GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Zutphen

Parkeren Zutphen hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Via GoedkoopParkeren vergelijkt u eenvoudig alle parkeerlocaties en boekt u de geschikte parkeerplaats. Zo is er een ruim en divers aanbod, en zijn er verschillende parkings op allerlei locaties beschikbaar. Daarnaast staan alle voordelige deals voor u op een rijtje. Toch wel zo prettig als u van plan bent om een dagje, of langer, weg te gaan.

Het reserveren van een online plek voor parkeren Zutphen gaat eenvoudig via de site. U voert uw parkeerdata en tijd in, waarnaar er een lijst met beschikbare parkeerlocaties verschijnt. Deze parkeerplekken zijn beschikbaar op de datum en tijd die u zojuist heeft ingevoerd. Deze kan u vervolgens vergelijken en/of filteren op basis van hun prijs, ligging, of voorzieningen. Heeft u bijvoorbeeld een afspraak in het centrum? Dan kan u door middel van de kaartfunctie eenvoudig alle beschikbare parkeerplaatsen zien in de binnenstad. Of, heeft u een elektrische auto, dan kan u bij de voorzieningen selecteren dat u een parkeerplek met laadpaal wilt. Vervolgens boekt u uw parkeerplek eenvoudig online. Zo bent u gegarandeerd van een parkeerplek en regelt u direct uw eigen vroegboekkorting.
U kunt de stappen voor het online reserveren van een parking ook nog rustig eens nalezen op onze hoe werkt het pagina. Ook bij de veelgestelde vragen zult u veelal antwoord vinden op eventuele onduidelijkheden.

Zutphen

Zutphen centrum e.o. parkeren

Helaas kan u ook in Zutphen centrum e.o. veelal niet meer gratis parkeren. Hierdoor kunnen de kosten van een dagje weg snel oplopen. Als u echter vooraf een parkeerplek reserveert voor parkeren Zutphen, dan kan u profiteren van voordelige deals.

In Zutphen parkeren kan uiteraard voor allerlei redenen. Zo kan het zijn dat u een afspraak heeft in de stad. Of, wellicht wilt u de leuke en bijzondere winkels langslopen. Daarnaast staat Zutphen bekend als Hanzestad met een rijke geschiedenis, waar ook nog steeds veel van terug te zien is. Zoals onder andere de Sint Walburgiskerk en de Berkelpoort. Het is daarnaast ook erg aan te raden om met een fluisterboot door de grachten van Zutphen heen te varen. Op die manier leert u in een keer de geschiedenis en Zutphen kennen.

Het is daarnaast ook mogelijk om Musea Zutphen te bezoeken. In dit stedelijk museum vindt u diverse tentoonstellingen en collecties van zowel schilderkunst, als andere kunstobjecten.

Ook beschikt Zutphen over het Hanzehof en de Hanzehal. In de Hanzehal worden veel sportactiviteiten en soms ook beurzen georganiseerd. Bij de Hanzehof kan u genieten van diverse evenementen en voorstellingen: van cabaret tot klassieke dans.

Bent u onder de indruk van Zutphen en wilt u graag nog iets meer van de omgeving zien? Dan is Deventer, een andere Hanzestad op kleine afstand van Zutphen, ook zeker een aanrader!

Belangrijke informatie voor parkeren in Zutphen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken