Logo Goedkoopparkeren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Nieuws

Minibus bij het strand

Het verdwijnen van parkeerplaatsen in steden

De afgelopen periode verscheen het al een aantal keer in het nieuws: diverse parkeerplekken in steden zullen verdwijnen om de klimaatverandering tegen te gaan. Door parkeerplaatsen te vervangen door meer natuur, groen en bomen zal Nederland leefbaarder worden. Ook zal het terugbrengen van groene zones kunnen helpen bij het tegengaan van klimaatverandering. Hierdoor zal het aanbod aan parkings echter wel aanzienlijk afnemen.

stadion eindhoven psv

Sportief in Eindhoven

Naast diverse culturele activiteiten die u kan ondernemen in Eindhoven, bevinden zich ook veel sportieve mogelijkheden in deze Noord-Brabantse stad. Zo kan u Eindhoven verkennen te voet, te fiets of een van de sportcentra bezoeken. Zo leert u Eindhoven eens van een andere kant kennen.

Roermond Binnenstad

De Winkelstad van Limburg

Roermond staat bij velen bekend om haar diverse mogelijkheden tot winkelen. Niet alleen bevat de binnenstad veel leuke en unieke winkeltjes en shop mogelijkheden, ook vind u net buiten het centrum de Designer Outlet Roermond. Zo kan u zich zeker een hele dag vermaken. Leuk voor zowel jong, als oud, aangezien het aanbod breed en ruim is. Shop 'till you drop!

meerkat-wildlands

Dag vol avonturen in Emmen

Een bezoekje aan Emmen wordt gegarandeerd een dag vol avonturen. Niet alleen kan je in Emmen namelijk ontzettend leuk rondwandelen, winkelen en genieten van diverse eet- en drinkgelegenheden, ook een bezoek aan Wildlands is iets wat op je lijstje moet staan.

Kaaswinkel Gouda

De Kaasstad van Nederland

In de provincie Zuid-Holland vindt u de Kaasstad van Nederland: Gouda. Deze stad staat bekend om haar Goudse kaas. Ook werd hier aan het einde van de 18e eeuw de stroopwafel uitgevonden. Daarnaast zijn er veel andere leuke dingen die Gouda bijzonder maken. Zo ook de rijke geschiedenis van de binnenstad. Gouda is dus perfect voor een culinaire en culturele dag.

deventer-pontje

Ontdek Hanzestad Deventer

Een stad die ligt aan de IJssel en over een scala aan activiteiten beschikt. Deventer staat bekend om haar gezellige binnenstad, rijke geschiedenis als Hanzestad en de diverse evenementen die worden georganiseerd in de stad. Dit zijn slechts enkele redenen om een bezoekje te brengen aan deze mooie plaats!

breda-kerk

Cultuur en historie snuiven in Breda

Er zijn diverse redenen die u naar Breda kunnen brengen. Naast Breda's leuke winkelstraten en culinaire hoogstandjes, kan u ook in Breda terecht voor diverse culturele en historische activiteiten.

Domtoren Utrecht

De Nederlandse Domstad

De stad van de Domtoren en het grootste treinstation van Nederland. Er zijn honderden redenen om naar Utrecht te komen. Ondanks dat hebben de meeste mensen maar één nodig om in de auto te stappen richting de prachtige oude binnenstad.

kanaal in Leiden

De Sleutelstad van Nederland

Verwijzend naar de sleutels in het stadswapen wordt Leiden ook wel de Sleutelstad genoemd. Deze studentenstad met meer dan 120 duizend inwoners is, mede dankzij zijn landelijk bekende musea en oude binnenstad, erg populair onder toeristen uit binnen-en buitenland. 

Wanneer u via onze website een geschikte parkeerplek voor uw auto heeft gevonden, bent u klaar om leiden te gaan ontdekken. Wij raden u aan om te beginnen bij Museum Volkenkunde. Dit rijksmuseum verzamelt al sinds 1837 cultureel erfgoed van over de hele wereld. Voor jong en oud garandeert een bezoek aan dit museum te resulteren in een geslaagde dag in Leiden. Als u alle historische kunstschatten, beelden, schilderijen en nog veel meer heeft bewonderd, is het tijd voor wat ontspanning in de open lucht.

Gebouw in Leeuwarden

Cultuur proeven in Leeuwarden

Wilt u een uitstap wilt maken naar een leuke Nederlandse stad? Dan is Leeuwarden een echte aanrader. De gelijknamige gemeente Leeuwarden telde 1 augustus 2020 meer dan honderdduizend inwoners en kent veel verschillende winkels die plezier voor iedere generatie zullen garanderen. Ook treft u in het centrum talloze eetcafés en restaurants waar u kunt lunchen of dineren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk