GOEDKOOPPARKEREN

Parkeergarage Bezuidenhout

Deze parkeerlocatie is helaas niet beschikbaar

Centraal en voordelig parkeren in het hartje van Den Haag is niet altijd even makkelijk. Vaak lopen de prijzen redelijk hoog op wanneer u in het centrum parkeert. Wanneer u dus echt geld wilt besparen op parkeerkosten is parkeergarage Bezuidenhout een erg goede optie! De garage ligt dan wel niet centraal gelegen,  maar met het openbaar vervoer bereikt u  alsnog binnen 15 minuten het centrum. 

  • Overdekte parkeerplaats
  • Afgesloten parkeerterrein
  • Sleutel niet afgeven

Adres
Juliana van Stolberglaan 10, 2595CL, Den Haag

Een dagje uit in Den Haag

Wanneer u op de planning heeft staan een dagje bezienswaardigheden te bezoeken in Den Haag, dan kan dit ook prima vanaf deze parkeerlocatie. Binnen 3 minuten lopen bevindt u zich al bij de dichtstbijzijnde tramhalte. Deze brengt u vervolgens in slechts 7 minuten naar de halte op de Grote Markt in Den Haag brengt. Vanaf hier kunt u verder vrijwel alles te voet bereiken. Wilt u graag shoppen en alle leuke winkels bezoeken? Dan bent u binnen 3 minuten lopen al in de straat waar zich alle winkels bevinden. Ook de historische en culturele bezienswaardigheden bezoekt u gemakkelijk te voet. U loopt vanaf de grote markt namelijk binnen maar liefst 8 minuten naar o.a. het Binnenhof en het Mauritshuis.

Het Haagse bos

Bent u toe aan wat ontspanning dan, kunt u er ook voor kiezen een dagje door te brengen in het Haagse bos. Vanaf parkeergarage Bezuidenhout wandelt u namelijk binnen 5 minuten het bos in. Hier kunt u rustig wandelen of lekker luieren op een van de ligweides. Ook kunt u kijken naar herten, die in de romantische Koekamp te vinden zijn. In speelbos Robin Hood, vlakbij Den Haag Centraal, kunnen kinderen eventueel heerlijk spelen en zelf hutten bouwen. Al met al is er voor ieder wat wils wanneer u bij parkeergarage Bezuidenhout parkeert. 

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • Beveiligd parkeren

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Haagse Bos 0.9 km

Paleis Huis ten Bosch 1 km

Malieveld 1.3 km

Spuimarkt 1.7 km

Binnenhof 1.8 km

Passage 2 km

Madurodam 2 km

Familiepark Drievliet 2 km

Paleis Noordeinde 2.3 km

Panorama Mesdag 2.5 km

HMC Weseinde 2.7 km

Haaglanden Medisch Centrum 2.7 km

Vredespaleis 3 km

Scheveningse Bosjes 3.3 km

ADO Den Haag Stadion 3.7 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken