GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Amsterdam

Amsterdam is een grote stad met veel mogelijkheden, zowel aan activiteiten als aan parkeergelegenheden. Hierdoor kan parkeren Amsterdam een hele uitdaging worden. Echter, hoeft parkeren in Amsterdam niet moeilijk en duur te zijn. Via GoedkoopParkeren reserveert u eenvoudig en snel een parkeerplek vooraf. Amsterdam-Zuid voor een zakelijke afspraak? Of een concert bezoeken in het Concertgebouw? Voor dit soort activiteiten heeft u geen vaste autokaart in Amsterdam nodig, maar zult u wel een betaalbare parkeerplaats willen die u voor een (halve) dag kunt gebruiken. Geen zorgen, wij zetten alle parkeerlocaties in Amsterdam op een rijtje. Zo heeft u genoeg keuze en kunt u de parkeertarieven vergelijken en naast de faciliteiten neerleggen.

Zonder vooraf een parkeerplaats te boeken, bent u duur uit voor een parkeerplek in de hoofdstad. Het gemak van online boeken wordt mede bepaald door de hoeveelheid informatie die u online kunt opzoeken. U kunt de prijzen vergelijken, de services bekijken en vaak zelfs ook nog de parkeerplaats bekijken aan de hand van foto’s. Dit biedt zekerheid en bovendien de mogelijkheid tot geld besparen. Dat is toch fijn, zeker als u een dagje of weekendje op pad bent.

Amsterdam

Goedkoop parkeren in Amsterdam met lage parkeertarieven

Hoe dichter u bij de binnenstad wilt parkeren, hoe duurder de parkeertarieven worden. Via onze website willen we goedkoop parkeren in Amsterdam met lage parkeertarieven mogelijk maken. Bijvoorbeeld door een divers aanbod aan parkeergarages. Ook een Park and Ride behoort tot de mogelijkheden voor het parkeren Amsterdam. Vanaf de parkeerplaats kan u dan vervolgens met het openbaar vervoer verder reizen naar de eindbestemming. Gratis parkeren in Amsterdam zit er tegenwoordig helaas niet meer in. Wie de hoofdstad wilt bezoeken, zal toch voor een parkeergarage, parkeerterrein of een Park and Ride optie moeten gaan. 

Op GoedkoopParkeren vindt u alle parkeerlocaties van Amsterdam, zowel overdekte parkeerplekken als onoverdekte plaatsen. Deze parkings zijn voorzien van diverse beveiligingsmethoden. Check de informatie van de desbetreffende parkeeraanbieders om te zien welke veiligheidsmaatregelen zij hebben getroffen.

Belangrijke informatie voor parkeren in Amsterdam

🚗 Aantal parkeerterreinen: 127 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeerterrein Rembrandtpark
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Schouwburggarage

Parkeren in een parkeergarage in het centrum of P+R

Er zijn diverse parkeermogelijkheden voor parkeren in Amsterdam, zo kan u parkeren in een parkeergarage in het centrum of P+R.

Wilt u dichterbij het centrum van Amsterdam parkeren? Dan zijn er verschillende opties in en om het centrum van Amsterdam. Zo kan u bijvoorbeeld parkeren in een parkeergarge of in een speciale parkeerzone. Ook is er diverse keuze uit verschillende parkeeraanbieders. Hierbij kan u denken aan Q-Park, Interparking en Parkbee. Door het aanbod van verschillende mogelijkheden en parkeerplekken hopen we het Parkeren Amsterdam eenvoudiger en aantrekkelijk te maken voor iedereen.

Grote evenementen die worden gehouden in de RAI of Carré worden drukbezocht. Wees de rest van de bezoekers te slim af door vroeg van tevoren via GoedkoopParkeren een goedkope parkeerdeal te claimen. Ook voor een evenement in het Olympisch Stadion Amsterdam boekt u van tevoren een parkeerplaats bij ons. Via onze kaartnavigatie ziet u welke parkeerlocaties het dichtstbij zijn voor uw gewenste locatie. Zo kunt u dichtbij het centrum parkeren, Sloterdijk of Science Park indien gewenst.

Waar u ook moet zijn voor parkeren Amsterdam, uw zoektocht begint met GoedkoopParkeren. Mocht u nog vragen hebben over het parkeren, de betaalmethodes en hoe het online boeken werkt dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken