Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Venlo

Parkeren Venlo hoeft absoluut niet veel tijd en geld te kosten. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren, bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. Ook kan u op deze wijze eenvoudig uw eigen vroegboekkorting regelen. Zo bespaart u tijd, geld en stress bij aankomst in Venlo!

Maar, hoe werkt het online reserveren voor parkeren Venlo eigenlijk? U vult als allereerste uw parkeerdata en tijdstippen van parkeren in. Hierna klikt u op de knop 'Vergelijk de prijzen'. Er verschijnt een pagina met alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn voor uw data voor parkeren Venlo. U ziet een overzicht per parkeerplaats over de prijs, ligging en de aanwezige voorzieningen. Het is mogelijk om meer (specifieke) informatie te verkrijgen over de parkeerplek, door op de desbetreffende parkeerplaats te klikken. Zodra u de parkeerplek of parkeergarage heeft gevonden die bij uw wensen past, kan u deze direct reserveren. U betaalt de parkeerplek vooraf met een van onze veilige betaalmethodes. Zo kan u profiteren van de laagste prijs garantie. Binnen 24 uur ontvangt u van ons op de mail een boekingsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen en mee te nemen. Zo bent u er van verzekerd dat u alle informatie bij u heeft.

Venlo

Belangrijke informatie voor parkeren in Venlo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Divers en veilig aanbod: van parkeergarage tot parkeerplaats

Als u gebruik maakt van parkeren Venlo wilt u natuurlijk dat u kan parkeren op een parkeerplek die voldoet aan uw wensen en eisen, welke ook veilig is. Daarom vindt u op GoedkoopParkeren een divers en veilig aanbod parkeerplekken, van parkeergarage tot parkeerplaats.

Doordat wij in direct contact staan met onze aanbieders (zoals Q-Park, Parkbee en Interparking), blijven wij constant op de hoogte van de voorzieningen en beveiliging op de parkeerlocaties. Daarnaast checken wij de parkeerlocaties persoonlijk. Zo weten wij zeker dat u uw auto veilig kan parkeren. Meer informatie hierover kan u ook vinden bij onze parkeertips.

Ook vragen wij onze klanten om recensies achter te laten na hun bezoek aan een parkeerplaats, parkeergarage of P+R. Zo blijven we op de hoogte van de verwachtingen en ervaringen van onze klanten. Mocht het zo zijn dat diverse klanten niet tevreden zijn over een parkeerplek, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo kan u altijd veilig en betrouwbaar parkeren.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk