Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Nijmegen

Wij, van GoedkoopParkeren, bieden verschillende parkeerlocaties en parkeeraanbieders aan voor parkeren Nijmegen. Parkeren in de stad is vaak lastig en duur, maar dankzij GoedkoopParkeren hoeft dit niet zo te zijn. Wij bieden u goedkope en verschillende parkeerlocaties van meerdere parkeeraanbieders. Zo kan u altijd een parkeerplaats boeken die aan uw wensen en/of eisen voldoet. Daarnaast boekt u altijd tegen de laagste prijs voor parkeren in Nijmegen.

Nijmegen is een gezellige studenten stad en een van de oudste steden van Nederland, hierdoor heeft de stad een rijke geschiedenis en unieke bezienswaardigheden zoals de Stevenskerk en de Mariënbrugkapel. Daarnaast is het ook zeker leuk om een wandeling te maken langs de Waalkade, of parkeer aan de Waalkade en sla twee vliegen in één klap. Ook heeft Nijmegen veel terrasjes en heeft de stad een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Er is dus altijd wat te beleven, Nijmegen bruist overdag en ’s nachts!

Bent u nieuw hier? Bekijk dan onze hoe werkt het pagina. Hier wordt het boekingsproces in simpele stappen uitgelegd. Zo weet u in enkele minuten hoe u de beste parkeerplek kan boeken voor parkeren Nijmegen.
Voor extra tips voor een veilige en goed voorbereide reis kunt u gerust een kijkje nemen bij onze parkeertips.

Nijmegen

Belangrijke informatie voor parkeren in Nijmegen

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeerterrein Van Trieststraat

Diverse keuzes Nijmegen Parkeren centrum

Nijmegen maakt gebruik van parkeerzones, wat inhoudt dat hier dus betaald parkeren geldt. In de rode parkeerzone betaalt u vrij hoge parkeertarieven. Gaat u naar een blauwe zone, dan is dit parkeertarief wat lager dan die van de rode zone. Als u buiten de parkeerzones parkeert, betaalt u niks. Het nadeel hiervan is dat deze zich echter niet op loopafstand van het centrum bevinden. Het centrum Nijmegen is kleurloos en daarom is het verboden om daar te parkeren. U vindt rondom het centrum vaak wel een parkeergarage, of soms zelfs meerdere.

Parkeren in Nijmegen centrum kan een uitdaging zijn. Gratis parkeren is in sommige gevallen mogelijk, maar niet dichtbij het stadshart. Dit geldt overigens niet voor inwoners van Nijmegen die beschikken over een parkeervergunning. GoedkoopParkeren biedt verschillende, goedkope paarkeerplaatsen en parkeeraanbieders in de stad Nijmegen. Hierdoor heeft u meerdere keuzes in parkeerlocaties in de stad Nijmegen. Geen zin om ver te lopen? Zoek dan naar parkeerplaatsen in de buurt van bushaltes of treinstations. Nijmegen heeft een erg goede verbinding naar het centrum via het openbaar vervoer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te parkeren bij station Nijmegen. Voor toeristen en bezoekers van deze stad is gratis parkeren Nijmegen helaas vaak niet mogelijk. U zult dus in vele gevallen gebruik moeten maken van betaald parkeren Nijmegen. Wees hierop goed voorbereid door uw parkeerplaats Nijmegen vooraf te reserveren op onze website tegen een voordelig parkeertarief.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig en goedkoop parkeren centrum Nijmegen, en daarbuiten

Bij GoedkoopParkeren staat veiligheid bovenaan aan. Wij werken daarom alleen samen met betrouwbare aanbieders, zijn transparant over ons beleid en gebruiken alleen veilige betaalmethodes. De aanbieders die u bij ons kunt boeken zijn gecontroleerd op veiligheid en betrouwbaarheid. Voorbeelden van onze aanbieders zijn Q-Park, ParkBee en Interparking. Dit geldt uiteraard ook voor parkeren Nijmegen.

Wij vragen al onze klanten om een eerlijke review achter te laten. De recensies die u op onze website vindt, zijn alleen van klanten die de parkeerplaats daadwerkelijk bezocht hebben. Aan de hand van hun ervaringen kunt u kijken of de aanbieder bij uw wensen en verwachtingen past. Mocht u specifieke vragen of opmerkingen hebben dan kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij helpen u graag en zijn benieuwd naar uw feedback.

Vul hierboven uw gewenste parkeerdata in en vergelijk de beste parkeerlocaties in Nijmegen. Boek direct voor de laagste prijs.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk