Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,59 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Maastricht Airport

Bij Maastricht Airport parkeren kunt u eenvoudig en zorgeloos doen bij GoedkoopParkeren. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u de perfect parking vinden die bij uw reis past. U vergelijkt de verschillende aanbieders en kies welke het beste bij u past. Vervolgens reserveert u de plek direct zodat u zeker weet dat u uw auto kwijt kunt tegen een voordelige prijs. 

De luchthaven, ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd, is een comfortabel vliegveld dat persoonlijker is dan de grotere luchthavens is. Hierdoor is het voor sommige mensen veel prettiger om mee te reizen. Zo kunt u vanaf hier naar verschillende Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen reizen zoals Groot-Brittannië, Spanje en Egypte. Het vliegveld is aantrekkelijk voor reizigers vanwege de gunstige ligging. U kunt het vliegveld namelijk direct naast de A2 vinden. Door deze makkelijke verbinding met de snelweg gaan veel mensen met de auto naar het vliegveld en zijn ze niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Parkeren bij Maastricht Airport wordt dus onderdeel van de reis, en wanneer het goed geregeld is, zorgt het voor een prettige reiservaring. GoedkoopParkeren helpt u hier graag bij door al uw opties voor u op een rij te zetten. Zo twijfelt u niet meer of u nou écht wel het beste plekje heeft, en weet u het zeker.

Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om een goed overwogen keuze te maken. Zo vindt u bijvoorbeeld stapsgewijs hoe u kunt reserveren, welke parkeervormen er allemaal mogelijk zijn en hebben we alvast wat parkeeraanbieders voor u op een rij gezet. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Maastricht Airport

Useful information for parking at Maastricht Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Vakgarage Ernes Maastricht
✈️ Dichtstbij vliegveld: Vakgarage Ernes Maastricht

Goedkoop Parkeren Maastricht Airport: Hoe werkt dat?

Wij snappen dat goedkoop parkeren aantrekkelijk is voor alle reizigers. Zo heeft u natuurlijk meer geld over om uit te geven op uw reis. Om u hierbij te helpen hebben wij de vergelijkingstool gemaakt. Hier ziet u precies welke beschikbare parkeeraanbieders er zijn en wat de prijs is. U kunt ook gebruik maken van de filter om een nog beter beeld te krijgen van de prijzen. Ook hebben wij een afspraak met de aanbieders die er voor zorgt dat onze prijzen hetzelfde of soms zelfs lager zijn dan de aanbieders zelf. Daar komt ook nog bij op dat u bij ons geen boekingskosten betaald. Omdat u uw parkeerplek reserveert vóór vertrek, zorgt u ervoor dat u niet afhankelijk bent van wisselende parkeertarieven. Dit alles zorgt ervoor dat we er zeker van zijn dat u bij ons terecht kunt voor goedkoop parkeren bij Maastricht Airport.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Parkeren Maastricht Airport: een handig parkeeroverzicht

Het is fijn om alvast bekend te worden met het terrein van Maastricht Airport voordat u keuzes gaat maken over waar u gaat parkeren. Om u hierbij te helpen hebben wij een kaart gemaakt met daarin het vliegveld met een overzicht van alle officiële parkeerplaatsen. Officiële parkeerplaatsen in deze zin betekend dat ze aangeboden worden door de luchthaven van Maastricht zelf. Ook zijn er onofficiële aanbieders die onafhankelijk zijn van het vliegveld, maar vaak een lagere prijs kunnen bieden. Om er zeker van te zijn dat alle aanbieders betrouwbaar zijn, gaan wij naar de locatie om de parking te controleren en hebben wij contact met klanten die er eerder geparkeerd hebben. Zo weet u zeker dat, waar u ook parkeert, het veilig en betrouwbaar is. Onofficiële aanbieders bevinden zich vaak iets verder weg van de vertrekhal. Dit is echter geen probleem omdat zij een shuttle service aanbieden die u naar de locatie brengt. Meer informatie over de verschillende parkeervormen vindt u op deze pagina. 

CEO GoedkoopParkeren

Hoe gaat het reserveringsproces precies in zijn werk?

Om het hele parkeerproces soepel te laten verlopen is het fijn als het reserveringsproces snel en gemakkelijk afgerond kan worden. Hieronder vindt u het hele proces van begin tot eind, uitgelegd in vier simpele stappen. Zo weet u precies wat u bij elke stap kunt doen en waar u op kunt letten. Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd even kijken op onze veelgestelde vragen pagina.

U begint het parkeerproces met het invullen van de vergelijkingstool. Hier vult u allereerst de locatie in van het vliegveld, in dit geval dus Maastricht Airport. Vervolgens vult u de vertrekdatum en de aankomstdatum in. Nadat u de gegevens heeft gedubbelcheckt, kunt u klikken op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop drukken. Vervolgens krijgt u een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders die voldoen aan uw reisspecificaties.

Nadat u het overzicht van alle parkeeraanbieders voor u ziet, kunt u beginnen met het vergelijken. Bij elke provider vind u een korte beschrijving van de locatie samen met alle informatie. Zo ziet u bijvoorbeeld de prijs, de afstand van het vliegveld, de gemiddelde klantenbeoordeling, of er elektrische laadpalen aanwezig zijn, om een paar voorbeelden te noemen. U kunt dus ontzettend veel informatie vinden over elke mogelijk keuze. Om dit makkelijker te maken raden wij aan om gebruik te maken van de filter. Zo kunt u alles filteren op de aspecten die belangrijk zijn voor u. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken druk u op de gele ‘Reserveer’ knop.

Als u op de gele ‘Reserveer’ knop heeft gedrukt, ziet u een overzicht waar u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mail en het kentekennummer van uw auto. Na het invullen van het formulier kunt u direct betalen met een van de betrouwbare betalingswijzen. Zo accepteren wij bijvoorbeeld iDeal, PayPal en creditcard. Omdat u vooraf reserveert en betaald, zet u de prijs van het parkeren als het ware vast. Zo bent u niet meer afhankelijk van wisselende parkeertarieven. Wanneer het betalen is gelukt, sturen wij een reserveringsbevestiging naar uw e-mailadres.

De reserveringsbevestiging wordt na de betaling binnen 24 uur naar u gestuurd. Het kan soms gebeuren dat deze bevestiging bij uw spam of ongewenste email map terechtkomt. Het is dus goed om deze te controleren wanneer u niets vindt in uw inbox. Mocht u ook daar de email niet vinden, dan kunt u contact met ons opnemen. In de bevestiging vindt u alle belangrijke informatie zoals de aanbieder, de datum van uw reservering en ook mogelijke cijfercombinaties wanneer u parkeert op een locatie met een toegangsdeur. Het is dus goed om de email goed door te lezen en te bewaren. 

Alle beschikbare parkeervormen op een rijtje

Parkeren bij Maastricht Aachen Airport kan gebeuren in verschillende parkeervormen. Hieronder leggen wij u alle parkeervormen uit. Zo kunt u een keuze maken die het beste aansluit op uw reis, weet u precies wat u kunt verwachten als u een keuze heeft gemaakt, of kunt u de voor- en nadelen vergelijken van elke parkeervorm. Misschien is shuttle parkeren toch handiger dan Park & Walk. Of misschien is valet parkeren net iets voor u. Lees snel verder om erachter te komen wat het precies inhoud.

Shuttle Parking is een van de meest voorkomende en voordelige parkeervormen. Met shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Vervolgens wordt u met een shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Op de terugreis kunt u weer gebruik maken van de shuttlebus, die u weer naar uw auto brengt. Een voordeel van het shuttle parkeren is dat u uw auto verder weg, en vaak voordeliger, kan parkeren zonder met het openbaar vervoer te moeten.

Valet parking is een luxe en comfortabele vorm van parkeren. Met valet parkeren rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wordt u opgewacht door een valet die samen met u de auto controleert. Vervolgens loopt u de vertrekhal in en wordt de auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst neem u uw auto weer in ontvangst van de chauffeur die uw auto naar de vertrekhal heeft gereden. Zo kunt u direct uw terugreis vervolgen.

Bij Park & Walk rijdt u naar een van de dichtbijgelegen parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u door de kleine afstand naar het vliegveld toe lopen.  Op uw terugreis loopt u weer terug naar de auto en kunt u weer verder. Dit is een handige parkeervorm voor mensen die niet afhankelijk willen zijn. U kunt ook op elk mogelijk moment weer terug naar uw auto gaan.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm voor mensen die in de buurt van het vliegveld willen overnachten. Hier boekt u niet alleen de parkeerplaats maar ook de overnachting. U zet de auto neer bij het hotel en u wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht door het hotel. Op uw terugreis haalt het hotel u weer op en brengt u terug naar uw auto. Deze parkeervorm is handig voor reizigers die erg vroeg op de dag vliegen.

Verschillende parkeeraanbieders voor Maastricht Airport

Om u een indruk te geven van het parkeren bij Maastricht Airport, hebben wij verschillend aanbieders voor u op een rij gezet. Elke aanbieder heeft een korte beschrijving en een overzicht van de beschikbare faciliteiten. Zo kunt gemakkelijk zien of er een parkeeraanbieder is die bij uw wensen past. Deze aanbieders zijn makkelijk te boeken door op de gele knop te klikken. Mocht u hier geen keuze uit kunnen maken, dan kunt u door de vergelijkingstool te gebruiken, alle beschikbare aanbieders zien die aansluiten op uw reis.

Vakgarage Ernes Maastricht

  • Oplaadpalen aanwezig
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Sleutel niet afgeven

Vakgarage Ernes Maastricht is een van de shuttle parking aanbieders voor Maastricht Aachen Airport. Gevestigd in Elsloo is het makkelijke te bereiken vanaf de A2. U wordt vervolgens binnen 10 minuten met een gratis shuttlebus naar de vertrekhal gereden. Doordat het een vakgarage is, is het ook mogelijk om onderhoud op uw auto te laten verrichten. Ook zijn er elektrische laadpalen aanwezig. 


Reserveren Met de laagste prijs

APS Maastricht

  • Sleutel niet afgeven
  • 24/7 Uitrijden

APS Maastricht is een shuttle parking aanbieder voor vliegveld Maastricht. Het parkeerterrein is gelegen in Valkenburg en is makkelijk te bereiken vanaf de A79. Vanaf de locatie wordt u naar de vertrekhal gebracht. Uw autosleutels kunt u bij u houden. Daarnaast is deze parkeeraanbieder 24/7 geopend, waardoor u op elk moment gebruik kunt maken van de shuttle service.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen over parkeren bij Maastricht Airport

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk