Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Amsterdam

Gaat u binnenkort met de auto naar Amsterdam? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een parkeerplek! Op onze website kunt u gebruikmaken van een vergelijkingstool. Daarmee kunt u alle parkeeropties in Amsterdam, die voldoen aan uw gewenste data, met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u direct uw parkeerplaats reserveren. Op de dag zelf hoeft u niet meer door het centrum te rijden op zoek naar een plek, maar rijdt u rechtstreeks naar uw gereserveerde parkeerplek. Door online uw parkeerplek in Amsterdam te reserveren, bespaart u een hoop tijd. Daarnaast is vooraf reserveren een voordeliger dan ter plekke een parkeerplek zoeken. Bovendien vermijdt u onverwachtse kosten.

Amsterdam heeft een hoop bezienswaardigheden die u kunt bezoeken en activiteiten die u kunt ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld winkelen in de Kalverstraat, een bezoek brengen aan de Dam of het Rijksmuseum. Verder kunt u naar evenementen in bijvoorbeeld de RAI of de ArenA. Gaat u naar het werk of school met de auto? Ook dan kunt u via onze website een parkeerplek reserveren. U kunt namelijk parkeren in de buurt van de scholen en universiteiten, maar ook bij bedrijfsterreinen zoals de Zuidas. Amsterdam is een populaire stad onder zowel Nederlanders als toeristen, waardoor het vaak erg druk is. Het is daarom verstandig om uzelf te verzekeren van een parkeerplek. Vanwege het grote parkeeraanbod in Amsterdam kunt u bij GoedkoopParkeren altijd een parkeerplaats vinden in de buurt van uw bestemming.

Als u uw parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen parkeeraanbieders die door ons gecheckt zijn. Daarnaast is elke aanbieder voorzien van extra informatie over de locatie, faciliteiten en andere specificaties. Tot slot kunnen alleen onze klanten een recensie achterlaten. Hiermee proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Amsterdam

Belangrijke informatie voor parkeren in Amsterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 137 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage IJDock
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Osdorpplein

Parkeren centrum Amsterdam zonder te hoge parkeerkosten

In Amsterdam zijn er verschillende parkeermogelijkheden. Allereerst kunt u uw auto op straat parkeren. Het voordeel hiervan is dat uw auto dichtbij uw bestemming kunt parkeren. Echter is dit vaak duur. De exacte parkeertarieven vindt u bij de betaalpalen in de straat. U kunt uw auto ook parkeren in één van de parkeergarages of parkeerterreinen in het centrum van de stad. Dit is een goedkopere optie. Wilt u liever nog goedkoper parkeren? Dan kunt u uw auto kwijt bij één van de negen Park & Ride locaties rondom het stadscentrum. Vanaf elke P+R locatie kunt u eenvoudig met het openbaar vervoer verder reizen naar het stadscentrum. De kosten zijn €1,- per uur. Echter dient u dan wel gebruik te maken van het openbaar vervoer. De kosten voor het openbaar vervoer zitten niet inbegrepen bij de parkeerkosten. De verschillende parkeeropties hebben ook verschillende parkeertarieven. Om de parkeerplaats te vinden die bij u past, kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool.

Wij helpen u graag om de parkeerkosten zo laag mogelijk te houden. Eén van de manieren waarop we dit doen is door u een overzicht te geven van de parkeeraanbieders. Daarbij kunt u eenvoudig de prijzen met elkaar vergelijken. Bent u benieuwd naar de voordeligste beschikbare parkeeraanbieder? Gebruik dan de filters. Wanneer u reserveert bij GoedkoopParkeren betaalt u géén extra boekingskosten. Ten slotte zet u met het reserveren de prijs van de parkeerplek vast en betaalt u geen onverwachts hoge kosten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Goedkoop parkeren in Amsterdam: Hoe werkt dat?

Via onze website kunt u uw gewenste locatie en data invullen in de vergelijkingstool. In dit geval is dat 'Amsterdam'. Als u dit gedaan heeft, klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de filters gebruiken. Als u een keuze heeft kunnen maken, dan klikt u op 'reserveren'. U krijgt een reserveringsformulier te zien. Deze dient u volledig in te vullen. Na het invullen van het reserveringsformulier kunt u de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Wanneer de betaling is voltooid, ontvangt u een reserveringsbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Heeft u de bevestiging niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen over het parkeren in Amsterdam

Het tarief op zondag is voor het centrum en de meeste parkeerterreinen hetzelfde tarief als andere dagen. Voor de zones buiten het centrum kunt u wel makkelijker straat parkeren zonder kosten. Amsterdam Noord is hierbij een uitzondering en hanteert wel een zondagtarief.

Er zijn verschillende P+R locaties met wisselende tarieven. Gemiddeld ligt het uurtarief rond de €3 met een maximaal tarief dat kan oplopen tot 40 euro per dag. Het is dus handig om van te voren uw parkeerbezoek te plannen.

Amsterdam heeft ontzettend veel aanbod als het gaat om parkeerterreinen en parkeergarages. Om een goede keuze te maken tussen een van de bijna 100 mogelijke parkeerlocaties, kunt u gebruik maken van onze vergelijkingstool. Daar ziet u alle aanbieders voorzien van bijvoorbeeld de prijs en de locatie. Zo kunt u de beste plek vinden die voldoet aan uw eisen.

Om uzelf te verzekeren van een veilige parkeerplaats kunt u kijken naar de faciliteiten van de parkeeraanbieders. Hier ziet u namelijk ook de veiligheidsmaatregelen zoals omheining, camera beveiliging en bewaking. Om helemaal voorbereid op pad te gaan kunt u ook kijken naar onze parkeertips.

Als u lang wilt parkeren in Amsterdam heeft u verschillende opties. Een van de voordeligste en gunstigst gelegen locaties is de parkeergarage Oosterdok. Gelegen naast het centraal station betaalt u daar een van de voordeligste dagtarieven van de stad.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk