Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Nieuws

Domtoren Utrecht

De Nederlandse Domstad

De stad van de Domtoren en het grootste treinstation van Nederland. Er zijn honderden redenen om naar Utrecht te komen. Ondanks dat hebben de meeste mensen maar één nodig om in de auto te stappen richting de prachtige oude binnenstad.

kanaal in Leiden

De Sleutelstad van Nederland

Verwijzend naar de sleutels in het stadswapen wordt Leiden ook wel de Sleutelstad genoemd. Deze studentenstad met meer dan 120 duizend inwoners is, mede dankzij zijn landelijk bekende musea en oude binnenstad, erg populair onder toeristen uit binnen-en buitenland. 

Wanneer u via onze website een geschikte parkeerplek voor uw auto heeft gevonden, bent u klaar om leiden te gaan ontdekken. Wij raden u aan om te beginnen bij Museum Volkenkunde. Dit rijksmuseum verzamelt al sinds 1837 cultureel erfgoed van over de hele wereld. Voor jong en oud garandeert een bezoek aan dit museum te resulteren in een geslaagde dag in Leiden. Als u alle historische kunstschatten, beelden, schilderijen en nog veel meer heeft bewonderd, is het tijd voor wat ontspanning in de open lucht.

Gebouw in Leeuwarden

Cultuur proeven in Leeuwarden

Wilt u een uitstap wilt maken naar een leuke Nederlandse stad? Dan is Leeuwarden een echte aanrader. De gelijknamige gemeente Leeuwarden telde 1 augustus 2020 meer dan honderdduizend inwoners en kent veel verschillende winkels die plezier voor iedere generatie zullen garanderen. Ook treft u in het centrum talloze eetcafés en restaurants waar u kunt lunchen of dineren.

Rotterdam centrum met Erasmusbrug

De rustige plekken van Rotterdam ontdekken

Bijna niemand houdt meer van Rotterdam dan de Rotterdammers zelf. Toch is het een aanrader voor de rest van het land om een keer een bezoek te brengen aan de stad van de Euromast, Feyenoord en de grootste haven van Europa.

Vuurtoren op Terschelling

Vakantie naar de Nederlandse Waddeneilanden

Ieder mens heeft wel eens behoefte aan een paar dagen ontspanning. Zeker als u in een drukke stad woont is het een aanrader om een keer richting het noordwesten van Friesland te rijden, naar Harlingen. Veel mensen kennen deze stad als de toegangsweg naar Vlieland en Terschelling, maar ook Harlingen zelf is de moeite waard te bezoeken zonder dat u de eerst volgende veerboot naar een Nederlandse Waddeneiland neemt. De op vier na grootste plaats van Friesland telt meer dan veertienduizend inwoners en is een van de elf Friese steden waar (bij voorkeur) jaarlijks de schaatsmarathonroute langs loopt. Voor een stad met relatief weinig inwoners zijn er toch nog een aantal musea te bezoeken. Museum Het Hannemahuis is een gemeentemuseum, gevestigd in het centrum van Harlingen. Op het Willem Barentz expeditie schip kunt u een rondleiding bijwonen zowel op het schip, als in het kleine museum ernaast.

Vlag van schip Batavia

Een, of twee dagen in Lelystad

Woont u in het hoge noorden of het lage zuiden van het land? Dan is het misschien leuk om een dag of twee in het midden van Nederland door te brengen. In Lelystad. De hoofdstad van Flevoland wordt vooral gekenmerkt door Bataviastad, de Oostvaarderplassen en voor de kinderen; Het Belevenissenbos. Voor iedere generatie is er dus wel een reden om naar deze stad vol gezellige winkels en restaurants te komen.

Groningse grachten

Er gaat niets boven Groningen

Een uitspraak die je vaker van Groningers dan van niet-Groningers zult horen. Hoe is deze uitspraak tot stand gekomen en nog belangrijker, is het waar? De meeste Groningers zullen het u direct bevestigen maar hoe denkt de rest van Nederland hier over? De provincie Groningen wordt gekenmerkt door een aantal dingen. Wanneer u in Groningen een snackbar binnenloopt liggen ze gegarandeerd achter het glas, eierballen. Sinds de jaren 50 is het gefrituurde ei langzaam een onderdeel geworden van de cultuur van Groningen. In de rest van Nederland is het een vrij onbekende snack. Sommige mensen in de provincie Groningen spreken ook Gronings. Voor de rest van Nederland vaak lastig te verstaan. Echter spreekt de nieuwe generatie vaak zonder dialect.

Binnenkant parkeergarage

Waarom zou ik mijn parkeerplek online reserveren?

Een vraag die iedereen zichzelf waarschijnlijk wel heeft gesteld, waarom zou ik vooraf een parkeerplek reserveren terwijl ik ook gewoon ‘on the spot’ een parkeergarage kan zoeken? Een terechte vraag, toch zijn er veel voordelen die bij het online reserveren van een parkeerplek om de hoek komen kijken.

Geparkeerde auto's

Het begin van GoedkoopParkeren.nl

Donderdag 15 oktober is de nieuwe site: GoedkoopParkeren.nl online gezet. Op deze site kunt u eenvoudig Parkeerlocaties rond heel Nederland en zelfs in België vergelijken en reserveren. Voordat de site GoedkoopParkeren.nl online kwam hadden we veel sites in vele verschillende steden in Nederland.

Rotterdam stad bij nacht met lichtjes

Wat is er te doen in Rotterdam

Gaat u een dagje naar Rotterdam en weet u niet wat u wilt doen? Dit is niet zo gek omdat er heel veel te doen is in deze mooie stad. In dit artikel staan een paar van de populairste winkelgebieden, bezienswaardigheden en dinergelegenheden van Rotterdam.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken