Wordt de totale prijs die ik zie bij het boeken alles wat ik moet betalen, of zijn er mogelijke bijkomende kosten?

ParkCare is een platform dat parkeeraanbieders de kans geeft om hun diensten aan te bieden. De prijs op de factuur bestaat uit de kosten die de parkeeraanbieder rekent voor de verleende dienst, inclusief een commissie voor het platform en belastingen. Deze prijs vormt het totale bedrag voor de geboekte dienst, waarbij geen extra kosten te verwachten zijn. Echter, de parkeeraanbieder kan in bepaalde gevallen extra toeslagen in rekening brengen, zoals:
  • Een nachttoeslag
  • Een toeslag voor te grote voertuigen
  • Een toeslag voor extra passagiers of grote bagage in de shuttlebus
Deze extra kosten hebben meestal te maken met omstandigheden die extra werk betekenen voor de parkeeraanbieder. Ze worden uitsluitend door de parkeeraanbieder in rekening gebracht, zonder dat het platform daar een provisie over ontvangt. Daarom dienen deze extra kosten rechtstreeks aan de parkeeraanbieder te worden betaald, meestal ter plaatse. Een andere reden voor mogelijke extra kosten is de luchthavenbelasting die door de betreffende luchthaven wordt geheven. Deze extra kosten zijn gebaseerd op de regels van de luchthaven en kunnen niet worden beïnvloed door het platform of de parkeeraanbieder, en moeten worden betaald voor elke parkeeraanbieding in de buurt van de desbetreffende luchthaven.

Om te achterhalen of de parkeeraanbieder of de luchthaven extra kosten in rekening brengt, kunt u de 'Extra informatie' raadplegen bij het door u aangevraagde aanbod. Daar vindt u een lijst met alle mogelijke extra kosten en hun voorwaarden. 

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Betaling

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk