope parkeerdeal te claimen. Ook voor een evenement in het Olympisch Stadion Amsterdam boekt u van tevoren een parkeerplaats bij ons. Via onze kaartnavigatie ziet u welke parkeerlocaties het dichtstbij zijn voor uw gewenste locatie. Zo kunt u dichtbij het centrum parkeren, Sloterdijk of Science Park indien gewenst.

Waar u ook moet zijn voor parkeren Amsterdam, uw zoektocht begint met GoedkoopParkeren. Mocht u nog vragen hebben over het parkeren, de betaalmethodes en hoe het online boeken werkt dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk