Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Zutphen

Als u op zoek bent naar een voordelige parkeerplek in Zutphen, dan bent u bij GoedkoopParkeren op het juiste adres. Door onze vergelijkings- en bookingstool kunt u snel en eenvoudig alle parkeerplekken in Zutphen vergelijken voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Nadat u het parkeeraanbod van Zutphen heeft vergeleken, boekt u eenvoudig uw gekozen parkeerplek binnen enkele minuten.

Zutphen is een hanzestad in het noorden van de provincie Gelderland en ligt naast de rivier de IJssel. De historie gaat terug naar het jaar 300 en dit is terug te zien in de uitstraling van de stad. Een van de kenmerkende eigenschappen van Zutphen is dat er veel historische gebouwen zijn met torens, waardoor het de titel Torenstad draagt. Door de ligging aan het water is Zutphen een leuke stad om te verkennen, zowel op als langs het water. U kunt bijvoorbeeld een vaartocht maken door de Zutphense grachten of te voet een stadwandeling maken en meer te leren over de Joodse geschiedenis. Daarnaast zijn er verschillend kerken en musea die u kunt bezoeken. Ook voor bezoekers die op zoek zijn naar modern vermaakt is Zutphen een ideale bestemming. In de sfeervolle binnenstad kunt u heerlijk winkelen in de verschillende boetiekjes, concept stores en winkels. Als u na een drukke dag even wilt ontspannen kunt u dat doen bij een van de vele restaurants en cafés. Zo is er voor ieder wat wils!

Door het brede parkeeraanbod van GoedkoopParkeren kunt u altijd een parkeerplaats vinden die het beste past bij uw bezoek. Ons gehele aanbod wordt persoonlijk door ons gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alle parkeerlocaties veilig en betrouwbaar zijn. Daarnaast vindt u bij elke parkeeraanbieder een lijst met beschikbare faciliteiten (bijv. elektrische laadpalen) en ervaringen van klanten die u voor zijn gegaan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten bij uw eigen bezoek.

Zutphen

Belangrijke informatie voor parkeren in Zutphen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Zutphen centrum e.o. parkeren

U heeft verschillende mogelijkheden voor parkeren in Zutphen. Hoewel u in grote delen van de binnenstad niet kunt parkeren, zijn er verschillende parkeerzones waar u kunt straat parkeren. Voor het straat parkeren geld vaak een maximale parkeerperiode tussen 2 en 4 uur. Als u voor langere tijd wilt parkeren kunt u gebruik maken van een van de parkeerterreinen, zoals Vispoortplein of Houtwal. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de P+R bij het station van Zutphen. Bij P+R gaat u met het openbaar vervoer voor het laatste deel van uw reis. Hoewel gratis parkeren in Zutphen niet echt meer mogelijk is, helpen wij u graag met het vinden van de voordelige parkings. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool kunt u makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken en vindt u eenvoudig de beste deals. Daarnaast hoeft u bij GoedkoopParkeren geen extra boekingskosten te betalen. Zo blijft het parkeren toch betaalbaar. 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk