GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Amersfoort centrum

Parkeren Amersfoort centrum is eenvoudig te regelen via GoedkoopParkeren. Vul simpelweg uw gewenste parkeerdata en tijdstippen in en vergelijk de diverse parkeerlocaties voor Amersfoort.

Parkeren Amersfoort kan natuurlijk om diverse redenen zijn. Wellicht gaat u een weekendje weg, heeft u een afspraak, gaat u winkelen of wilt u de historische binnenstad bekijken. In dat geval kan het erg prettig zijn om gebruik te maken van parkeren Amersfoort centrum. Zo staat u namelijk erg snel in de binnenstad en kan dus ook snel uw bezoek aan Amersfoort starten. Echter is het vaak zo dat parkeren Amersfoort centrum erg duur is en/of veel tijd kost. Er zijn namelijk veel anderen die ook op zoek zijn naar een parkeerplek. Door de schaarste aan deze parkeerplaatsen, gooien parkeeraanbieders hun prijzen vaak omhoog. Op GoedkoopParkeren bieden wij echter diverse parkeerlocaties aan tegen een laag parkeertarief. Dit kan doordat u vooraf uw parkeerplek reserveert voor parkeren Amersfoort centrum. Op deze manier regelt u namelijk uw eigen vroegboekkorting. Ook hebben wij duidelijke afspraken met de parkeeraanbieders. Zo bieden wij hetzelfde of een lager parkeertarief aan als de parkeeraanbieder of parkeerlocatie zelf. Het is dus zeker niet zo dat u altijd voordeliger uit bent door bij de aanbieder zelf te reserveren.
U hoeft verder zelf niets te doen om gebruik te maken van dit lage parkeertarief. Wij kiezen er namelijk voor om transparant te zijn en direct de juiste prijzen aan u te tonen. Zo kan u eenvoudig de diverse parkeerlocaties vergelijken op prijs. Het is uiteraard ook mogelijk om de parkeerplekken te vergelijken op basis van andere factoren, zoals ligging en facilliteiten.

Of u nou gebruik wilt maken van parkeren Amersfoort, parkeren Amersfoort centrum of parkeergarage Amersfoort, bij GoedkoopParkeren bent u aan het juiste adres. Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. We staan u graag te woord!

Amersfoort
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken