Logo Goedkoopparkeren
Witte auto Zwarte auto Wit gebouw Zwart gebouw

Vanaf 5,31 per dag!

Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Keulen Airport

Bij Keulen Airport kunt u eenvoudig en voordelig parkeren. Heeft u moeite met het vinden van de juiste parkeeraanbieder? GoedkoopParkeren maakt het vinden van de perfecte parkeeraanbieder makkelijker! Met de vergelijkingstool van GoedkoopParkeren kunt u verschillende parkeeraanbieders nabij Keulen Airport met elkaar vergelijken. U krijgt dan een overzicht van de verschillende parkeervormen en de daarbij horende prijzen. U selecteert de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Reserveer vooraf uw parkeerplek, zodat u verzekerd bent van een parkeerplek tijdens uw afwezigheid.

Keulen Airport is een modern vliegveld ten zuidoosten van Keulen in Duitsland. Vanaf hier kunt u naar diverse bestemmingen vliegen. De meeste bestemmingen liggen in Europa. Echter zijn er ook regelmatig intercontinentale vluchten. Bijvoorbeeld naar New York of Tel Aviv. Verder worden er vluchten aangeboden naar populaire vakantiebestemmingen. Keulen Airport is makkelijk te bereiken vanaf de A59. Wanneer u met de auto richting het vliegveld komt, heeft u natuurlijk een parkeerplek nodig voor uw auto. Bij het vliegveld zijn er ruim 12.000 parkeerplekken voor reizigers. Om er zeker van te zijn dan één van deze plekken voor u is, is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren.

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken. U vindt onder andere een stappenplan voor het reserveren van uw parkeerplek. Ook zijn de verschillende parkeervormen voor u op een rijtje gezet, inclusief de voordelen. Tot slot vindt u nog een overzicht van enkele parkeeraanbieders nabij het vliegveld van Keulen. Met dit overzicht proberen wij u een indruk te geven van het parkeren bij de luchthaven van Keulen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Keulen Airport

Useful information for parking at Keulen Airport

🚗 Aantal parkeerterreinen: 23 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Easy Parken Valet
✈️ Dichtstbij vliegveld: Parking Airea Valet

Goedkoop parkeren bij Keulen Airport

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste parkeerplek voor uw auto. Daarom kunt u gebruikmaken van onze vergelijkingstool. Nadat u deze heeft ingevuld, ontvangt u een overzicht van de beschikbare parkeeropties met de bijbehorende prijzen. Heeft u specifieke wensen? Gebruik dan de filters. Uiteindelijk vindt u de perfecte parkeeraanbieder voor u. Naast de vergelijkingstool is het verstandig om uw parkeerplek vooraf te reserveren. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper de parkeerplek is. De combinatie van het gebruik van onze vergelijkingstool en het vooraf reserveren zorgt ervoor dat u extra goedkoop kunt parkeren bij Keulen Airport! 

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Overzicht van de parkeerterreinen rondom Keulen Airport

Het is fijn om alvast een visueel beeld te hebben van het terrein rondom Keulen Airport voordat u een keuze maakt. Om u daarbij te helpen, hebben we een kaart gemaakt van het vliegveld en de officiële parkeerplaatsen. Officiële parkeeraanbieders houdt in dat deze ook worden aangeboden door de luchthaven van Keulen. Naast officiële parkeeraanbieders zijn er ook onofficiële parkeeraanbieders. Zij kunnen een lagere prijs bieden. Echter heeft u bij officiële parkeeraanbieders de zekerheid dat zij betrouwbaar zijn, en uw auto veilig geparkeerd staat. Daarnaast zijn officiële parkeeraanbieders vaak dichter bij het vliegveld gelokaliseerd, dan onofficiële parkeeraanbieders.

CEO GoedkoopParkeren

Het reserveringsproces in vier stappen

Benieuwd hoe het reserveringsproces eruitziet? Hieronder leggen wij in vier eenvoudige stappen uit hoe u uw ideale parkeerplek kunt reserveren. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice of kijken tussen onze veelgestelde vragen.

Begin met het invullen van de vergelijkingstool. Vul eerst uw gewenste locatie in. In dit geval is dat 'Keulen Airport'. Vervolgens vult u uw vertrek- en terugkomstdatum in. Nadat u uw gegevens gecheckt heeft, klikt u op 'Vergelijk de prijzen'. U krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare parkeeraanbieders, die voldoen aan uw reisspecificaties.

Nu u een overzicht heeft van de beschikbare parkeeraanbieders kunt u beginnen met het vergelijken. Bij elke parkeeraanbieder vindt u een korte omschrijving van de parkeerlocatie en hun services. Om het vergelijken makkelijker te maken, kunt u gebruikmaken van de filters. U kunt filters aanzetten die voor u belangrijk zijn. Als u een keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Reserveer'.

Nadat u heeft geklikt op 'Reserveer', verschijnt er een formulier waar u uw persoons- en contactgegevens kunt invullen. Na het invullen van het reserveringsformulier kunt u uw reservering afronden door middel van de betaling. U kunt betalen via iDeal, PayPal en creditcard. Als de betaling gelukt is, ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail.

Binnen 24 uur na de betaling ontvangt u een reserveringsbevestiging. Deze reserveringsbevestiging dient u te laten zien als u bij de parkeeraanbieder aankomt. De mail kan tussen uw ongewenste mail terechtkomen. Controleer daarom ook uw ongewenste mail. Heeft u geen mail ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Verschillende parkeervormen

Bij Keulen Airport zijn er verschillende mogelijkheden om uw auto te parkeren. Hieronder leest u wat elke parkeervorm inhoudt. Zo kunt u de parkeervorm kiezen die het beste bij u past.

Shuttle Parking is een veelvoorkomende parkeervorm. Als u kiest voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer gratis teruggebracht naar de parkeerplaats. Een voordeel van shuttle parkeren is dat de parkeerplaats vaak iets verder weg is. Hierdoor zijn de parkeerkosten relatief lager.

Valet Parking is een luxere parkeervorm. Als u kiest voor deze parkeervorm, dan rijdt u direct naar de vertrekhal. Daar wacht een chauffeur van de parkeeraanbieder u op. Samen controleert u kort uw auto. Terwijl u de vertrekhal binnenloopt, wordt uw auto veilig voor u geparkeerd. Bij terugkomst wordt uw auto weer richting het vliegveld gereden. Het voordeel van valet parkeren is dat u geen tijd verliest.

Als u kiest voor Park & Walk, dan rijdt u naar een nabijgelegen parkeerterrein. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, kunt u te voet naar de vertrekhal. Dit is een korte afstand. Bij terugkomst loopt u ook weer naar uw auto. Het voordeel is dat u niet afhankelijk bent van een ander. U kunt op elk gewenst moment naar uw auto lopen.

Park, Sleep & Fly is een parkeervorm waarbij u overnacht in de buurt van het vliegveld. U boekt een overnachting bij een hotel, en kunt uw auto daar parkeren. Op de dag van uw vertrek wordt u per shuttlebus richting de vertrekhal gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer opgehaald. Deze parkeervorm is ideaal voor mensen die ver van het vliegveld af wonen. Of voor mensen die op een ongunstig tijdstip vertrekken of aankomen.

Parkeeraanbieders bij Keulen Airport

Hieronder staan enkele parkeeraanbieders nabij Keulen Airport. Wij hopen u hiermee een indruk te geven van het parkeren bij de luchthaven van Keulen. Elke aanbieder is voorzien van een korte omschrijving en hun beschikbare faciliteiten.

Parking Airea Keulen

 • Geen hoogte restricties
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Sleutel niet afgeven

Parking Airea Keulen ligt ten noorden van het vliegveld. Zij bieden een shuttle service aan. Binnen tien minuten bent u bij de vertrekhal. U kunt uw auto veilig parkeren op hun bewaakte terrein. Uw autosleutel kunt u bij u houden. Verder zijn er elektrische oplaadpalen aanwezig. Daarnaast bieden zij extra services aan, zoals een was-, tank- en onderhoudsservice.


Reserveren Met de laagste prijs

Ideal Parken Valet Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Dichtbij het vliegveld
 • Loopafstand van vliegveld

Ideal Parken Valet Keulen biedt een valet service aan. Dit is een makkelijke manier van parkeren, warbij u geen tijd verliest. Uw auto wordt geparkeerd op een volledig omheind terrein, welke voorzien is van camerabewaking. Idealparken Valet Keulen biedt ook nog enkele extra services aan, zoals een was- en tankservice.


Reserveren Met de laagste prijs

Park and Fly Köln

 • Afgesloten parkeerterrein
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Geen hoogte restricties

Park and Fly Köln ligt ten noorden van Keulen Airport. Zij bieden een shuttle service aan. Binnen zeven minuten bent u bij de vertrekhal van het vliegveld. U parkeert uw auto op een bewaakt terrein. Er is altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt. Daarnaast is het terrein voorzien van camerabewaking. Om optimaal gebruik te maken van het terrein dient u uw autosleutel in te leveren.


Reserveren Met de laagste prijs

Ideal Parken Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Afgesloten parkeerterrein
 • Dichtbij het vliegveld

Ideal Parken Keulen ligt ten zuiden van Keulen Airport. Zij bieden een shuttle service aan. De gratis shuttlebus brengt u binnen 10 minuten naar de vertrekhal. U parkeert uw auto op een bewaakt terrein, welke volledig omheind is. Daarnaast is er 24/7 iemand aanwezig die het terrein waarneemt.


Reserveren Met de laagste prijs

Park Time Keulen

 • Beveiligingscamera's
 • Dichtbij het vliegveld
 • Afgesloten parkeerterrein
 • 24/7 Uitrijden

Park Time Keulen ligt ten noorden van het vliegveld. Zij bieden een shuttle service aan. De gratis pendelbus brengt u binnen tien minuten naar de vertrekhal. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto veilig geparkeerd. Het terrein is namelijk volledig omheind en voorzien van camerabewaking. Daarnaast is er altijd iemand aanwezig die het terrein waarneemt.


Reserveren Met de laagste prijs

Trema Parken Keulen

 • Sleutel niet afgeven
 • Beveiligingscamera's
 • 24/7 Uitrijden
 • Dichtbij het vliegveld

Trema Parken Keulen biedt 24/7 een shuttle service aan. Deze aanbieder is ideaal als u vanaf de noordkant naar het Keulen Airport rijdt. U wordt gratis met de shuttlebus naar de vertrekhal gebracht. Dit duurt ongeveer 12 minuten. Een voordeel van deze parkeeraanbieder is dat u uw autosleutel bij u kunt houden.


Reserveren Met de laagste prijs
Veelgestelde vragen over parkeren bij Keulen Airport

De parkeerkosten bij Keulen Airport zijn verschillend en hangen af van diverse mogelijkheden. Allereerst is het afhankelijk hoe lang u uw auto op één van de parkeerplaatsen parkeert. Daarnaast is het afhankelijk van de parkeeraanbieder waarvoor u kiest, met de bijbehorende faciliteiten en parkeervormen. Zo is Shuttle Parking bijvoorbeeld voordeliger dan Park & Walk, omdat de terreinen die gebruik maken van Shuttle Parking op verdere afstand van de luchthaven liggen. De faciliteiten hebben tevens invloed op de prijs, omdat sommige parkeeraanbieders uitgebreidere faciliteiten aanbieden. Op de vergelijkingspagina worden de prijzen in een handig overzicht weergegeven. De prijs wordt daarbij per dag aangegeven.

Dit is afhankelijk van uw voorkeur. Vindt u goedkoop parkeren belangrijk? Dan is Shuttle Parking of Park & Walk ideaal voor u. Wilt u geen tijd verliezen? Dan kunt u kiezen voor Valet Parking. Dit is de meest luxe parkeervorm. Als u verder weg woont of een ongunstige vertrek- of aankomsttijd tijd heeft, is Park, Sleep & Fly een optie.

Wij kunnen goedkoop parkeren aanbieden, omdat wij dezelfde prijzen hanteren als onze parkeeraanbieders, en soms zelfs lager. Daarnaast zorgen wij graag voor een ruim aanbod aan aanbieders, zodat u zelf een juiste keuze kunt maken door de aanbieders met de bijbehorende faciliteiten met elkaar te vergelijken.

Normaal gesproken wordt aangeraden om 2 tot 3 uur van tevoren aanwezig te zijn op het vliegveld. Het hangt er echter wel vanaf of u zich nog moet inchecken, als u online ingecheckt heeft, dan kunt u gerust wat later aanwezig zijn. Vooralsnog is het aan te raden om optijd op de luchthaven te zijn.

De luchthaven van Keulen biedt diverse faciliteiten aan, zoals winkels en restaurant. Er is dan ook een ruim aanbod aan deze faciliteiten, u hoeft zich daarom niet te vervelen tijdens het wachten op uw vlucht. Wat vele bezoekers vaak ook leuk vinden, is het zien opstijgen van de vliegtuigen. Op het bezoekersterras is dit dan ook mogelijk, omdat u hier uitkijkt op de start- en landingsbaan.

Bij het boeken van uw gewenste parkeerplaats, heeft u het kentekennummer doorgegeven van het voertuig waarmee u zou parkeren. Wilt u liever met een andere auto komen? Dat kan. Het is dan wel aan te raden dit door te geven aan ons, of aan de parkeeraanbieder. Als u vroegtijdig weet dat u met een ander voertuig komt, dan kunt u een e-mail naar info@goedkoopparkeren.nl sturen of contact met ons opnemen. Vergeet dan niet het kentekennummer te vermelden. Met de parkeeraanbieder kunt u tot een dag voor vertrek nog contact opnemen om de wijziging door te voeren. De contactgegevens van de aanbieder staan op uw boekingsbevestiging.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk