Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 3,79 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Weeze Airport

Weet u niet zo goed waar u kunt parkeren op Weeze airport? GoedkoopParkeren helpt u graag met het zoeken van de beste parkeerplek voor u. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u makkelijk en snel een aanbieder vinden die bij uw wensen past. Ook kunt u op deze manier ervoor zorgen dat parkeren bij Weeze Airport niet te veel kost. 
Weeze Airport is een Duitse luchthaven naast het dorpje Weeze, dat net over de Nederlandse grens te vinden is. Gelegen tussen Nijmegen en Venlo, is het een ideale locatie voor reizigers uit Nederland. Het vliegveld verzorgt meerdere vluchten naar Oost- en Zuid-Europa en vele vakantie bestemmingen. Omdat het airport zo dicht bij de grens ligt en mensen niet afhankelijk willen zijn van het openbaar vervoer, gaan veel Nederlandse reizigers met de auto naar het vliegveld. Om ervoor te zorgen dat het parkeren zo makkelijk mogelijk is, kunt u bij GoedkoopParkeren vooraf reserveren. Op deze manier bent u verzekerd van een parkeerplek en kunt u met een gerust hart naar het vliegveld toe rijden
Op deze pagina geven wij u informatie over het vliegveld, hoe u een reservering kunt plaatsen en van welke parkeervormen u gebruik kunt maken. Zo kunt u goed voorbereidt aan uw reis beginnen en weet u zeker dat u een goed geïnformeerde keuze heeft kunnen maken. Op deze manier bent u goed voorbereid en wordt parkeren makkelijk, leuk en voordelig. Als u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Weeze Airport

Useful information for parking at Weeze Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 4 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeren Airport Weeze P2
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parkeren Airport Weeze P1

Goedkoop parkeren vliegveld Weeze

Als u op vliegreis gaat, wilt u niet teveel geld kwijt zijn aan parkeren. GoedkoopParkeren begrijpt dit en helpt u op verschillende manieren om een voordelige plek te kunnen vinden, voor zowel lang parkeren als kort parkeren. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool, kunt u alle parkeeraanbieders overzichtelijk met elkaar vergelijken. Daarnaast hoeft u geen extra kosten te betalen bij het boeken. Door vooraf de parkeerplaats te boeken bent u niet afhankelijk van een wisselend parkeertarief. Al deze aspecten gecombineerd, zorgen ervoor dat goedkoop parkeren makkelijk haalbaar is.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Een overzicht voor parkeren Weeze Airport

Om u wat meer duidelijkheid te geven over de locatie van Weeze Airport hebben wij een overzicht gemaakt van de luchthaven en haar officiële parkeerplaatsen. Officiëel in deze zin houdt in dat de parkeerplaatsen van de luchthaven zelf zijn. Ook zijn er veel onofficiële parkeerplaatsen beschikbaar. Om te verzekeren dat elke aanbieder op onze website betrouwbaar is controleren we elk parkeerterrein op locatie en hebben wij contact met klanten die er eerder hebben geparkeerd. Zo weet u zeker dat, waar u ook parkeert, het veilig en betrouwbaar is. De officiële parkeerplaatsen die u ziet in het overzicht zijn allemaal op loopafstand van de luchthaven. Daarnaast zijn er ook aanbieders die verder weg een parkeerterrein hebben, waarmee u met een shuttle bus naar de luchthaven wordt gebracht. Voor de mensen die liever helemaal niet parkeren, kunnen ook gebruik maken van valet parking en rechtstreeks naar de airport rijden. Door het overzicht te gebruiken kunt u gemakkelijk en snel bij de luchthaven parkeren.

CEO GoedkoopParkeren

Het reserveringsproces van begin tot eind

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij in 4 simpele stappen uitgelegd hoe het reserveringsproces in zijn werk gaat. Zo weet u precies wat u per stap kan verwachten en kunt u binnen enkele minuten een parkeerplaats reserveren. Hoe het proces precies in zijn werk gaat en waar u precies allemaal rekening mee kunt houden, leest u hieronder verder.

Allereerst begint u met het invullen van de locatie vanaf waar u vliegt, in dit geval Weeze Airport. Vervolgens vult u de datum in van vertrek en aankomst. Ook heeft u de mogelijkheid om specifieke parkeertijden in te vullen. Dit is niet per se nodig. Nadat u alle gegevens heeft gecontroleerd drukt u op de gele ‘Vergelijk de prijzen’ knop om door te gaan in het proces.

Na de knop te hebben ingedrukt krijgt u een overzicht van de verschillende aanbieders die beschikbaar zijn voor uw reis. In dit overzicht ziet u allemaal informatie over de aanbieder zoals prijs, gemiddelde klantenbeoordeling, afstand tot het vliegveld, en faciliteiten. Door gebruik te maken van de filterfunctie kunt u alle aanbieders sorteren op de informatie die relevant is voor u. Nadat u een keuze heeft kunnen maken, vervolgt u het proces door op de ‘Reserveer’ knop te drukken.

U wordt doorgestuurd naar de pagina waarin u uw gegevens kunt invullen. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om uw e-mailadres en uw kentekennummer. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld, kiest u een van de betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Nadat u de betaling heeft voldaan krijgt u een email met de reserveringsbevestiging in uw inbox.

Als het betalingsproces is afgerond, krijgt u de reserveringsbevestiging in uw inbox. Het kan zijn dat u de bevestiging ontvangt in uw ongewenste email of spam. Het is dus handig om te controleren of dit het geval is. In de reserveringsbevestiging vindt u informatie over de aanbieder, de locatie en mogelijk toegangscodes wanneer u parkeert bij een terrein met een toegangsdeur. Het is dus handig om de reservering goed door te lezen en vervolgens goed te bewaren. In het geval dat u niets heeft ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Alle verschillende parkeervormen handig op een rij

Bij Airport Weeze parkeren kan op verschillende manier. Om u een duidelijk beeld te geven van de opties die u tot uw beschikking heeft, hebben wij alle beschikbare parkeervormen voor u onder elkaar gezet en uitgelegd. Op deze manier weet u precies wat alle vormen inhouden, en welke het beste past bij uw reis en uw wensen. 

Shuttle Parking is de meest voorkomende en voordelige vorm van parkeren. Shuttle parkeren houdt in dat u direct naar het parkeer terrein. Vervolgens stapt u in een shuttlebus die u naar de luchthaven brengt. Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus, die u weer bij het parkeerterrein afzet. Met shuttle parkeren bent u dus niet afhankelijk van het openbaar vervoer, maar kunt u wel goedkoop parkeren.

Valet Parking is een luxe, comfortabele manier van parkeren. Valet parkeren houdt in dat u rijdt naar de luchthaven zelf. Daar wordt de auto overgenomen door een valet, die de status van de auto met u controleert en vervolgens de auto voor u wegzet. Op deze manier kunt u direct door met uw reis en hoeft u zelf niet te parkeren. Op uw terugreis wordt de auto weer naar het vliegveld gereden en voor u klaargezet en kunt u direct instappen en de rest van uw reis vervolgen.

Park & Walk is een parkeervorm die u veelal ziet bij de officiële parkeerplaatsen. Hier rijdt u naar de parkeerplaats en loopt u vervolgens zelf naar de vertrekhal. Omdat alle parkeerplaatsen van Park & Walk dichtbij het airport te vinden zijn, hoeft u nooit langer dan een paar minuten te lopen. Op de terugreis kunt u weer lopend naar de auto. Park & Walk is een uiterst geschikte parkeervorm voor mensen die niet afhankelijk willen zijn.

Park, Sleep & Fly is een bijzondere vorm van parkeren. Hierbij reserveert u niet alleen een parkeerplek maar ook een overnachting. U parkeert uw auto bij het hotel en na uw overnachting zorgen zij ervoor dat u naar de vertrekhal wordt gebracht. Op de terugreis zorgt het hotel ook weer dat u netjes bij uw auto terugkomt. Park, Sleep & Fly is een passende parkeervorm voor mensen die erg vroeg op de dag moeten vliegen.

Verschillende Aanbieders voor Airport Weeze

Parkeren bij Weeze Airport kan op verschillende manieren. Om u alvast een indruk te geven van het aanbod, hebben wij hieronder verschillende aanbieders voor u op een rij gezet. Zo kunt u alvast beginnen met vergelijken. Bij elke aanbieder vindt u een korte beschrijving en een lijstje met faciliteiten. Wanneer u een aanbieder vindt, kunt u direct reserveren via de gele knop. Wilt u het hele parkeeraanbod zien? Dan kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool. 

Parkeren Weeze Airport P1

 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Loopafstand van vliegveld
 • Sleutel niet afgeven
 • 24/7 Uitrijden

Parkeren Weeze Airport P1 is een van de officiële parkeerplaatsen van luchthaven Weeze. Een ideale plek voor mensen die dichtbij parkeren belangrijk vinden. De parkeevorm is Park & Walk en u kunt uw autosleutels hier behouden. Het terrein is 24/7 beschikbaar en is beveiligd en bewaakt met camera's. Daarnaast is het parkeerterrein toegankelijk voor gehandicapten.


Reserveren Met de laagste prijs

Parkeren Weeze Airport P2

 • Sleutel niet afgeven
 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Loopafstand van vliegveld
 • 24/7 Uitrijden

Parkeren Weeze Airport P2 is een van de drie officiële parkeerplaatsen van vliegveld Weeze. De parkeervorm is Park & Walk en u kunt uw auto sleutels behouden. P2 heeft de mogelijkheid voor overdekt parkeren en het heeft een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter. U kunt op elk moment van de dag gebruik maken van het parkeerterrein en het wordt bewaakt door een bewaker ter plaatse.


Reserveren Met de laagste prijs

Parkeren Weeze Airport P3

 • Sleutel niet afgeven
 • Officiële parkeerplaats van het vliegveld
 • Loopafstand van vliegveld
 • Beveiligingscamera's

Parkeren Airport Weeze P3 is net als de andere officiële parkeerplaatsen een Park & Walk. U bent dus op loopafstand verwijderd van de vertrekhal. U kunt uw auto sleutel behouden. Het terrein is verder beveiligd met camerabewaking en u kunt op elk moment in- en uitrijden doordat het 24/7 geopend is. 


Reserveren Met de laagste prijs

Easy Airport Parking Weeze

 • 24/7 Uitrijden
 • Sleutel niet afgeven

Easy Airport Parking Weeze is een provider die shuttle parkeren aanbiedt in het dorpje Weeze. Vanaf hier wordt u met een gratis shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U kunt uw autosleutel behouden. Uw auto staat op een afgesloten terrein dat 's nachts is verlicht en dat wordt bewaakt met camera's. Het bedrijf is 24/7 open, waardoor u op elk moment gebruik kunt maken van de service.


Reserveren Met de laagste prijs

Valetparking Weeze

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • Geen hoogte restricties
 • 24/7 Uitrijden

Valetparking Weeze is de enige valet parking aanbieder voor Weeze Airport. Met valet rijdt u naar de vertrekhal zelf. Uw auto wordt vervolgens door een valet voor u geparkeerd. Uw auto wordt neergezet op een afgesloten parkeerterrein dat is beveiligd door camerabewaking. Tevens geldt bij dit bedrijf geen maximale doorrijhoogte en is de service 24/7 beschikbaar.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen over parkeren bij Weeze Airport

De prijzen voor het parkeren nabij Weeze Airport is afhankelijk van de parkeeraanbieder waar u gebruik van maakt. De parkeeraanbieders maken gebruik van diverse faciliteiten en parkeervormen die invloed hebben op de prijzen die wij hanteren. Op onze vergelijkingspagina kunt u de parkeeraanbieders met elkaar vergelijken op basis van de faciliteiten, parkeervormen en prijzen.

Dat is uiteraard mogelijk. Een wijziging kunt u doorvoeren door een e-mail te sturen naar info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u de reservering annuleren, dan kunt u dit doen via onze website, door in te loggen op uw persoonlijke account.

Dat hangt er van af of u nog moet inchecken. Als u online heeft ingecheckt, dan is het aan te raden om een uur voor vertrek aanwezig te zijn op de luchthaven. Heeft u nog niet ingecheckt? Dan is het wel belangrijk om minstens twee uur voor vertrek op de luchthaven te zijn.

Dat verschilt per parkeeraanbieder en parkeervorm. De parkeeraanbieders mogen er zelf voor kiezen of u de autosleutels dient af te geven of kunt behouden. Het afgeven van uw sleutels doen zij (meestal) om het parkeerterrein zo gunstig mogelijk te gebruiken. Daarnaast is het bij de parkeervorm 'Valet parking' eigenlijk vanzelfsprekend dat de autosleutels afgegeven dienen te worden, omdat bij deze vorm van parkeren uw voertuig wordt overgenomen door het personeel van de parkeeraanbieder. Uw autosleutels worden uiteraard altijd veilig in bewaring genomen.

Als u gaat parkeren bij één van onze parkeeraanbieders, kunnen wij u garanderen dat u veilig uw voertuig kunt parkeren. De veiligheid van uw voertuig staat bij ons centraal. Wij kunnen dit garanderen, omdat wij in nauw contact staan met onze aanbieders en daardoor altijd op de hoogte blijven van de aanpassingen die worden doorgevoerd. Daarnaast zijn de terreinen omheind, beschikken ze over camerabeveiliging en (meestal) over een bewaker die ter plaatse aanwezig is.

Ja, dat kan. Het is daarbij wel handig om deze wijziging door te geven aan ons, of aan de parkeeraanbieder. Hierbij kunt u het kentekennummer van het voertuig waarmee u van plan bent om te komen, doorgeven. Weet u al vroegtijdig dat u met een andere auto komt? Dan kunt u contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar info@goedkoopparkeren.nl. Contact opnemen met de parkeeraanbieder is tevens mogelijk, dit kunt u doen tot een dag voor vertrek.

Uiteraard! Tijdens het wachten op uw vlucht, hoeft u zich niet te vervelen. De luchthaven beschikt namelijk over diverse faciliteiten, waarbij u kunt denken aan restaurants en winkels.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk