GOEDKOOPPARKEREN

ParkAir

9 uren parkeren (01/12/2021 10:00 - 01/12/2021 19:00)

ParkAir is de ideale parkeeroptie voor iedereen die van service en gemak houdt. ParkAir Rotterdam is een aanbieder die uitsluitend Valet parking aanbiedt. Valet parking is de parkeervorm met de beste service. Valet parking houdt namelijk in dat een chauffeur uw auto voor u parkeert. Terwijl u op reis bent, staat uw auto geparkeerd op een goed beveiligd terrein. Een reservering voor Valet parking bij ParkAir is snel en voordelig gedaan bij GoedkoopParkeren. Bij ons profiteert u altijd van een lage prijs voor de beste parkeerplekken.

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Overdekte parkeerplaats
 • Beveiligingscamera's
 • Oplaadpalen aanwezig

Adres
Heathrowbaan 2, 3045AG, Rotterdam

Maximale doorrijhoogte:2,00
Bewaakt parkeren:Ja
Elektrische oplaadpunten:Ja

Snelle en betrouwbare valet service

Vaak bieden parkeeraanbieders de keuze tussen Shuttle parking en Valet parking. ParkAir Rotterdam biedt alleen valet service aan maar tegen een voordelig tarief. Het grote voordeel van valet service is dat uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur. Dat is nog eens service! Veel mensen raken toch gestrest wanneer ze een vlucht moeten halen. Valet parking is er om wat van die stress weg te halen. Op de dag van vertrek kunt u op uw gemak naar de vertrekhal rijden. Bij de vertrekhal staat een chauffeur van ParkAir op u te wachten. Voordat de  chauffeur uw auto gaat parkeren wordt er even de tijd genomen om samen met u de auto te inspecteren als nul-meting. Vervolgens kunt u met uw bagage richting de check-in gaan terwijl de chauffeur uw auto naar het parkeerterrein brengt. Valet service is een van de snelste en makkelijkste manieren van parkeren.

Uw auto staat veilig geparkeerd terwijl u op reis bent

Terwijl u op reis bent is het natuurlijk erg belangrijk dat uw auto geparkeerd staat op een veilige en geschikte parkeerplek. Bij ParkAir doen ze er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat het parkeerterrein goed beveiligd is. Zo is het terrein omheind met hekwerk en is er cameratoezicht aanwezig. Bovendien zijn de parkeerplekken verzekerd. Ook wordt elke auto gecontroleerd op schade voor en na uw reis. Bij GoedkoopParkeren kan iedereen een geschikte parkeerplaats vinden. Naast ParkAir Rotterdam kunt u ook naar een van de andere parkeeraanbieders bij Rotterdam Airport kijken.

Details

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking
 • Beveiligd parkeren
 • Elektrisch laadstation

Services

 • Geopend van 00:00 - 23:59
 • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Rotterdam The Hague Airport 0.2 km

Rotterdam Airport (RTM) 0.2 km

Dierengaarde Blijdorp 2.5 km

Sparta Stadion 3.3 km

Coolsingel 4.5 km

Erasmus Medisch Centrum 5 km

De Blaak 5 km

Erasmusbrug 5.4 km

Euromast 5.5 km

Rotterdamse Haven 6.2 km

Kralingse Bos 6.7 km

Maasboulevard 6.9 km

Station Rotterdam Alexander 8.3 km

Ahoy Rotterdam 8.4 km

De Kuip Stadion 8.9 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken