GOEDKOOPPARKEREN

Parking Centrum Oosterdok

9 uren parkeren (27/10/2021 10:00 - 27/10/2021 19:00)

Als u voordelig en dichtbij Amsterdam-centrum wilt parkeren, dan is Parking Centrum Oosterdok de perfecte parkeergelegenheid voor u. Binnen tien minuten lopen bent u al in centrum van Amsterdam. Veel bezienswaardigeheden zijn op loopafstand van de parkeergarage.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Oosterdokskade 154, 1011 DK, Amsterdam

Elektrische oplaadpunten:Ja
Bewaakt parkeren:Ja

Perfecte parkeerplek in Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok ligt aan de Oosterdokstraat in Amsterdam-centrum. Niet alleen is dit een goede parkeerlocatie als je naar het centrum wil, maar het ligt ook op vijf minuten loopafstand van het NEMO Science Museum. Hier kunt u de mooiste techniek en wetenschap zien in Amsterdam. Wilt u een dagje gaan winkelen in Amsterdam? Dan kan dat ook makkelijk vanaf de Parkeergarage Centrum Oosterdok. In ongeveer 15 minuutjes bent u op de Dam. Vanaf hier kunt u makkelijk naar verschillende winkelstraten lopen zoals: De Kalverstraat en De PC Hoofdstraat. Als u op de Dam bent, ziet u gelijk de Bijenkorf. Wilt u liever wat bezienswaardigheden zien, dan bent u in ongeveer tien minuten bij De Oude Kerk. In de buurt hiervan zijn nog meer bezienswaardigheden en musea.

Goedkope parkeergarage in Amsterdam

Parking Centrum Oosterdok is een erg goedkope parkeerplaats in Amsterdam-centrum. De parkeerlocatie heeft 1.369 parkeerplaatsen. Er is bovendien de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden door middel van de tien oplaadpunten. De parkeergarage is 24/7 open en er is altijd iemand aanwezig voor als u een vraag heeft. 1.369 parkeerplaatsen zijn natuurlijk heel veel, maar omdat het een erg populaire parkeergarage is, zit het echter toch vaak vol. Daarom raden wij u aan om van tevoren bij ons uw parkeerplek te reserveren. Als u bij ons heeft gereserveerd, krijgt u van ons een bevestigingsmail met verdere informatie over de parkeergelegenheid. Heeft u nog een vraag voor ons, dan kunt u altijd kijken bij onze veelgestelde vragen of een vraag stellen aan onze klantenservice.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Elektrisch laadstation
  • Bewaker ter plaatse
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 0.6 km

Centraal Station 0.6 km

De Dam 1 km

De Wallen 1.2 km

Foodhallen 1.2 km

UMC Ziekenhuis 1.2 km

De RAI 1.2 km

Zuidas 1.2 km

Kalverstraat 1.3 km

Westergasfabriek 1.3 km

Anne Frankhuis 1.6 km

Jordaan 1.9 km

Leidseplein 2.2 km

Albert Cuypmarkt 2.5 km

Museumplein 2.7 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken