Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren vliegveld
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

P+R IJsbaanpad

09/02/2023 - 09/02/2023 (Wijzig datum)

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een 7.5 Beoordeeld door 1 klant

Vanaf P+R IJsbaanpad bent u met het openbaar vervoer in ongeveer 20 minuten in de binnenstad van het centrum.  P+R IJsbaanpad bevindt zich achter het Olympisch Stadion, onder het Frans Otten Stadion. Hierdoor parkeert u uw auto overdekt, op verhard en afgesloten terrein. Met een maximale doorrijhoogte van 2 meter, kan een standaard gezinsauto eenvoudig de parkeerplek binnenrijden. Daarnaast is er camera bewaking aanwezig in de parking. Hierdoor kan u uw auto met een gerust hart achterlaten. Ook is P+R IJsbaanpad 24 uur per dag geopend. Hierdoor kan u op elk moment inrijden en uitrijden. 

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's

Adres
IJsbaanpad 43, 1076CW, Amsterdam

Bewaakt parkeren:Ja
Maximale doorrijhoogte:Geen

Amsterdam centrum bezoeken vanaf P+R IJsbaanpad

Zodra u uw auto geparkeerd heeft bij P+R IJsbaanpad kan u met het openbaar vervoer naar Amsterdam centrum vertrekken. Dit kan eenvoudig met de trein, metro en bus. Eenmaal aangekomen in het centrum van Amsterdam kan u diverse dingen ondernemen. Zo kan u een bezoek brengen aan het Rijksmuseum, Museum het Rembrandthuis, Anne Frank Huis of NEMO Science Museum. Ook ARTIS, de dierentuin van Amsterdam, ligt in het centrum van Amsterdam. 

Wilt u het liever wat rustiger aan doen? In Amsterdam kan u uiteraard ook goed winkelen. Zo vindt u in de Kalverstraat veel winkels. Ook de Negen (9) Straatjes, Leidsestraat en P.C. Hooftstraat bevatten veel leuke, diverse winkels. 

Over P+R IJsbaanpad

Mogelijkheden

 • Binnen parkeren
 • Autosleutels behouden
 • Camerabewaking

Parkeervormen

 • Shuttle Parking
 • Valet Parking
 • Park & Walk
 • Park, Sleep & Fly

Services

 • 24 uur per dag geopend
 • Vooraf reserveren
 • 55 minuten lopen van de vertrekhal

Beoordelingen P+R IJsbaanpad

Klanten die via onze website, ParkCare, geboekt hebben en de geboekte parkeeraanbieder hebben bezocht, kunnen een recensie bij ons plaatsen. Dit maakt dat alle reviews die u op onze pagina vindt, geschreven worden door werkelijke klanten. Zij delen hun echte en eerlijke mening over de ervaring die zij hebben gehad met hun boeking bij de parkeeraanbieder.

Mocht het voorkomen dat een aanbieder meer dan vijftig recensies heeft ontvangen van onze klanten, dan kiezen wij ervoor om reviews ouder dan één jaar te verwijderen. Hierdoor krijgt u altijd alleen up-to-date en betekenisvolle beoordelingen te zien. Daarmee bent u ervan verzekerd dat u altijd over belangrijke informatie beschikt voor uw geplande vakantie of reis.

Klanten beoordelen deze parkeeraanbieder met een

7.5
Beoordeeld door 1 klant
Afstand tot vliegveld 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 7.5
Silvia Hoogendoorn
16-10-2022
Geweldig! Avond van te voren gereserveerd en probleemloos parkeren. Voor ons heerlijk dichtbij en droog geparkeerd. Top!
parkcare.feedback.distance_airport 5
Prijs/kwaliteit 7.5
Klantenservice 10
Totaal 7.5
Gebruik 2 vingers om te scrollen

De juiste parkeerlocatie nog niet gevonden?

Verder zoeken

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk