Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hoofddorp

Gaat u een dagje uit? Heeft u een zakelijke afspraak? Of wilt u graag lekker winkelen in een van de vele winkels in Hoofddorp? Dan heeft u een parkeerplaats nodig. Parkeren Hoofddorp is vaak lastig, hectisch en duur. Het kan lang duren voordat u een plekje gevonden heeft en de prijzen kunnen onverwacht hoog zijn.

Gratis parkeren Hoofddorp is bijna niet meer mogelijk en op veel dagen geldt er een betaald parkeertarief. Wij raden u aan om niet spontaan op zoek te gaan naar een betaalde parkeerplaats, maar deze online te reserveren. Een parkeerplaats in Hoofddorp reserveren gaat eenvoudig en snel via GoedkoopParkeren.

Hoe werkt het? Heel simpel: u vergelijkt de beschikbare parkeerlocaties in Hoofddorp, kiest de parkeerlocatie die aansluit bij uw wensen en boekt deze direct online. Vervolgens betaalt u via één van onze veilige betaalmethoden. Na het voltooien van de reservering ontvangt u een bevestiging in de mail. Bij GoedkoopParkeren hanteren we een laagste prijsgarantie, u betaalt dus nooit meer dan noodzakelijk. Bovendien kunt u zelf de aanbieders vergelijken op prijs-kwaliteitsverhouding. Zo komt u gegarandeerd uit op de beste parkeerlocaties.

Hoofddorp

Belangrijke informatie voor parkeren in Hoofddorp

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Primark
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Spicalaan

Verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R

Bij GoedkoopParkeren zijn we van mening dat u een ruim aanbod aan parkeeraanbieders nodig heeft om de juiste te kunnen kiezen. Dit geldt ook voor parkeren Hoofddorp. Daarom bieden wij verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R, aan op onze website.

Wij willen er graag voor zorgen dat er voor ieder wat wils in ons aanbod is. Om dit te kunnen realiseren bieden wij zo veel mogelijkheid betrouwbare parkeerlocaties en parkeerplaatsen in en rondom Hoofddorp centrum en werken wij samen met verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Zo kunt u parkeren waar u wilt.

Kies bijvoorbeeld voor een parkeerplaats dichtbij het station van Hoofddorp, of juist in het centrum. U kunt ons ruime aanbod vergelijken op prijs, locatie, service en voorzieningen. Denk hierbij ook na of u een voorkeur heeft voor een parkeergarage, P+R of juist een parkeerzone.

Als u de locatie erg belangrijk vindt, raden wij u aan om gebruik te maken van onze kaartfunctie. Zo ziet u binnen één oogopslag waar alle parkeerlocaties in Hoofddorp zich bevinden. Vindt u vooral de prijs belangrijk? Ga dan voor een P+R iets buiten de stad en vervolg uw reis met het OV.

Omdat u van tevoren de aanbieder kiest, wordt betaald parkeren in Hoofddorp heel eenvoudig en ook nog eens goedkoop. U staat niet meer voor onverwachte verrassingen en het parkeren zal soepel verlopen.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

In samenwerking met de Feedback Company kunnen al onze klanten ons beoordelen. Op dit moment worden wij door de 96% van onze klanten aanbevolen.

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Onze klantenservice staat voor u klaar. Dus heeft u vragen over de parkeeraanbieders, uw boeking of wilt u uw parkeerplek reserver of annuleren, neem contact met ons op.

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Veilig parkeren in het centrum e.o. via GoedkoopParkeren

Veilig parkeren in het centrum e.o. via GoedkoopParkeren is eenvoudig en snel geregeld.

Bij GoedkoopParkeren vinden we het belangrijk dat u een prettige en veilige  parkeerervaring heeft, in zowel het centrum als daarbuiten. Dat geldt ook voor parkeren Hoofddorp. Om deze veiligheid te waarborgen werken wij enkel samen met betrouwbare aanbieders, gebruiken wij enkel betrouwbare betaalmethoden en zijn wij open over ons beleid. Bovendien nemen wij de reviews van onze klanten erg serieus. Aan de hand van deze reviews kunnen wij, en u, de kwaliteit van de parkeerlocatie inschatten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. De meeste parkeerlocaties in Hoofddorp die u bij ons vindt, maken gebruik van basisbewaking zoals een omheining en een slagboom. In het overzicht kunt u zien of de aanbieder verder nog veiligheidsmaatregelen heeft genomen. Sommige aanbieders maken gebruik van CCTV beveiliging terwijl anderen bewakingspersoneel inzetten. Ondanks dat de grootste verantwoordelijkheid bij de parkeerlocatie ligt, zijn er ook dingen die u zelf kunt doen om veilig te parkeren.

Lees onze parkeertips door voor handige weetjes voor een prettige parkeerervaring. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze klantenservice of veelgestelde vragen pagina. Wij helpen u graag en zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen en feedback.

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk