Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Hoog Catharijne P4

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3 Beoordeeld door 1 klant

Parkeergarage Hoog Catharijne P4

-

Wanneer u in Utrecht bent, is een bezoekje aan het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne een must. Onder het winkelcentrum zit de parkeergarage Hoog Catharijne P4. Dichterbij parkeren dan in deze parkeergarage is niet mogelijk. Wanneer u boven bent aangekomen, kunt u rechtstreeks het winkelcentrum inlopen. Hier is onder andere de Mediamarkt en de Douglas. Bovendien is het station op loopafstand van deze goedkope parkeergarage. Kortom, alle voorzieningen liggen binnen uw handbereik. 

Mogelijkheden
 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Elektrisch laadstation
 • Bewaker ter plaatse
Services
 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 9 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Adres
Stationsstraat 29, 3511EK, Utrecht

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,00
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 8.3!

 • Oplaadpalen aanwezig
 • Beveiligingscamera's

Veilige parkeergarage Utrecht-centrum

Omdat Parkeergarage Hoog Catharijne P4 centraal gelegen is, is het het perfecte startpunt voor een dagje Utrecht. Vanaf Hoog Catharijne kunt u gemakkelijk richting het museum, naar de winkelstraten of naar een van de vele restaurantjes in het centrum. De parkeergarage heeft 391 parkeerplekken, waarvan twee parkeerplaatsen voor mindervaliden en drie parkeerplekken met een elektrisch oplaadpunt. Voor de veiligheid van uw auto wordt gezorgd. In de parkeergarage hangen camera's en er is personeel aanwezig dat een oogje in het zeil houdt. Als u bij aankomst vragen heeft over het parkeren, dan kunt u een van de personeelsleden aanspreken. Mocht de parkeergarage op uw gewenste dag en tijd onverhoopt vol zijn, kijkt u dan eens op Parkeergarage Hoog Catharijne P1 of Parkeergarage Hoog Catharijne P2.

Voorzieningen in centrum van Utrecht

Vanaf het winkelcentrum Hoog Catharijne is zowel het station als het museum Speelkok en de Domtoren dichtbij. Op deze route zult u langs verschillende winkels komen. Wanneer u in de richting van de Bakkerbrug loopt, zult u langs allerlei historische monumenten van Utrecht lopen. Als u in Utrecht wilt overnachten, kunt u dat onder andere bij het Grand Hotel Karel V doen. Dit hotel zit op slechts acht minuten loopafstand van de parkeergarage. Een parkeergarage dichterbij is de Parkeergarage Springweg. Boekt u via ons uw parkeerplek, dan heeft u de garantie dat u bij aankomst terecht kunt. U hoeft ter plekke niet te zoeken naar een parkeerplek en u bent niet duurder uit dan verwacht.

Beoordelingen Parkeergarage Hoog Catharijne P4 Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

8.3
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 7.5
Totaal 8.3

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk