GOEDKOOPPARKEREN

Parkeerterrein Amsterdam Arena

9 uren parkeren (28/10/2021 10:00 - 28/10/2021 19:00)

Parkeerterrein Amsterdam Arena is gevestigd aan de rand van het centrum van Amsterdam. U vindt deze parking in Amsterdam Zuidoost. Zo staat u niet alleen vlot in de binnenstad met het OV, maar zijn ook de Arena en Ziggo Dome eenvoudig te bereiken. Doordat Parkeerterrein Amsterdam Arena ook 24 uur per dag geopend is, maakt het niet uit hoe laat uw avondje uit daar wordt!

Daarnaast bevindt de Parkeerterrein Amsterdam Arena zich op afgesloten, verhard terrein. Zo kan u uw auto veilig en eenvoudig parkeren. Parkeerterrein Amsterdam Arena is echter niet overdekt. Is dit iets waar u wel naar op zoek bent, of waar uw voorkeur naar uit gaat? Hier vindt u alle andere parkeerlocaties in Amsterdam. Wilt u echter goedkoop parkeren bij Arena, dan is dit de ideale locatie.

 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Sleutel niet afgeven
 • Geen hoogte restricties

Adres
Hettenheuvelweg 50, 1101BM, Amsterdam

Naar de Ziggo Dome, Arena of AFAS Live?

Vanaf de A2 en A9 bent u snel aangekomen bij de P+R. Hier opent u de slagboom met de code of reservering op uw telefoon. Zo kan u op elk moment inrijden. Wel zo handig als u een groot evenement in de Ziggo Dome, Arena of AFAS Live gaat bezoeken. Daarnaast loopt u vanaf de parking in iets meer dan 15 minuten naar een van deze twee locaties.

Ook kan u op elk moment weer uitrijden. Dit is bijvoorbeeld handig als u van plan bent om een evenement te bezoeken met een late of bepaalde eindtijd. Zoals vaak het geval is bij voetbalwedstrijden of concerten.

Of u nu een voetbalwedstrijd in de Johan Cruijf Arena gaat bezoeken, of juist van plan bent om een avondje los te gaan bij een concert in de Ziggo Dome of AFAS Live, Parkeerterrein Amsterdam Arena is de geschikte parkeerplaats.  Door vooraf uw parkeerplek te reserveren, bent u gegarandeerd van een goedkope parkeerplek. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees het hier op onze hoe werkt het pagina.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • 24/7 open
 • Parkeerplaats voor motor
 • Camerabewaking

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Albert Cuypmarkt 6.6 km

Museumplein 7.2 km

Olympisch Stadion 7.4 km

Leidseplein 7.8 km

AFAS Live 7.8 km

Vondelpark 7.9 km

Kalverstraat 8.1 km

De Wallen 8.2 km

De Dam 8.3 km

Passenger Terminal Amsterdam (PTA) 8.3 km

Zuidas 8.4 km

De RAI 8.4 km

UMC Ziekenhuis 8.4 km

Foodhallen 8.4 km

Centraal Station 8.7 km

Ervaringen

Klanten beoordelen deze parkeerlocatie met een

3.3
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot centrum 5
Prijs/kwaliteit 2.5
Klantenservice 2.5
Totaal 3.3
Robbert Janssen
Bij aankomst zaterdag 2-10-21 stonden de bomen open, gebeld en zouden er wat aan doen en zou worden teruggebeld. Auto op terrein geparkeerd in de hoop dat het netjes zou worden opgelost. Niet gebeld en volgende ochtend stonden de bomen nog steeds open. Geen afgesloten terrein dus en van enige controle hoef je dus ook niets te verwachten. Slecht geregeld en slechte service!
Afstand tot centrum
5
Prijs/kwaliteit
2.5
Klantenservice
2.5
Totaal
3.3
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken