GOEDKOOPPARKEREN

P+R Laan van Kronenburg

Bij P+R Laan van Kronenburg parkeert u eenvoudig en veilig uw auto. Deze parking ligt in Amstelveen, ten zuiden van Amsterdam. Vanaf hier kan u gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer (OV), zodat u in een klein half uur in het centrum van Amsterdam staat.

Doordat P+R Laan van Kronenburg gevestigd is op een parkeerdek, heeft u geen last van een maximale doorrijhoogte. Daarnaast is deze parkeerplek 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Ook beschikt P+R Laan van Kronenburg over camera bewaking en bevindt het zich op een afgesloten terrein. Zo bent u verzekerd van het feit dat uw auto veilig geparkeerd staat. Aangezien wij het belangrijk vinden dat u gemakkelijk en veilig kan parkeren, hebben wij een aantal handige parkeertips voor u op een rijtje gezet. Hierdoor kan u met een gerust hart naar uw afspraak, de stad ingaan of genieten van uw dagje of weekendje weg.

  • 24/7 Uitrijden
  • Beveiligingscamera's

Adres
Laan van Kronenburg 14, 1183AS, Amsterdam

Maximale doorrijhoogte:Geen
Bewaakt parkeren:Ja

Genieten van Amsterdam en Amstelveen

Vanaf P+R Laan van Kronenburg kan u gebruik maken van onder andere de metro en tram om Amsterdam centrum te bezoeken. Daar aangekomen, kan u diverse dingen ondernemen. Zo zijn er diverse leuke winkels die u kan bezoeken. Ook is het mogelijk om dingen te leren over Amsterdams geschiedenis door middel van een boottocht. Daarnaast zijn er diverse musea, zoals het Rijksmuseum, van Gogh Museum en het Stedelijk Museum. Bezoekt u Amsterdam op een mooie, zonnige dag? Dan is het zeker aan te raden om het Vondelpark te bezoeken.

Blijft u liever in de buurt van P+R Laan van Kronenburg? Geen probleem! Ook in de omgeving van Amstelveen kan u diverse leuke dingen ondernemen. In het centrum van Amstelveen vindt u verschillende winkels en leuke eetgelegenheden. Daarnaast kan u verschillende activiteiten ondernemen in Het Amsterdamse Bos. Zo is er een geitenboerderij, kan u vissen en varen of het Bloesempark bezoeken. 

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de omgeving van Amsterdam, maar voldoet P+R Laan van Kronenburg niet volledig aan uw eisen? Bekijk dan eenvoudig al onze andere parkeerlocaties.

Details

Mogelijkheden

  • Binnen parkeren
  • Autosleutels behouden
  • 24/7 open
  • Camerabewaking

Services

  • Geopend van 00:00 - 23:59
  • Vooraf reserveren

Bezienswaardigheden

Olympisch Stadion 3.1 km

Amsterdamse Bos 4 km

Albert Cuypmarkt 4.1 km

Vondelpark 4.1 km

Museumplein 4.1 km

Leidseplein 4.9 km

Kalverstraat 5.6 km

De Wallen 5.8 km

Jordaan 5.9 km

Zuidas 6 km

UMC Ziekenhuis 6 km

De RAI 6 km

Foodhallen 6 km

De Dam 6 km

De Negen Straatjes 6 km

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken