Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Westerpark

05/10/2023 - 05/10/2023 (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 9.2 Beoordeeld door 1 klant

Uw auto parkeren in een parkeergarage naast een park en vlakbij het water, het kan bij Parkeergarage Westerpark. Deze parkeergelegenheid met 355 parkeerplekken heeft een maximale doorrijhoogte van 2.1 meter en is 24 uur per dag geopend. Ook treft u in Parkeergarage Westerpark twee elektrische oplaadpunten. In de garage kunt u gebruik maken van een lift en een mobiel netwerk. Buiten Parkeergarage Westerpark kunt u zowel over land als over water gebruik maken van het openbaar vervoer.

 • Oplaadpalen aanwezig
 • Dichtbij busverbinding

Adres
Westerlaan 10, 3016CK, Rotterdam

ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja

Zoek de rust op in de grote stad

Zoals verteld parkeert u bij Parkeergarage Westerpark nabij een park. Tussen dit stukje natuur in Engelse landschapstijl kunt u picknicken, ontspannen en zelfs minigolven. Er is ook een openbaar toilet aanwezig. Nadat u klaar bent met minigolven kunt u in dertig minuten doorwandelen naar het Stadhuis van Rotterdam. Aan de binnenkant van de muren van dit vierkantvormige gebouw, treft u een prachtige tuin met bloemen, standbeelden en zelfs een fontein. Ook vanaf de buitenkant is het de moeite waard om dit gebouw te bewonderen. Als een van de weinige gebouwen in de stad die het bombardement van 1940 heeft overleeft, valt het al snel op tussen de grote, moderne bouwwerken. Wanneer u na alle ontspanning onderhand toe bent aan wat inspanning, bent u in Rotterdam ook aan het juiste adres. Veel verschillende activiteiten en nog meer welbekende bezienswaardigheden maken een bezoek aan de stad een dag om niet snel te vergeten. Vooraf aan uw vertrek vergelijkt u via onze site eenvoudig en snel alle parkeeraanbieders in Rotterdam zodat u tijd en wellicht ook geld bespaard.

Over Parkeergarage Westerpark

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Elektrisch laadstation
 • Lift beschikbaar

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 18 minuten lopen van de vertrekhal
Bekijk op kaart

Beoordelingen Parkeergarage Westerpark

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

9.2
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Robin Westen
05-09-2021
Goede parkeerplaats!
Afstand tot vliegveld 10
Prijs/kwaliteit 10
Klantenservice 7.5
Totaal 9.2
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk