GOEDKOOPPARKEREN
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Nieuws

meerkat-wildlands

Dag vol avonturen in Emmen

Een bezoekje aan Emmen wordt gegarandeerd een dag vol avonturen. Niet alleen kan je in Emmen namelijk ontzettend leuk rondwandelen, winkelen en genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden, ook een bezoek aan Wildlands is iets wat op je lijstje moet staan.

Kaaswinkel Gouda

De Kaasstad van Nederland

In de provincie Zuid-Holland vindt u de Kaasstad van Nederland: Gouda. Deze stad staat bekend om haar Goudse kaas. Ook werd hier aan het einde van de 18e eeuw de stroopwafel uitgevonden. Daarnaast zijn er veel andere leuke dingen die Gouda bijzonder maken. Zo ook de rijke geschiedenis van de binnenstad. Gouda is dus perfect voor een culinaire en culturele dag.

deventer-pontje

Ontdek Hanzestad Deventer

Een stad die ligt aan de IJssel en over een scala aan activiteiten beschikt. Deventer staat bekend om haar gezellige binnenstad, rijke geschiedenis als Hanzestad en de diverse evenementen die worden georganiseerd in de stad. Dit zijn slechts enkele redenen om een bezoekje te brengen aan deze mooie plaats!

breda-kerk

Cultuur en historie snuiven in Breda

Er zijn diverse redenen die u naar Breda kunnen brengen. Naast Breda's leuke winkelstraten en culinaire hoogstandjes, kan u ook in Breda terecht voor diverse culturele en historische activiteiten.

Domtoren Utrecht

De Nederlandse Domstad

De stad van de Domtoren en het grootste treinstation van Nederland. Er zijn honderden redenen om naar Utrecht te komen. Ondanks dat hebben de meeste mensen maar één nodig om in de auto te stappen richting de prachtige oude binnenstad.

kanaal in Leiden

De Sleutelstad van Nederland

Verwijzend naar de sleutels in het stadswapen wordt Leiden ook wel de Sleutelstad genoemd. Deze studentenstad met meer dan 120 duizend inwoners is, mede dankzij zijn landelijk bekende musea en oude binnenstad, erg populair onder toeristen uit binnen-en buitenland. 

Wanneer u via onze website een geschikte parkeerplek voor uw auto heeft gevonden, bent u klaar om leiden te gaan ontdekken. Wij raden u aan om te beginnen bij Museum Volkenkunde. Dit rijksmuseum verzamelt al sinds 1837 cultureel erfgoed van over de hele wereld. Voor jong en oud garandeert een bezoek aan dit museum te resulteren in een geslaagde dag in Leiden. Als u alle historische kunstschatten, beelden, schilderijen en nog veel meer heeft bewonderd, is het tijd voor wat ontspanning in de open lucht.

Gebouw in Leeuwarden

Cultuur proeven in Leeuwarden

Wilt u een uitstap wilt maken naar een leuke Nederlandse stad? Dan is Leeuwarden een echte aanrader. De gelijknamige gemeente Leeuwarden telde 1 augustus 2020 meer dan honderdduizend inwoners en kent veel verschillende winkels die plezier voor iedere generatie zullen garanderen. Ook treft u in het centrum talloze eetcafés en restaurants waar u kunt lunchen of dineren.

Rotterdam centrum met Erasmusbrug

De rustige plekken van Rotterdam ontdekken

Bijna niemand houdt meer van Rotterdam dan de Rotterdammers zelf. Toch is het een aanrader voor de rest van het land om een keer een bezoek te brengen aan de stad van de Euromast, Feyenoord en de grootste haven van Europa.

Vuurtoren op Terschelling

Vakantie naar de Nederlandse Waddeneilanden

Ieder mens heeft wel eens behoefte aan een paar dagen ontspanning. Zeker als u in een drukke stad woont is het een aanrader om een keer richting het noordwesten van Friesland te rijden, naar Harlingen. Veel mensen kennen deze stad als de toegangsweg naar Vlieland en Terschelling, maar ook Harlingen zelf is de moeite waard te bezoeken zonder dat u de eerst volgende veerboot naar een Nederlandse Waddeneiland neemt. De op vier na grootste plaats van Friesland telt meer dan veertienduizend inwoners en is een van de elf Friese steden waar (bij voorkeur) jaarlijks de schaatsmarathonroute langs loopt. Voor een stad met relatief weinig inwoners zijn er toch nog een aantal musea te bezoeken. Museum Het Hannemahuis is een gemeentemuseum, gevestigd in het centrum van Harlingen. Op het Willem Barentz expeditie schip kunt u een rondleiding bijwonen zowel op het schip, als in het kleine museum ernaast.

Vlag van schip Batavia

Een, of twee dagen in Lelystad

Woont u in het hoge noorden of het lage zuiden van het land? Dan is het misschien leuk om een dag of twee in het midden van Nederland door te brengen. In Lelystad. De hoofdstad van Flevoland wordt vooral gekenmerkt door Bataviastad, de Oostvaarderplassen en voor de kinderen; Het Belevenissenbos. Voor iedere generatie is er dus wel een reden om naar deze stad vol gezellige winkels en restaurants te komen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken