Parkeergarage Houtplein

Tussen het Frederikspark en de binnenstad vindt u de mooie Parkeergarage Houtplein. Vanaf deze parkeergarage loopt u in 5 minuten naar het centrum. Als u een aantal goede bezienswaardigheden wilt bezoeken, dan is deze parkeerplaats ideaal. Museum Enschede zit om de hoek en het is slechts 6 minuten lopen naar het Frans Hals Museum. Plan uw dag en heb de zekerheid van een parkeerplek bij Parkeergarage Houtplein. Bekijk onze tips voor het parkeren of hoe werkt het om goed voorbereid op pad te gaan.

  • Overdekte parkeerplaats
  • Sleutel niet afgeven
  • Loopafstand van vliegveld

Adres
Wagenmakerslaan 1, 2012DJ, Haarlem

Buiten de grachten parkeren in Haarlem

Goedkoop parkeren in Haarlem is vaak een lastige opgave. In de binnenstad zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen die voor een hoog parkeertarief worden aangeboden. Daarom kunt u beter een parkeerplek zoeken net buiten de grachten. Hier is vaak meer plek en ligt ook de prijs wat lager. Naast de garage zit Carlton Square Hotel. Wanneer u van plan bent om langere tijd in Haarlem te blijven, is dit een fijne overnachtingsplek. Parkeergarage Houtplein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de tijd. 

Geen gedoe met parkeren

De parkeergarage is gelegen aan de zuidkant van de binnenstad. Op steenworp afstand vindt u het Frederikspark waar u kunt genieten van de natuur en de activiteiten in het park. Tussendoor kunt u een hapje eten bij Restaurant Parck, gevestigd in het park. Een dagje winkelen kan tevens perfect vanaf Parkeergarage Houtplein. In 4 minuten loopt u naar de binnenkant van de grachten waar de winkels direct al beginnen. Parkeren bij deze parkeergarage, betekent dat u geen gedoe wilt en krijgt. Veel bezienswaardigheden en activiteiten zijn op loopafstand en daarom bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Ook zijn er 6 elektrische oplaadpunten aanwezig. U kunt Parkeergarage Houtplein gemakkelijk reserveren

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

De Bolwerken 0.38 km

Stadsschouwburg Haarlem 0.52 km

Spaarnwoude 0.63 km

Spaarne Gasthuis 0.72 km

De Grote of St. Bavokerk 0.76 km

Grote Markt 0.77 km

Corrie ten Boom Museum 0.84 km

Amsterdamse Poort 1.12 km

Molen De Adriaan 1.22 km

Haarlem Spaarnwoude station 2.88 km

Circuit Park Zandvoort 5.95 km

Strand Zandvoort 7.21 km

Centraal Station Haarlem 18.18 km

Frans Hals Museum 21.01 km

Bloemendaal aan Zee 31.73 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken