GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Venlo

Parkeren Venlo hoeft absoluut niet veel tijd en geld te kosten. Door vooraf uw parkeerplek te reserveren, bent u gegarandeerd van een parkeerplaats. Ook kan u op deze wijze eenvoudig uw eigen vroegboekkorting regelen. Zo bespaart u tijd, geld en stress bij aankomst in Venlo!

Maar, hoe werkt het online reserveren voor parkeren Venlo eigenlijk? U vult als allereerste uw parkeerdata en tijdstippen van parkeren in. Hierna klikt u op de knop 'Vergelijk de prijzen'. Er verschijnt een pagina met alle parkeerlocaties die beschikbaar zijn voor uw data voor parkeren Venlo. U ziet een overzicht per parkeerplaats over de prijs, ligging en de aanwezige voorzieningen. Het is mogelijk om meer (specifieke) informatie te verkrijgen over de parkeerplek, door op de desbetreffende parkeerplaats te klikken. Zodra u de parkeerplek of parkeergarage heeft gevonden die bij uw wensen past, kan u deze direct reserveren. U betaalt de parkeerplek vooraf met een van onze veilige betaalmethodes. Zo kan u profiteren van de laagste prijs garantie. Binnen 24 uur ontvangt u van ons op de mail een boekingsbevestiging. We raden u aan om deze uit te printen en mee te nemen. Zo bent u er van verzekerd dat u alle informatie bij u heeft.

Venlo

Divers en veilig aanbod: van parkeergarage tot parkeerplaats

Als u gebruik maakt van parkeren Venlo wilt u natuurlijk dat u kan parkeren op een parkeerplek die voldoet aan uw wensen en eisen, welke ook veilig is. Daarom vindt u op GoedkoopParkeren een divers en veilig aanbod parkeerplekken, van parkeergarage tot parkeerplaats.

Doordat wij in direct contact staan met onze aanbieders (zoals Q-Park, Parkbee en Interparking), blijven wij constant op de hoogte van de voorzieningen en beveiliging op de parkeerlocaties. Daarnaast checken wij de parkeerlocaties persoonlijk. Zo weten wij zeker dat u uw auto veilig kan parkeren. Meer informatie hierover kan u ook vinden bij onze parkeertips.

Ook vragen wij onze klanten om recensies achter te laten na hun bezoek aan een parkeerplaats, parkeergarage of P+R. Zo blijven we op de hoogte van de verwachtingen en ervaringen van onze klanten. Mocht het zo zijn dat diverse klanten niet tevreden zijn over een parkeerplek, dan verwijderen wij deze uit ons aanbod. Zo kan u altijd veilig en betrouwbaar parkeren.

Belangrijke informatie voor parkeren in Venlo

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken