Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Alphen aan den Rijn

Parkeren Alphen aan den Rijn kan eenvoudig en snel geregeld worden via onze website. Hier vindt u namelijk een ruim en divers aanbod aan parkeeraanbieders en parkeerlocaties. Daarnaast hebben wij bij GoedkoopParkeren de laagste prijsgarantie, waardoor het parkeren ook nog eens voordelig kan. Als u namelijk gebruik wilt maken van parkeren Alphen aan den Rijn, dan kunnen de kosten vrij snel oplopen. Zeker nu gratis parkeren in Alphen aan den Rijn niet, tot nauwelijks, mogelijk is.

Maar, hoe kan u profiteren van deze voordelige tarieven en goede deals? U vult simpelweg de data en het tijdstip van de gewenste parkeerdag(en) in. Hierna ziet u een overzicht van alle parkeeraanbieders en parkeerlocaties die voor de ingevulde data beschikbaar zijn. Deze diverse parkeerplekken kan u vergelijken of filteren op basis van locatie, prijs of voorzieningen (zoals bijvoorbeeld elektrische laadpalen of invalide parkeerplekken). Zodra u de geschikte parkeerplaats heeft gevonden, reserveert u deze eenvoudig en snel op op onze website. Vervolgens betaalt u met een van de veilige betaalmethodes. Zo regelt u snel uw eigen vroegboekkorting. Binnen 24 uur ontvangt u van ons de boekingsbevestiging op de mail. Als laatste stap raden wij u aan om de boekingsbevestiging uit te printen zodat u alle informatie bij u heeft op de dag van vertrek.

Hoe het boeken/reserveren van een parkeerplaats gaat voor parkeren Alphen aan den Rijn, kan u ook nog rustig nalezen op de hoe werkt het pagina. Heeft u alsnog een vraag of heeft u hulp nodig? Neem dan vooral contact met ons op.

Alphen aan den Rijn

Belangrijke informatie voor parkeren in Alphen aan den Rijn

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage de Aarhof

Ruim aanbod parkeerlocaties in Alphen aan den Rijn

Op onze website vindt u een ruim aanbod parkeerlocaties in Alphen aan den Rijn. Zo wordt parkeren Alphen aan den Rijn erg makkelijk, in zowel het centrum als daarbuiten.

In Alphen aan den Rijn vindt u veel verschillende, leuke bezienswaardigheden. Hierdoor kan het soms erg druk zijn in de plaats. Daarom raden wij u aan om vooraf uw parkeerplek te reserveren. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

Dit is erg fijn als u bijvoorbeeld een afspraak heeft in Alphen aan den Rijn, of gezellig een dagje weg gaat. In Alphen aan den Rijn kan u onder andere het Vogelpark Avifauna bezoeken. Hier vindt u veel mooie vogels en andere dieren. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Leuk voor jong en oud.

Ook het Archeon Museumpark is erg populair, waardoor u gebruik zult maken van parkeren Alphen aan den Rijn. Hier beleeft u de geschiedenis van Nederland door de diverse tijdperken te ervaren en beleven. In het Archeon Museumpark worden ook diverse activiteiten georganiseerd. Zo worden er lezingen gegeven, kan je meekoken of wordt er gegraven om de archeologie te onderzoeken.

Wilt u het liever wat rustig aan doen? Dat is absoluut geen probleem. In Alphen aan den Rijn vindt u namelijk twee ruime parken: Park Zegersloot en Heempark. Hier kan u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen door het bosrijke gebied. Daarnaast kan u ook langs het water wandelen, en het hondenstrand bezoeken.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig parkeren in Alphen aan den Rijn

Voor welke gelegenheid u Alphen aan den Rijn ook gaat bezoeken, u wilt natuurlijk verzekerd zijn van het feit dat uw auto veilig geparkeerd staat. Veiligheid staat bij GoedkoopParkeren dan ook hoog op de lijst.

Onze parkeerlocaties en aanbieders worden door ons persoonlijk gecontroleerd. Ook staan wij in direct contact met de parkeeraanbieders, waardoor wij constant op de hoogte zijn van de staat en voorzieningen van de parkeerplaats. Daarnaast vragen wij onze klanten om na hun bezoek een recensie achter te laten. Zodra een parkeerplek veel negatieve reviews krijgt, zullen wij deze uit ons aanbod verwijderen.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk