Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Parkeren Amsterdam

Amsterdam is een grote stad met veel mogelijkheden. Zowel aan activiteiten als aan parkeergelegenheden. In Amsterdam-Zuid voor een zakelijke afspraak? Of een concert bezoeken in het Concertgebouw? Voor dit soort activiteiten heeft u geen vaste autokaart in Amsterdam nodig, maar zult u wel een betaalbare parkeerplaats willen die u voor een (halve) dag kunt gebruiken. Geen zorgen, wij zetten alle parkeerlocaties in Amsterdam op een rijtje. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u de parkeertarieven vergelijken en naast de faciliteiten neerleggen.

Zonder vooraf een parkeerplaats te boeken bent u duur uit voor een parkeerplek in de hoofdstad. Het gemak van online boeken wordt mede bepaald door de hoeveelheid informatie die u online kunt opzoeken. U kunt de prijzen vergelijken, de services bekijken en vaak zelfs ook nog de parkeerplaats bekijken aan de hand van foto’s. Dit biedt zekerheid en bovendien geld! En wie houdt er nou niet van een paar centen sparen zonder extra moeite?

Amsterdam

Park and Ride Amsterdam

Hoe dichter u bij de binnenstad wilt parkeren, hoe duurder de parkeertarieven worden. Daarom kiezen veel mensen voor een Park and Ride optie nabij Amsterdam. Vanaf de parkeerplaats kunnen ze vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar hun eindbestemming. Gratis parkeren in Amsterdam zit er tegenwoordig helaas niet meer in. Wie de hoofdstad wilt bezoeken, zal toch voor een parkeergarage, parkeerterrein of een Park and Ride optie moeten gaan. 

Op GoedkoopParkeren vindt u alle parkeerlocaties van Amsterdam, zowel overdekte parkeerplekken als onoverdekte plaatsen. Deze parkings zijn voorzien van diverse beveiligingsmethoden. Check de informatie van de desbetreffende parkeeraanbieders om te zien welke veiligheidsmaatregelen zij hebben getroffen.

Waar in Amsterdam kan ik parkeren?

Grote evenementen die worden gehouden in de RAI of Carré worden drukbezocht. Wees de rest van de bezoekers te slim af door vroeg van tevoren via GoedkoopParkeren een goedkope parkeerdeal te claimen. Ook voor een evenement in het Olympisch Stadion Amsterdam boekt u van tevoren een parkeerplaats bij ons. Via onze kaartnavigatie ziet u welke parkeerlocaties het dichtstbij zijn voor uw gewenste locatie. Zo kunt u dichtbij het centrum parkeren, Sloterdijk of Science Park indien gewenst.

Waar u ook moet zijn, uw zoektocht begint met GoedkoopParkeren. Mocht u nog vragen hebben over het parkeren, de betaalmethodes en hoe het online boeken werkt dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom kiest u voor GoedkoopParkeren

Euro icoon

Altijd de laagste prijs

Betaal geen boekingskosten

Helpdesk icoon

Gratis te annuleren

Tot 24 uur van tevoren

Beveiliging icoon

Altijd betrouwbaar parkeren

Door ons gecheckt

Review icoon

Aanbevolen door 95% van onze klanten

60.000+ klanten gingen u voor

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken