GOEDKOOPPARKEREN
Euro icoon

Gratis wijzigen tot 24 uur van te voren

Helpdesk icoon

Gegarandeerd de goedkoopste

Beveiliging icoon

Alleen betrouwbare aanbieders

Parkeren Hoofddorp

Gaat u een dagje uit? Heeft u een zakelijke afspraak? Of wilt u graag lekker winkelen in een van de vele winkels in Hoofddorp? Dan heeft u een parkeerplaats nodig. Parkeren Hoofddorp is vaak lastig, hectisch en duur. Het kan lang duren voordat u een plekje gevonden heeft en de prijzen kunnen onverwacht hoog zijn.

Gratis parkeren Hoofddorp is bijna niet meer mogelijk en op veel dagen geldt er een betaald parkeertarief. Wij raden u aan om niet spontaan op zoek te gaan naar een betaalde parkeerplaats, maar deze online te reserveren. Een parkeerplaats in Hoofddorp reserveren gaat eenvoudig en snel via GoedkoopParkeren.

Hoe werkt het? Heel simpel: u vergelijkt de beschikbare parkeerlocaties in Hoofddorp, kiest de parkeerlocatie die aansluit bij uw wensen en boekt deze direct online. Vervolgens betaalt u via één van onze veilige betaalmethoden. Na het voltooien van de reservering ontvangt u een bevestiging in de mail. Bij GoedkoopParkeren hanteren we een laagste prijsgarantie, u betaalt dus nooit meer dan noodzakelijk. Bovendien kunt u zelf de aanbieders vergelijken op prijs-kwaliteitsverhouding. Zo komt u gegarandeerd uit op de beste parkeerlocaties.

Hoofddorp

Verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R

Bij GoedkoopParkeren zijn we van mening dat u een ruim aanbod aan parkeeraanbieders nodig heeft om de juiste te kunnen kiezen. Dit geldt ook voor parkeren Hoofddorp. Daarom bieden wij verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R, aan op onze website.

Wij willen er graag voor zorgen dat er voor ieder wat wils in ons aanbod is. Om dit te kunnen realiseren bieden wij zo veel mogelijkheid betrouwbare parkeerlocaties en parkeerplaatsen in en rondom Hoofddorp centrum en werken wij samen met verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Zo kunt u parkeren waar u wilt. 

Kies bijvoorbeeld voor een parkeerplaats dichtbij het station van Hoofddorp, of juist in het centrum. U kunt ons ruime aanbod vergelijken op prijs, locatie, service en voorzieningen. Denk hierbij ook na of u een voorkeur heeft voor een parkeergarage, P+R of juist een parkeerzone. 

Als u de locatie erg belangrijk vindt, raden wij u aan om gebruik te maken van onze kaartfunctie. Zo ziet u binnen één oogopslag waar alle parkeerlocaties in Hoofddorp zich bevinden. Vindt u vooral de prijs belangrijk? Ga dan voor een P+R iets buiten de stad en vervolg uw reis met het OV. 

Omdat u van tevoren de aanbieder kiest, wordt betaald parkeren in Hoofddorp heel eenvoudig en ook nog eens goedkoop. U staat niet meer voor onverwachte verrassingen en het parkeren zal soepel verlopen.

Belangrijke informatie voor parkeren in Hoofddorp

🚗 Aantal parkeerterreinen: 1 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Primark
🏙️️ Dichtstbij centrum: Parkeergarage Primark

Veilig parkeren in het centrum e.o. via GoedkoopParkeren

Veilig parkeren in het centrum e.o. via GoedkoopParkeren is eenvoudig en snel geregeld.

Bij GoedkoopParkeren vinden we het belangrijk dat u een prettige en veilige  parkeerervaring heeft, in zowel het centrum als daarbuiten. Dat geldt ook voor parkeren Hoofddorp. Om deze veiligheid te waarborgen werken wij enkel samen met betrouwbare aanbieders, gebruiken wij enkel betrouwbare betaalmethoden en zijn wij open over ons beleid. Bovendien nemen wij de reviews van onze klanten erg serieus. Aan de hand van deze reviews kunnen wij, en u, de kwaliteit van de parkeerlocatie inschatten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. De meeste parkeerlocaties in Hoofddorp die u bij ons vindt, maken gebruik van basisbewaking zoals een omheining en een slagboom. In het overzicht kunt u zien of de aanbieder verder nog veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Sommige aanbieders maken gebruik van CCTV beveiliging terwijl anderen bewakingspersoneel inzetten. Ondanks dat de grootste verantwoordelijkheid bij de parkeerlocatie ligt, zijn er ook dingen die u zelf kunt doen om veilig te parkeren.

Lees onze parkeertips door voor handige weetjes voor een prettige parkeerervaring. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice of veelgestelde vragen pagina. Wij helpen u graag en zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen en feedback.

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Whatsapp bericht Bel ons

Veelgestelde vragen

Tegenwoordig betaalt u eigenlijk altijd voor uw parkeerplek in het centrum, maar de kosten verschillen onderling. Zo hanteert Amsterdam, als hoofdstad, een duurder parkeertarief dan bijvoorbeeld Zwolle.
Voor de meeste parkeerplekken in het centrum geldt dat u moet betalen om te kunnen parkeren. De prijzen verschillen per buurt en per deel van de binnenstad. Op feestdagen kunt u echter vaak wel gratis parkeren. Mocht het toch zo zijn dat u ergens een gratis parkeerterrein of parkeerplekje vindt? Wees dan gewaarschuwd dat dit vaak minder veilige parkeerterreinen zijn. Deze parkeerterrein beschikken vaak niet over een bewakingssysteem en daarbij is de afstand naar het centrum vaak erg groot. Echter komt het dus niet vaak meer voor dat er ergens gratis geparkeerd kan worden en dit zal in de komende jaren helaas nog minder worden.
Dat hangt van de parkeerlocatie af, ons streven is dat om uiterlijk één uur voor de gewenste parkeertijd een parkeerplek te reserveren mogelijk is. Echter willen wij u graag het advies meegeven om dit langer van tevoren te doen in verband met drukte. Als u vragen heeft over een parkeerplaats, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw parkeerkeuze in het centrum.
Ondanks dat elektrisch rijden steeds populairder wordt, heeft nog niet elke parkeerlocatie elektrische laadpalen. Elektrisch rijden is nog volop in ontwikkeling en parkeerlocaties gaan zo veel mogelijk mee met deze ontwikkeling maar nog niet elke parkeergarage is zo ver. In ons parkeeroverzicht van het centrum geven wij altijd aan of een parkeerlocatie oplaadpalen heeft.
De maximale doorrijhoogte van parkeergarages verschilt per garage. U kunt de doorrijhoogte altijd vinden op de detailpagina van de parkeerlocatie. Bij parkeerterreinen heeft u nooit te maken met een doorrijhoogte. Parkeerterreinen zijn namelijk onoverdekt waardoor hogere en grotere auto’s hier altijd kunnen parkeren. Lees onze parkeertips om goed voorbereid op pad te gaan en overal aan te denken.
Alle parkeerlocaties in het centrum waar wij mee samenwerken maken gebruik van een de basisbewaking zoals een slagboom en omheining. Verder verschilt het per locatie wat er nog meer aan veiligheid wordt gedaan. Tegenwoordig zijn de meeste garages en terreinen bewaakt met CCTV bewaking en een bewaker. Wilt u precies weten wat een parkeerlocatie aan veiligheid doet, dan kunt u de details vinden op de detailpagina.
Bekijk alle veelgestelde vragen

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken