GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Alkmaar

Parkeren Alkmaar kan snel en eenvoudig door vooraf een voordelige parkeerplek te reserveren via GoedkoopParkeren. Of u nou een dagje uit gaat, of de kaasmarkt gaat bezoeken. Of heeft u een zakelijke afspraak? Dan heeft u een parkeerplaats nodig in Alkmaar (centrum). Helaas bent u niet de enige die op zoek is naar een goedkoop en veilig plekje in de stad. Zeker in het vakantieseizoen zit het mooie Alkmaar vol met dagtoeristen uit Nederland en omstreken. Deze bezoekers komen vaak met de auto en hebben een parkeerplaats nodig. Hierdoor kan het vinden van een geschikte parkeerplaats lastig worden. Bovendien kunt u in de stad tegen onverwacht hoge parkeertarieven aanlopen. Wilt u al deze lastigheden voor zijn? Boek dan online een parkeerplaats via GoedkoopParkeren.

Als u online een plekje reserveert heeft u gegarandeerd plek, boekt u de laagste prijs en gaat u voorbereid op pad. Ideaal dus voor parkeren Alkmaar. Een parkeerplaats boeken werkt bij ons heel simpel. Eerst vult u de betreffende data en tijden in op onze homepagina. Vervolgens krijgt u een handig overzicht met alle beschikbare parkeerlocaties in Alkmaar. Deze kunt u vergelijken op prijs, locatie en voorzieningen. Als u een geschikte aanbieder heeft gevonden boekt u deze eenvoudig via onze site. Wij maken enkel gebruik van veilige betaalmethoden en u krijgt per mail een bevestiging van uw reservering. Voor meer handige informatie over het reserveren en parkeren kunt u kijken bij onze veelgestelde vragen. Dankzij GoedkoopParkeren vindt u gegarandeerd een voordelige en veilige parkeerplek in Alkmaar Centrum.

Alkmaar

Goedkoop en veilig parkeren in een parkeergarage of op een P+R

Op onze website vindt u een ruim aanbod voor goedkoop en veilig parkeren in een parkeergarage of op een P+R. Doordat gratis parkeren bijna nergens meer mogelijk is, is het onze missie om voor u een zo goedkope parkeerplek te vinden, van parkeergarage tot P+R of parkeerzone. Zo ook voor het parkeren in en rondom Alkmaar.
 
Daarnaast vinden wij bij GoedkoopParkeren veilig parkeren erg belangrijk. Of dit nou in een parkeergarage, parkeerzone of P+R is. Daarom werken wij enkel samen met betrouwbare aanbieders. Hierbij kan u denken aan Q-Park, Parkbee en Interparking. Bovendien maken wij gebruik van een review-systeem. Dit houdt in dat wij onze klanten aanmoedigen een eerlijke waardering achter te laten na het parkeren. Zo blijven wij, en u, op de hoogte van de kwaliteit van onze parkeeraanbieders in Alkmaar.

Natuurlijk kunt u zelf ook de veiligheid van uw auto en spullen verbeteren. Voor meer informatie over veilig parkeren kunt u kijken bij onze parkeertips. Ondanks dat veiligheid rondom het parkeren de hoogste prioriteit heeft is ook de prijs van de parkeerlocatie belangrijk. Daarom hanteren wij een laagste prijsgarantie. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Bovendien kunt u zelf de verschillende parkeerlocaties in Alkmaar vergelijken op prijs-kwaliteitsverhouding. Zo boekt u de parkeerplaats die bij uw budget en wensen past.

Belangrijke informatie voor parkeren in Alkmaar

🚗 Aantal parkeerterreinen: 9 parkeerterreinen
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Grote Kerk

Parkeerservice: de beste parkeerlocaties op loopafstand

Parkeren Alkmaar kan een best lastige taak zijn in het centrum. Daarom zien wij het als onze parkeerservice om de beste parkeerlocaties (op loopafstand) voor u op een rij te zetten.

In het knusse Alkmaar zijn veel bezienswaardigheden lopend te bereiken. Toch biedt de stad een groot aantal parkeerlocaties aan. Het is daarom aan u om te kiezen welke parking in Alkmaar het meest geschikt is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Park & Ride bij de Kruseman van Eltenweg. Vanaf hier loopt u eenvoudig naar het centrum, of u maakt gebruik van het ov. Vanaf de verschillende parkeerlocaties die wij aanbieden bent u binnen no-time in het mooie centrum. Hier kunt u genieten van de leuke winkelstraatjes, mooie grachten en natuurlijk de beroemde kaasmarkt. Niet alleen in het centrum van Alkmaar zijn veel parkeerplekken te vinden, ook iets buiten de stad zijn er genoeg parkeermogelijkheden.

Vergelijk de beste parkeeraanbieders in Alkmaar eenvoudig via onze site en boek direct voor de laagste prijs. 

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken