Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Purmerend

Gaat u binnenkort naar Purmerend? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van een parkeerplek die bij uw wensen past. Met onze vergelijkings- en boekingstool kunt u in één overzicht eenvoudig vergelijken en binnen enkele minuten een parkeerplek reserveren. Zo bent u gegarandeerd van een plek en hoeft u op de dag zelf niet te zoeken. Zo bespaart u tijd en stress!

Purmerend is een stad in Noord-Holland en ligt ten westen van Edam en Volendam. Purmerend kent een rijk verleden dat in de 13e eeuw stadsrechten kreeg en marktrechten kreeg, waardoor het uitbloeide tot een belangrijk centrum voor handel. Dit handelsverleden is nog steeds terug te zien in de vele markten die terug te vinden zijn in de stad, waaronder de Koemarkt. Het centrum kent naast geschiedenis ook cultuur, met de 2 musea die in het centrum te vinden zijn: het Purmerends Museum en het Kunsthuis Waterland. Als u wilt eten in de stad kunt u terecht bij een van de diverse restaurants, en voor de shoppers zijn er verschillende winkels, boetiekjes en het winkelcentrum Eggert Purmerend. 

Waar in Purmerend u ook naar toe gaat, door het grote aantal parkeeraanbieders op onze website kunt u altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Onze aanbieders worden allemaal persoonlijk door ons gecontroleerd zodat u zeker weet dat uw auto parkeren betrouwbaar is. Ook kunt u op onze website de ervaringen van klanten voor u lezen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten!

Purmerend

Belangrijke informatie voor parkeren in Purmerend

🚗 Aantal parkeerterreinen: 0 parkeerterreinen

Parkeermogelijkheden in centrum Purmerend

U heeft verschillende opties voor parkeren in Purmerend. Hoewel het hart van het centrum een parkeerverbod kent, heeft u daaromheen de mogelijkheid om te straat parkeren. Hier betaalt u wel het hoogste parkeertarief. In deze zone kunt u ook parkeren bij de parkeergarages Eggert en Claxonate. Buiten de grachten van het centrum vindt u een voordeligere zone voor straat parkeren. Ten slotte vindt u bij het treinstation Purmerend en Purmerend Overwhere P+R locaties waar u gratis kunt parkeren. U reist het laatste deel dan met het openbaar vervoer. Bij GoedkoopParkeren vindt u altijd de beste deals voor parkeren in Purmerend.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Purmerend?

Om te beginnen met het reserveren van uw parkeerplek begint u met het invullen van de vergelijkingstool. Deze kunt u bovenaan de pagina vinden. Nadat u de gegevens heeft gecontroleerd, klikt u op de gele knop. U krijgt vervolgens een overzicht te zien van alle beschikbare parkeeraanbieders voor het door u gekozen moment. Hier kunt u alle aanbieders vergelijken en gebruik maken van de filter functie. Bij elke aanbieder ziet u de prijs, locatie, beoordeling en beschikbare faciliteiten. Ook kunt op meer informatie klikken voor een beschrijving van de locatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt klikt u op 'Reserveer'. U vult vervolgens uw gegevens in en betaald met een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). U krijgt, na het afronden van de betaling, een reserveringsbevestiging in uw inbox. In de bevestiging vindt u alle nodige informatie over uw parkeerbezoek. Heeft u nog vragen? Kijk dan eens naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk