Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Amersfoort

Voor een tripje naar Amersfoort vindt u eenvoudig een parkeerplek bij GoedkoopParkeren. Bekijk en vergelijk het parkeeraanbod in de stad en reserveer online uw parkeerplek. Zo heeft u gegarandeerd plek en hoeft u niet zoekend rondjes te rijden. Ideaal dus!

Amersfoort is de tweede grootste stad van de provincie Utrecht. De stad heeft een zeer oud verleden dat gedeeltelijk is terug te zien in de poorten en de stadsmuur die Amersfoort beschermden. De historie is duidelijk door de hele stad aanwezig in de vorm van meer dan 500 rijksmonumenten. Hierdoor zijn er verschillende tours door de stad die het mogelijk maken om zoveel mogelijk van de stad te zien. Ook voor moderne cultuur is er plek. Zo vindt u bijvoorbeeld het Mondriaanhuis en de kunsthal KAdE, een centrum voor hedendaagse kunst. De winkels van de stad zijn verspreid, waardoor u zowel authentieke shops vindt in het oude centrum, maar ook grote ketens in de moderne winkelcentra. Het is duidelijk dat Amersfoort een stad is voor zowel jong als oud!

Waar in Amersfoort u ook gaat parkeren, wij helpen u graag met het vinden van de beste aanbieder. Op onze website vindt u een overzicht van alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. U kunt er dus van uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat tijdens uw afwezigheid. Per aanbieder kunt u ook de ervaringen van klanten lezen die u zijn voorgegaan. Ten slotte zetten wij alle faciliteiten per locatie voor u op een rij. Zo vindt u eenvoudig de parkeerplek die voldoet aan uw wensen.

Amersfoort

Belangrijke informatie voor parkeren in Amersfoort

🚗 Aantal parkeerterreinen: 11 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Centrum Mondriaan
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Amersfoort Station

Diverse parkeerlocaties in Amersfoort centrum e.o.

Parkeren in het centrum van Amersfoort kan op verschillende manieren. Het straat parkeren kan op veel plekken in de stad, maar alleen voor een bepaalde tijd, oplopend tot maximaal 4 uur. Wilt u langer parkeren? Dan raden wij u aan om te parkeren in een van de parkeergarages die in de stad zijn te vinden, zoals in parkeergarage Stadhuisplein of parkeergarage Beestenmarkt Amersfoort. Daarnaast is het ook nog mogelijk om verder van het centrum af te parkeren op een P+R. Vanaf daar reist u dan het laatste stuk met het openbaar vervoer. Door de verschillende parkeerzones en parkeertarieven kan het soms verwarrend zijn om een goede parkeerlocatie te vinden. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool krijgt u een overzicht van de parkeermogelijkheden. Naast het bieden van overzicht proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden. Zo betaalt u bij ons bijvoorbeeld geen extra boekingskosten. Zo weet u zeker dat u uw auto voordelig in Amersfoort kunt parkeren!

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren in Amersfoort: Hoe reserveer ik?

U begint het reserveren met het invullen van de datum en de tijd van uw parkeerbezoek in de vergelijkingstool. Dit doet u bovenaan deze pagina. Vervolgens klikt u op de gele knop en krijg u een parkeeroverzicht te zien. Hier ziet u alle beschikbare parkeerplaatsen, die voldoen aan uw reisgegevens. Hierbij staan ook de faciliteiten, prijs, locatie en beoordeling weergegeven. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Nadat u een keuze heeft gemaakt, klikt u op reserveren. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier vult u uw gegevens in. U kunt de reservering afronden door te betalen. Het is mogelijk om te betalen met de volgende betaalmethodes: iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling is verwerkt, krijgt u op het door u opgegeven e-mailadres een reserveringsbevestiging. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zo kunt u zich zonder zorgen verheugen op uw reis!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk