Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Alphen aan den Rijn

Gaat u binnenkort met de auto naar Alphen aan den Rijn? GoedkoopParkeren helpt u graag bij het vinden van een geschikte parkeerplek. Op onze website vindt u een ruim aanbod van parkeeraanbieders. U kunt gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Hierdoor vindt u snel de aanbieder die bij u past. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u de filters gebruiken. Wist u dat het vooraf reserveren van een parkeerplek een stuk goedkoper is, dan ter plekke een parkeerplek zoeken? Door vooraf te reserveren bespaart u niet alleen geld, maar zeker ook tijd!

Alphen aan den Rijn is gelegen aan de Oude Rijn en Gouwe. Het dorp bevindt zich in het Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Hier kunt u enkele langeafstandswandelingen maken. In Alphen aan den Rijn zijn er leuke activiteiten voor zowel jonge als oude mensen te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Vogelpark Avifauna, Archeon of Stichting Schildpaddencentrum. Verder kunt u in het dorp genieten van kunst en cultuur. U vindt er namelijk zo’n 74 rijksmonumenten en een aantal oorlogsmonumenten. De geschiedenis van de gemeente gaat terug naar de tijd van de Romeinen en van de Oude Hollandse Waterlinie. Kortom, voldoende redenen om een bezoek te brengen aan Alphen aan den Rijn.

Als u een parkeerplek reserveert via GoedkoopParkeren, dan kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Op onze website vindt u namelijk alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Daarnaast is elke parkeeraanbieder voorzien van extra informatie over de veiligheid van hun parkeerlocatie.

Alphen aan den Rijn

Belangrijke informatie voor parkeren in Alphen aan den Rijn

🚗 Aantal parkeerterreinen: 3 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage de Aarhof

Ruim aanbod van parkeerlocaties in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn er verschillende mogelijkheden voor het parkeren van uw auto. Allereerst kunt u uw auto op straat parkeren. Dit is vaak duurder dan parkeren in één van de parkeergarages. In Alphen aan den Rijn zijn er drie parkeergarages, namelijk Parkeerdak Hoogvliet, Parkeergarage Castellum en Parkeerdak Aarhof. Verder zijn er enkele blauwe zones. In een gedeelte van Kerk en Zanen kunt u maximaal 2 uur parkeren met een blauwe parkeerschijf. Dit geldt van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 13:00. Tot slot kunt u uw auto parkeren bij P+R NS-station tegen een voordelig tarief. Reizigers met een ov-chipkaart of een NS-abonnement krijgen korting op het dagtarief voor het parkeren van hun auto.

GoedkoopParkeren helpt u met het maken van een overzicht van de mogelijkheden. Hierdoor wordt parkeren een stuk makkelijker en bespaart u tijd! Bovendien is het fijn om niet te veel te betalen. Via onze website vindt u eenvoudig de parkeeraanbieder die voldoet aan uw wensen. Wist u dat de combinatie, van de vergelijkingstool en het vooraf reserveren van uw parkeerplek, ervoor zorgt dat u extra goedkoop kunt parkeren in Alphen aan den Rijn?

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Goedkoop parkeren in Alphen aan den Rijn: Hoe werkt dat?

Op onze website vult u eerst uw gewenste locatie en datum in. In dit geval is dat ‘Alphen aan den Rijn’. Check uw gegevens en klik dan op de gele knop. Vervolgens verschijnt er een overzicht van de beschikbare parkeeraanbieders. Elke parkeeraanbieder is voorzien van een korte omschrijving van hun locatie. Als u specifieke wensen heeft, dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Zodra u een keuze heeft gemaakt, klikt u op ‘Reserveer’. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Op dit formulier dient u uw persoons- en contactgegevens in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, dan kunt u uw reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging per mail. De bevestiging kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Het is verstandig om ook uw ongewenste mailbox te controleren. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u kijken tussen onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze klantenservice.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk