GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeergarage Alkmaar

Als u een bezoekje brengt aan Alkmaar kan het zijn dat u gebruik wilt maken van een parkeergarage Alkmaar. Zo staat uw auto in een garage vaak afgedekt en op een afgesloten terrein. Ook is er veelal bewaking aanwezig bij een parkeergarage Alkmaar. Hierdoor kan u met een gerust hart genieten van Alkmaar, of naar uw afspraak gaan.

Op GoedkoopParkeren kan u eenvoudig diverse parkeerlocaties voor parkeergarage Alkmaar vergelijken. Dit doet u simpelweg door de gewenste parkeerdata en tijden in te voeren op de website voor parkeren Alkmaar. Zodra u dit gedaan heeft klikt u op de knop 'Zoek parkeerplek'. Er zal dan een overzicht met parkeerplekken en parkeerlocaties in Alkmaar tevoorschijn komen, welke beschikbaar zijn op de door u ingevulde data en tijden. Wilt u specifiek alleen in een parkeergarage Alkmaar parkeren? Geen probleem. U kunt hierop eenvoudig filteren door bij locatie de optie 'binnen parkeren' aan te vinken. Vervolgens kan u eenvoudig de diverse parkeergarages vergelijken op basis van hun ligging, voorzieningen of prijs. Zodra u de geschikte parkeergarage Alkmaar gevonden heeft, kan u deze direct reserveren. Hierdoor regelt u uw eigen vroegboekkorting en zet u het lage parkeertarief gelijk vast. Om de boeking definitief te maken, betaalt u de parkeergarage Alkmaar met een van de veilige betaalmethodes. Binnen 24 uur ontvangt u van ons de boekingsbevestiging met alle gegevens en informatie. We raden u aan om deze uit te printen of bij de hand te houden. Zo kan u bij aankomst gelijk uw boeking tonen en snel parkeren.

Wilt u in plaats van gebruik maken van parkeergarage Alkmaar, liever in het centrum van Alkmaar parkeren? Hier vindt u alle informatie over parkeren Alkmaar centrum.

Alkmaar
CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken