GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Almere centrum

Bij een bezoekje aan Almere kan het voorkomen dat u gebruik moet, of wilt, maken van parkeren Almere centrum. Bij parkeren Almere centrum kan u in korte tijd naar de binnenstad van Almere lopen. Dit is ideaal als u daar een afspraak hebt, van plan bent om te winkelen, of simpelweg niet zo ver of lang naar de stad wilt lopen. Het is echter zo dat gratis parkeren in veel binnensteden van Nederland niet tot nauwelijks mogelijk is. Hierdoor ontstaat er een schaarste aan deze diverse parkeerplekken. Vaak houdt dit ook in dat andere parkeeraanbieders dan de parkeertarieven ophogen op drukke momenten en/of dagen. Het kan dan maar zo zijn dat u tegen een hoog parkeertarief moet parkeren tijdens het parkeren Almere centrum. Uiteraard snappen wij dat dit niet prettig is. Daarom kan u via GoedkoopParkeren eenvoudig en snel online een parkeerplek voor parkeren Almere centrum reserveren. Dit doet u door uw parkeerdata en parkeertijden in te vullen. U krijgt dan een overzicht met diverse beschikbare parkeerlocaties in Almere. Deze kan u vervolgens filteren op hun ligging, faciliteiten en parkeertype. Meer informatie over de parkeerplaatsen verkrijgt u door op de desbetreffende parkeerlocatie te klikken. Zodra u de geschikte parkeerplaats voor parkeren Almere centrum gevonden heeft, kunt u deze direct boeken op de website. Hierdoor regelt u als het ware uw eigen vroegboekkorting en zet u het lage en voordelige parkeertarief vooraf vast. U betaalt vervolgens de parkeerplaats met een van de veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u dan van ons een boekingsbevestiging met de informatie en eventuele toegangs(QR)code voor de parking. We raden u aan om deze bevestiging uit te printen of op uw telefoon te bewaren. Zo heeft u bij aankomst in Almere centrum direct alle informatie bij de hand. Op onze hoe werkt het pagina lees u deze stappen allemaal nog eens rustig na.

Alle informatie over parkeren in, rondom of nabij Almere vindt u ook op onze website. Bent u specifiek opzoek naar een parkeergarage in Almere? Daarover vindt u alle informatie hier.

Almere
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken