Het begin van GoedkoopParkeren.nl

Geparkeerde auto's

Donderdag 15 oktober is de nieuwe site: GoedkoopParkeren.nl online gezet. Op deze site kunt u eenvoudig Parkeerlocaties rond heel Nederland en zelfs in België vergelijken en reserveren. Voordat de site GoedkoopParkeren.nl online kwam hadden we veel sites in vele verschillende steden in Nederland.

Waarom een nieuwe site?

Alle websites waarop u voorheen bij ons een parkeerplek in de stad kon reserveren, zijn samengebracht tot een nieuwe website. Sinds de lancering van de nieuwe site kunt u zelfs voor een parkeerplek in België bij ons terecht. Naast onze gloednieuw site zijn er een paar sites die wij behouden. Deze sites zijn onder andere: ParkerenAmsterdamcentrum.nl, ParkerenUtrechtcentrum.nl en ParkerenRotterdamcentrum.nl. De parkeergarages in deze steden zijn overigens ook op onze nieuwe site te vergelijken. Wij hebben de aanbieders van alle steden samengevoegd om het voor u zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te maken. 

Nieuwe parkeerlocaties

Naast alle parkeeraanbieders die wij al voor u op een rij hadden gezet, zijn er ook een aantal nieuwe aanbieders bijgekomen. Te veel moeite doen om de meest geschikte parkeerplek voor uw auto te vinden wordt verleden tijd met de komst van onze nieuwe website. Sinds de lancering van Goedkoopparkeren.nl kunt u een parkeerplek reserveren in onder andere Apeldoorn, Amersfoort, Antwerpen, Gouda en Brussel. Zelfs voor een parkeerplek in België kunt u dus terecht op onze nieuwe website. Goedkoopparkeren.nl biedt u de mogelijkheid om nog beter parkeeraanbieders in verschillende steden met elkaar te vergelijken.Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk