Logo Goedkoopparkeren
Helpdesk icoon
Goedkoop uw auto parkeren
Helpdesk icoon
Snel en gemakkelijk reserveren

Parkeren Hoofddorp

Parkeren in Hoofddorp kan soms betekenen dat u lang moet zoeken voordat u een parkeerplek gevonden heeft. GoedkoopParkeren helpt u om zo snel en eenvoudig mogelijke de beste parkeerplek te vinden. Door onze vergelijkings- en boekingstool bent u binnen enkele minuten verzekerd van een parkeerplek. U vergelijkt het beschikbare aanbod en kies welke optie het beste bij u aansluit. Vervolgens kunt u direct de reservering afronden. Zo heeft u alles al voor vertrek geregeld. 

Hoofddorp is een dorp in Noord-Holland, gelegen aan de westzijde van Schiphol. Gebouwd op het drooggelegde Haarlemmer meer had Hoofddorp vroeger de naam Kruisdorp. Begonnen als een relatief klein dorp, is het door veel uitbreidingen gegroeid tot bijna 78.000 inwoners in 2021. Door de constante groei van de plaats wordt Hoofddorp constant vernieuwd en verbeterd. Voor winkelaars is Hoofddorp een uitstekend uitje. Zo zijn er door het centrum verspreid verschillende winkels, winkelcentra en winkelgebieden te vinden. Daarnaast is in het midden van het centrum ook Fort Hoofddorp te vinden, wat onderdeel is van een oude verdedigingslinie van Amsterdam. Voor meer historie kunt u ook het Historisch Museum Haarlemmermeer bezoeken, over het meer en haar drooglegging. Het museum is te vinden in het Haarlemmermeerse Bos, een mooi natuurgebied ten noordoosten van Hoofddorp.

Waar u ook naar toe gaat in Hoofddorp, door het brede aanbod van GoedkoopParkeren weet u altijd een plekje te vinden in de buurt van uw bestemming. Alle parkeeraanbieders die u op onze website tegenkomt, worden door ons persoonlijk gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw parkeerervaring zo goed mogelijk is. De parkeerervaring van klanten voor u kunt u ook eenvoudig  teruglezen op onze website. Zo kunt u altijd de beste parkeerplek voor u vinden!

Hoofddorp

Belangrijke informatie voor parkeren in Hoofddorp

🚗 Aantal parkeerterreinen: 2 parkeerterreinen
⭐ Best beoordeeld: Parkeergarage Primark
🏙 Dichtstbij centrum: Parkeergarage Spicalaan

Verschillende parkeerplekken in Hoofddorp, o.a. parkeergarage en P+R

Wij willen er graag voor zorgen dat er voor ieder wat wils in ons aanbod is. Om dit te kunnen realiseren bieden wij zo veel mogelijkheid betrouwbare parkeerlocaties en parkeerplaatsen in en rondom Hoofddorp centrum en werken wij samen met verschillende aanbieders zoals Q-Park, Interparking en Parkbee. Zo kunt u parkeren waar u wilt. U heeft verschillende parkeeropties in en om het centrum van Hoofddorp. Zo zijn er verschillende straatparkeerzones waar u gebruik van kunt maken. Ook zijn er verschillende parkeergarages door het centrum heen te vinden. Ten slotte zijn er nog parkeerterreinen en een P+R locatie bij het treinstation van Hoofddorp. Bij P+R reist u het laatste deel van uw reis met het openbaar vervoer. Omdat de parkeertarieven en parkeerzones verschillend zijn, is het soms best onoverzichtelijk. Met onze vergelijkingstool ziet u alle mogelijkheden voor Hoofddorp in een overzicht! Hoewel gratis parkeren in Hoofddorp centrum niet mogelijk is, helpen wij u graag met het laag houden van de kosten. Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen reserveringskosten, en doordat u vooraf reserveert bent u niet afhankelijk van wisselende tarieven.

De klant staat bij GoedkoopParkeren op plek 1

De tevredenheid van onze klanten is voor ons een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt tijdens uw parkeerbezoek, controleren wij alle aanbieders die u vindt op onze website. Daarnaast kunnen de klanten, die bij een van onze parkeeraanbieders hebben geparkeerd, hun ervaring op onze website delen. Zo worden niet alleen wij geholpen met het verbeteren van ons aanbod, maar kunt u ook een duidelijker beeld krijgen van de verschillende parkeerlocaties. Ook helpen wij onze klanten graag met voordelig parkeren. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen boekingskosten te betalen! 

Meer dan 300.000 klanten gingen u voor en beoordelen GoedkoopParkeren gemiddeld met een 8,4

9/10

"Elke keer wanneer ik Amsterdam bezoek, reserveer ik eerst bij jullie. Werkt perfect!"

S. Weijma

10/10

"Ik hoorde van een kennis dat hij hier had gereserveerd. Wat een eye-opener! Dit heeft mij zoveel tijd bespaard."

M. van Groenenveld

10/10

"Eerste keer dat ik vooraf ging reserveren, wat is dit een gemak zeg."

Richard Bouwman

CEO GoedkoopParkeren

Wij staan voor u klaar

Het team van GoedkoopParkeren is altijd hard aan het werk om het beste parkeeraanbod te maken voor onze klanten. Zo helpen wij u met het vinden van een parkeerplek die aansluit op uw wensen en eisen. Door onze vergelijkings- en boekingstool te gebruiken kunt u eenvoudig alle parkeeraanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat altijd de beste keuze maakt, of dat nu voor lang parkeren of kort parkeren is. U reserveert binnen enkele minuten uw parkeerplek en garandeert uzelf van een parkeerplek. Doordat u geen boekingskosten betaald, bespaart u bij GoedkoopParkeren geld, tijd en stress.

Heeft u vragen over GoedkoopParkeren, uw boeking of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vragen!

Stuur ons een mail Beste en meest inhoudelijk antwoord
Whatsapp bericht Snelste methode
Bel ons Telefonisch kan niet alles geregeld worden

Hoe reserveer ik mijn parkeerplek in Hoofddorp?

U reserveert uw parkeerplek door de vergelijkingstool in te vullen aan de bovenkant van deze pagina. Daar vult u de datum en tijd in. Nadat u op de gele knop heeft geklikt, ziet u het overzicht van alle beschikbare parkeeraanbieders. Hier kunt u eenvoudig alle opties vergelijken aan de hand van bijvoorbeeld locatie, prijs en klantenbeoordeling. Vervolgens klikt u op reserveren en vult u uw gegevens in. Nadat u dit heeft gedaan betaalt u de reservering via een van de vertrouwde betaalmethodes (iDeal, PayPal of creditcard). Nadat de betaling is afgerond krijgt u in uw inbox een bevestiging. In deze bevestiging vindt u alle nodige informatie. Zo heeft u in enkele minuten uzelf van een parkeerplek verzekerd! Voor vragen kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen pagina of kunt u contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!

CEO GoedkoopParkeren
Veelgestelde vragen

U kiest de stad, vliegveld of evenement waar u uw auto wilt parkeren en voert de juiste data in. Als u dit heeft gedaan komt er een overzicht naar voren met alle beschikbare parkeerlocaties. Als u een parkeerplaats heeft gevonden die bij uw wensen past kunt u op reserveren klikken, uw gegeven invoeren en direct betalen. U bent hierdoor verzekerd van een parkeerplek tegen de laagste tarieven.

Dit kan zeker. Bij parkeerplaatsen bij vliegvelden zijn de tijden die u eerst invult nodig om in te schatten hoeveel personeel er ongeveer nodig is. Als de tijden toch niet goed zijn kunt u op de dag zelf of 1 dag ervoor het parkeerbedrijf bereiken om de aankomst- en vertrektijden nog te wijzigen. Weet u het al eerder, neem dat contact met ons op, wij wijzigen het graag voor u.

Bij parkeerterreinen in steden is dit vaak anders. U reserveert een parkeerplaats met tijden die u in eerste instantie heeft ingevoerd. Dit kan niet zomaar veranderd worden, mocht u dit willen neem dan contact op met de de parkeeraanbieder. Vaak geldt wel dat binnen een bepaalde tijdsmarge wel later het parkeerterrein of er eerder kunt afrijden. Bij de meeste parkeerplaatsen kunt u vaak bijbetalen als u buiten de tijdsmarge vertrekt. Op uw reserveringsbevestiging kunt u al deze informatie rustig doorlezen voor de door u gereserveerde parkeerlocatie. 


U kunt met een andere auto op het parkeerterrein parkeren, maar geef dit wel door aangezien sommige parkeerplekken met kentekenherkenning werken. Parkeert u in de stad, neem in dat geval contact op met de parkeeraanbieder. Het bedrijf zorgt er dan voor dat het kentekennummer nog wordt veranderd. Stel u weet het al eerder dan kunt u contact opnemen met info@goedkoopparkeren.nl. In de mail ontvangen wij graag uw gegevens en het kenteken van de auto waarmee u nu gaat parkeren.

Wilt u iets laten wijzigen, neem dan contact op met info@goedkoopparkeren.nl. Wilt u uw reservering annuleren doe dit dan via uw account waarop u gereserveerd heeft. In de algemene voorwaarden kunt u lezen over de regeling met terugbetaling.

Bij parkeren in centra kunt u bijna altijd uw autosleutel bij u houden, mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij dit duidelijk aangeven. Bij parkeren bij vliegvelden is het erg verschillend of u uw sleutel bij u kunt houden af moet afgeven aan het bedrijf. Wij geven dit duidelijk aan bij het vergelijken. De reden dat de parkeeraanbieder soms u autosleutel houdt, is zodat de aanbieder zo efficiënt mogelijk gebruik kan maken van het parkeerterrein.

GoedkoopParkeren gaat alleen een samenwerking met parkeeraanbieders aan die kwaliteit hoog in het vaandel hebben en ervaring hebben op het gebied van parkeren. Mensen die gebruik hebben gemaakt van de parkeeraanbieders Op GoedkoopParkeren kunnen hun ervaringen delen en beoordelen op diensten en service. Wij worden beoordeeld met een 8,5 op FeedbackCompany.

Bekijk alle veelgestelde vragen
CEO GoedkoopParkeren

Staat uw vragen er niet tussen?
Neem gerust contact op.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Keurmerk Keurmerk