GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Amersfoort

Parkeren Amersfoort doet u eenvoudig en goedkoop via onze website. Zo bieden wij een ruim aanbod parkeerlocaties en parkeeraanbieders met de laagste prijsgarantie.

Amersfoort is een prachtige historische stad uit de 13e eeuw. Op elke hoek zijn leuke cafés, gezellige straatjes, boetiekjes en mooie huizen te vinden. Ook de prachtige grachten mogen niet vergeten worden. Juist lekker rustig aan doen? Misschien is een bezoekje aan een bioscoop (zoals de Pathe) dan wel leuk.

Amersfoort is de perfecte stad voor een dagje uit volgens velen. De stad trekt dan ook veel bezoekers en die bezoekers hebben vaak een parkeerplaats nodig. Parkeren in de stad kan lastig en duur zijn, maar dankzij GoedkoopParkeren hoeft dit niet zo te zijn. Bij ons vergelijkt u de beste aanbieders en boekt u altijd de laagste prijs voor parkeren Amersfoort. Omdat u de parkeerplaats van tevoren reserveert heeft u gegarandeerd een plekje en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft u nog nooit online een parkeerplaats geboekt? Kijk dan even bij onze hoe werkt het pagina. Hier wordt het proces in 4 simpele stappen uitgelegd. Voor extra tips voor een veilige en voorbereide reis kunt u een kijkje nemen bij onze parkeertips. Bij ons boekt u een parkeerplaats midden in het centrum, of een eindje buiten de stad, altijd voor de laagste prijs. Zo ook bij Parkeren Amersfoort.

Amersfoort

Diverse parkeerlocaties in Amersfoort centrum e.o.

GoedkoopParkeren heeft een ruim aanbod aan parkeerplaatsen en parkeeraanbieders in Amersfoort. Zo kan u op diverse parkeerlocaties in Amersfoort centrum e.o. parkeren. Als u graag midden in het centrum wilt parkeren kunt u kiezen voor één van onze parkeergarages in de stad. Vindt u het niet erg om een stukje te lopen? Dan kunt u een parkeerplaats boeken bij onze Park & Ride aanbieders. Vanaf hier loopt u naar het centrum of kunt u gebruikmaken van het ov. Wij bieden ook parkeerplaatsen dichtbij het station. Er is dus voor ieder wat wils. Vergelijk hier eenvoudig alle parkeerlocaties en parkeeraanbieders in Amersfoort.

Op onze homepagina hebben we een handige kaart waar u in één oogopslag alle aanbieders kunt vinden. Zo weet u gelijk welke parkeerplek dichtbij uw afspraak of het centrum is.

Belangrijke informatie voor parkeren in Amersfoort

🚗 Aantal parkeerterreinen: 8 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Asch van Wijck
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage St. Jorisplein

Goedkoop en veilig parkeren in een parkeergarage of P+R

Goedkoop en veilig parkeren in een parkeergarage of P+R in Amersfoort is een van onze prioriteiten. Dit vinden we dan ook belangrijk voor al onze parkeermogelijkheiden. Of dit nou een parkeergarage of P+R is.

Bij GoedkoopParkeren staat veiligheid dus bovenaan de lijst, zo ook voor parkeren Amersfoort. Wij werken daarom enkel met betrouwbare aanbieders, zijn transparant over ons beleid en gebruiken enkel veilige betaalmethodes. De aanbieders die u bij ons kunt boeken, zijn gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid. Voorbeelden van aanbieders zijn Q-Park, Parkbee en Interparking.

Bovendien moedigen wij al onze klanten aan om een eerlijke review achter te laten. Aan de hand van hun ervaringen kunt u inschatten of de aanbieder bij uw wensen en verwachtingen past. Mocht u specifieke vragen of opmerkingen hebben over een aanbieder kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij helpen u graag en zijn benieuwd naar uw feedback. Vul hierboven uw parkeerdata in en vergelijk de beste parkeerlocaties in Amersfoort. Boek direct voor de laagste prijs.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken