Helpdesk icoon
Parkeren tegen de laagste prijs vliegveld
Helpdesk icoon
In 3 klikken gereserveerd

Q-Park Onze Lieve Vrouwen Parking

-

Deze parkeeraanbieder is helaas niet beschikbaar, gebruik onderstaand formulier om alle parkeerplaatsen te doorzoeken.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 5 Beoordeeld door 1 klant

Q-Park Onze Lieve Vrouwen Parking

Parkeergarage O. L. Vrouweparking ligt aan de Maasboulevard, aan de rand van het centrum van Maastricht. In iets meer dan 5 minuten staat u wandelend in de grote winkelstraat van Maastricht. Dit maakt parkeergarage O.L. Vrouweparking dan ook een geschikte parkeerplaats voor diverse activiteiten in de stad.
Parkeergarage O.L. Vrouweparking beschikt over ruim 350 parkeerplaatsen en heeft een maximale doorrijhoogte van 1,9 meter. Ook zijn er 2 mindervalide parkeerplekken beschikbaar. Komt u met een elektrische auto? Dat is geen probleem. In deze parkeergarage vindt u namelijk 2 elektrische laadpunten. Daarnaast zijn er nog diverse andere faciliteiten beschikbaar in parkeergarage O.L. Vrouweparking zoals een lift en kluisjes.
Wilt u nou graag gebruik maken van deze prettige parking, voorzien van vele gemakken? Reserveer uw parkeerplek in Maastricht dan snel hier.

Mogelijkheden
  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
Services
  • 24 uur per dag geopend
  • Vooraf reserveren
  • 6 minuten lopen van de vertrekhal
Parkeervormen
  • Shuttle Parking
  • Valet Parking
  • Park & Walk
  • Park, Sleep & Fly

Adres
Maasboulevard 80, 6211 JW, Maastricht

Bekijk op kaart
ParkeerplaatsenParkeerplaatsen:350+
InvalidenparkeerplaatsenInvalidenparkeerplaatsen:Ja
Elektrische oplaadpuntenElektrische oplaadpunten:Ja
Maximale doorrijhoogteMaximale doorrijhoogte:1,90
Lift aanwezigLift aanwezig:Ja
Bewaakt parkerenBewaakt parkeren:Ja

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 5.0!


De natuur van Maastricht Centrum

De parkeergarage O.L. Vrouweparking ligt in het Stadspark van Maastricht. Dit stukje natuur aan de rand van het centrum van Maastricht is erg geliefd door vele bezoekers van de stad. Hier kan u namelijk even tot rust komen en de drukte van de stad ontlopen. Daarnaast kan u vanaf het Stadspark ook direct uitkijken op de Maas.
Dus mocht u de drukte van de stad even zat zijn, of wilt u voor uw vertrek vanaf parkeergarage O.L. Vrouweparking nog even genieten van de natuur? Dan is een bezoekje aan het Stadspark in Maastricht Centrum zeker een aanrader.
Bent u op zoek naar een andere parkeerlocatie in of rondom Maastricht? Hier vindt u een compleet overzicht van alle parkeerlocaties en parkeeraanbieders van Maastricht.

Beoordelingen Q-Park Onze Lieve Vrouwen Parking Controleer beschikbaarheid

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

5.0
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 5.0
Prijs/kwaliteit 5.0
Klantenservice 5.0
Totaal 5.0

Geen beoordelingen gevonden

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk