Dagje Den Haag, hoe voorbereiden?

Den Haag overheidsgebouw

Den Haag is een bruisende stad. Dit maakt het een geweldige stad om te bezoeken voor een dag, maar lastig om een parkeerplek te vinden want één ding is zeker… U bent niet de enige die in Den Haag moet zijn. Met de dagjestoeristen, forenzen en lokale mensen is er genoeg reuring in de stad. Toch mag Den Haag niet ontbreken in het rijtje must-see’s in Nederland. Het politieke hart van ons land is hier gevestigd en de stad kent een rijke (kunst)geschiedenis. Mocht u geïnteresseerd zijn in de Gouden Eeuw dan bent u in Den Haag helemaal aan het juiste adres. Niet alleen de kunst- en cultuurbezoekers kunnen genieten van deze stad. Er zijn genoeg leuke winkelstraten om doorheen te struinen en te genieten van heerlijk eten.

Parkeren bij het Mauritshuis

Het Mauritshuis toont de grootste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw periode. Deze trekpleister maakt het mogelijk om terug die tijd ingezogen te worden en te ontdekken hoe de anatomische les van dr. Nicolaes Tulp van Rembrandt eruit zag, het Meisje met de parel van Vermeer en bijvoorbeeld De stier van Potter. Al deze meesterwerken zijn te zien in de intieme museumzalen van het zeventiende-eeuwse monument. Bezoek al deze bezienswaardigheden op uw eigen gemak, met uw eigen auto en in uw eigen tempo. Kies een parkeergarage of parkeerterrein in Den Haag die nabij de locaties te vinden is waar u heen wilt. Via de kaartmap kunt u zien waar alle parkeerlocaties in Den Haag gevestigd zijn. Op deze manier heeft u een mooi overzicht van de potentiële parkeerplaatsen. 

Scheveningen bezoeken

Bij een bezoek aan het centrum van Den Haag mag niet een bezoek aan Scheveningen ontbreken. Op steenworpafstand vindt u deze prachtige locatie aan zee. Hier kunt u uitwaaien op de pier na een theaterbezoek in het AFAS Circustheater. Ook op een mooie zomerse dag kunt u hier afkoelen in water. Als u nog niet bekend bent met het online boeken van een parkeerplek, dan kunt u op onze hoe werkt het pagina kijken hoe dit proces verloopt. Heeft u daarna nog vragen over het boeken, parkeren of betalen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat en WhatsApp.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk