Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Alkmaar

Gaat u een dagje naar Alkmaar? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek. Met de vergelijkingstool op onze website kunt u eenvoudig alle parkeerlocaties met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u online snel uw parkeerplek reserveren, zodat u op de dag zelf niet hoeft rond te rijden door de stad. U bespaart dus zowel geld als tijd!

Alkmaar is wereldwijd bekend door de kaasmarkt die sinds de 17e eeuw een vaste plek heeft in het stadsbeeld. Deze eeuwenoude cultuur is ook terug te vinden in de rest van het historische stadscentrum: Alkmaar kent ongeveer 400 monumenten. Deze monumenten zijn te zien met een wandeltour door de stad. U komt dan ook langs de vele hofjes die door de stad verspreidt zijn. Naast een rijke historie is er nog meer te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de stad ontdekken vanaf het water met een ontspannende boottocht, of kunt u wat eten bij een van de talloze horecagelegenheden. Daarnaast is Alkmaar uitgeroepen tot leukste winkelstad. In het centrum van de stad vindt u namelijk zowel grote ketens als kleine alternatieve boetiekjes. Dit alles zorgt ervoor dat deze Noord-Hollandse stad zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Vanwege ons ruime aanbod kunt u altijd wel een parkeerplek in de buurt van uw bestemming vinden. Op onze website vindt u alleen gecontroleerde parkeeraanbieders. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast kunt u op onze website echte en eerlijke recensies lezen van klanten die u voor gingen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Alkmaar

Belangrijke informatie voor parkeren in Alkmaar

🚗 Aantal parkeerterreinen: 9 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Businesscentre Overstad
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Grote Kerk

Goedkoop en veilig parkeren in Alkmaar

Parkeren in Alkmaar kan op verschillende manieren. Allereerst kunt u bij één van de P+R locaties parkeren. Dit is vaak de goedkoopste optie. Vanaf de P+R locatie kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. De parkeerkosten zijn exclusief de kosten voor het openbaar vervoer. Wilt u liever dichterbij of in het centrum parkeren? Dan kunt u op straat parkeren of in een parkeergarage. U mag maximaal 2 uur op straat parkeren in Alkmaar. Bovendien is op straat parkeren vaak een stuk duurder, dan in een parkeergarage of op een parkeerterrein. Ons aanbod bestaat vooral uit parkeergarages van Q-Park, ParkBee en Interparking. Om u te helpen met het vinden van een geschikte parkeerplek hebben wij een overzicht gemaakt van de parkeeraanbieders. Als u via onze website een parkeerplek reserveert, hoeft u geen rekening te houden met parkeerzones en parkeertarieven. Vanwege ons ruime aanbod van parkeeraanbieders kunnen wij de kosten laag houden. Daarnaast betaalt u bij ons ook géén boekingskosten. Kortom, door online te reserveren kunt u voordelig parkeren in Alkmaar.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren in Almaar: Hoe werkt dat?

Om een parkeerplek in Alkmaar te reserveren, begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze vindt u bovenaan de pagina. U vult de gewenste locatie en data in. In dit geval is dat 'Alkmaar'. Vervolgens klikt u op de gele knop. Er verschijnt dan een overzicht van de beschikbare parkeerplekken inclusief extra informatie. Hier ziet u bijvoorbeeld de gemiddelde beoordeling, de prijs, de locatie en de faciliteiten van de parkeerlocatie. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Hierdoor vindt u nog sneller de parkeeraanbieder die bij u past. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op reserveren. Er verschijnt dan een reserveringsformulier. Hier vult u uw gegevens in. U kunt uw reservering afronden door te betalen. U kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Nadat de betaling is verwerkt, krijgt u een reserveringsbevestiging per mail. Wilt u extra goed voorbereid op reis? Lees dan onze parkeertips!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk