Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Nieuwegein

Gaat u binnenkort naar Nieuwegein? GoedkoopParkeren helpt u graag met het vinden van de beste parkeerplek. Door onze vergelijking- en boekingstool te gebruiken kunt u binnen enkele minuten het parkeeraanbod vergelijken en vervolgens uw keuze reserveren. Zo kunt u direct naar de parkeerplaats rijden en raakt u geen tijd kwijt aan het zoeken van een beschikbare parkeerplek.

Nieuwegein is een voormalige groeikern van de provincie Utrecht. De relatief jonge plaats is ontstaan in 1971 na de samenvoeging van 2 andere gemeentes. De naam Nieuwegein is gebaseerd op een oude nederzetting op dezelfde locatie genaamd Geyne. Deze naam is ook terug te zien in Huis Oudegein, een kasteel en het omliggend landgoed. Naast het kasteel is er Nieuwegein nog meer te zien. Zo is er bijvoorbeeld een museumwerf ten zuiden en Het Vreeswijks Museum in Fort Vreeswijk. Voor de liefhebber van shoppen biedt het centrum van Nieuwegein vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld naar City Plaza, een winkelcentrum met maar liefst 150 winkels. 

Door het brede aanbod aan parkeeraanbieders kunt u bij GoedkoopParkeren altijd een parkeerplek vinden in de buurt van uw bestemming. Met de vergelijkingstool kunt u ook eenvoudig uw keuze baseren op locatie. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw parkeerbezoek hoog blijft, controleren wij persoon onze aanbieders. Ook hebben klanten de kans om hun parkeerervaring te delen. Zo helpen onze klanten ons met het bewaren van de kwaliteit en weet u wat u kunt verwachten van de parkeerlocatie!

Nieuwegein

Belangrijke informatie voor parkeren in Nieuwegein

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Hondiuslaan

Veilig en betrouwbaar parkeren in Nieuwegein

U heeft verschillende mogelijkheden voor het parkeren in Nieuwegein. Zo kunt u in en om het centrum gebruik maken van straat parkeren. In sommige zones geldt hier een maximale parkeertijd van 4 uur.  Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een parkeerterrein ten zuiden van het Sint Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. Ten slotte kunt u ook gebruik maken van een van de verschillende parkeergarages in het centrum, zoals parkeergarage Cityplaza en parkeergarage Stadshuis. Omdat in verschillende parkeerzones de parkeertarieven erg hoog zijn, helpen wij u graag mee met het voordelig parkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld met de vergelijkingstool de beste deals vinden en betaalt u geen reserveringskosten.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Nieuwegein?

Om uw parkeerplek te reserveren vult u de vergelijkingstool in. Deze vindt u bovenaan de pagina. Na het invullen van uw parkeergegevens klikt u op de gele knop en ziet u een overzicht. In dit overzicht vindt u alle beschikbare parkeeraanbieder op de door u gekozen datum en tijd. Hier kunt u alle mogelijkheden vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld faciliteiten, prijs en locatie. Nadat u een keuze heeft gemaakt kunt u direct uw boeking betalen met een van de vertrouwde methodes (iDeal, PayPal en creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u een reserveringsbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Daar vindt u alle informatie over uw reservering! Heeft u vragen? Kijk dan naar onze veelgestelde vragen pagina.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk