Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Parkeergarage Europoint

- (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10 Beoordeeld door 1 klant

Parkeergarage Europoint

-
10.0 Voortreffelijk, beoordeeld door 1 klant

Met 1133 beschikbare parkeerplekken is Parkeergarage Europoint een goede optie wanneer u uw auto wilt parkeren in Rotterdam. Deze parkeergelegenheid is 24 uur per dag open en heeft een maximale doorrijhoogte van 2.1 meter. Parkeergarage Europoint ligt naar de meeste mensen hun mening niet op wandelafstand van het centrum van Rotterdam. Gelukkig is de binnenstad erg goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Mogelijkheden
  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren
Services
  • 24 uur per dag geopend
  • Vooraf reserveren
  • 36 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
  • Shuttle Parking
  • Valet Parking
  • Park & Walk
  • Park, Sleep & Fly

Adres
Marconistraat 16, 3029AJ, Rotterdam

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:2,10

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 10.0!


Aapjes kijken

Een activiteit die bij iedere generatie in de smaak zal vallen is een bezoek aan de dierentuin. Deze ligt op minder dan drie kilometer van Parkeergarage Europoint en is dus eventueel op loopafstand. In de dierentuin maakt u kennis met dieren van over de hele wereld. Van de ringstaartmaki tot de Sumatraanse tijger. Ook is er in deze dierentuin aandacht voor planten. Elk jaar is de zogeheten koningin der waterlelies, de wetenschappelijk genoemde Victoria cruziana, te bewonderen in het park. Deze reuzenwaterlelie, die afkomstig is uit de Amazone maakt met haar enorme cirkelvormige bladeren vaak een grote indruk bij bezoekers van de dierentuin. U kunt het beste vooraf aan uw vertrek een parkeerplek via onze website reserveren. Wanneer u dit doet zult u tijd en misschien ook geld besparen.

Beoordelingen Parkeergarage Europoint Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

10.0
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 10.0
Prijs/kwaliteit 10.0
Klantenservice 10.0
Totaal 10.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk